Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
alexa25":1q6fs2rc said:
αν βγαλω την πιστωτικη της αιγαιου ισχυει οτι σου δινουν δωρο 5000 μιλια ?και αν ναι προλαβαινω σε 15 μερες αν παω αυριο τραπεζα?

Τα 5000 μιλια δωρο ισχύουν κανονικα. Τωρα για να προλαβει να εγκριθει η καρτα και να την παραλαβεις μεσα σε 15 μερες λιγο χλωμο το κοβω...

μπορεί και να προλάβεις, δεν είναι απίθανο....Αυτές που αργούν είναι αυτές τις wind, γιατί κάνεις αίτηση σε κατάστημα της wind. Ενώ η Aegean bonus visa, γινεται η αίτηση απευθείας σε κατάστημά της.

Νομίζω ότι δεν γίνεται αίτηση στο κατάστημα για την συγκεκριμένη κάρτα άλλα μόνο on line. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε το καλοκαίρι που την έβγαλα όποτε η διαδικασία για να ολοκληρωθεί κάνει περίπου 1 μήνα...μακάρι να έχει αλλάξει αυτό βέβαια!

Να ρωτήσω κάτι άλλο προσπαθώ εδώ και 2 βδομάδες να μιλήσω τηλεφωνικά με το τμήμα Miles & Bonus (ΟΧΙ με τις κρατήσεις) άλλα είμαι συνέχεια στην αναμονή. Έχω δοκιμάσει όλες τις ώρες ακόμα και μετά τις 22:30. Έχω στείλει και mail και ούτε που μου απαντάνε...τι γίνεται; έχει βαρέσει διάλυση το τμήμα; Απαράδεκτη αντιμετώπιση, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ....εσείς έχετε καλύτερη τύχη από μένα;

Μην το παίρνεις προσωπικά—κι εγώ την ίδια εμπειρία είχα προχθές, μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω και το έκλεισα. Ίσως όντως να το πηγαίνουν για διάλυση εν όψει συγχώνευσης; Μου κάνει εντύπωση γιατί η Aegean συνηθίζει να τηρεί τα προσχήματα σε όλα της. Στην ΟΑ πάντως (Travelair) η αναμονή σπανίως διαρκεί πάνω από 5 λεπτά, συνήθως μάλιστα λιγότερο από 1-2.

slyk":3ewybbf9 said:
Να ρωτήσω κάτι άλλο προσπαθώ εδώ και 2 βδομάδες να μιλήσω τηλεφωνικά με το τμήμα Miles & Bonus (ΟΧΙ με τις κρατήσεις) άλλα είμαι συνέχεια στην αναμονή. Έχω δοκιμάσει όλες τις ώρες ακόμα και μετά τις 22:30. Έχω στείλει και mail και ούτε που μου απαντάνε...τι γίνεται; έχει βαρέσει διάλυση το τμήμα; Απαράδεκτη αντιμετώπιση, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ....εσείς έχετε καλύτερη τύχη από μένα;
Συνεχίζει φαίνεται αυτή η ιστορία. Πριν από 1 περίπου μήνα, επί 3 ημέρες , ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει κανείς με αυτό το τμήμα. Τότε το είχαν αποδώσει σε εργασίες αναβάθμισης.
Το κακό είναι ότι ταλαιπωρούμαστε για να συγκεντρώσουμε τα μίλια και όταν επείγει να τα χρησιμοποιήσουμε , να είναι αδύνατο.
Γνωρίζει κανείς που υπάρχουν τα γραφεία της, όπου να μπορούμε να εξυπηρετηθούμε τουλάχιστον αυτοπροσώπως;

αν πάρεις τηλ και πατήσεις το 3, για πληροφορίες, το σηκώνουν. Οπότε θα σου πουν που και πως μπορείς να εξαργυρώσεις μίλια. τα κεντρικά πάντως είναι στην κηφισιά. Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό γίνεται πχ και από τα εκδοτήρια του αεροδρομιου. Ρώτα όμως. Εγώ πήρα 2-3 φορές στο 3 και το σήκωσαν. ΕΠίσης το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών είναι 2106261700 αν δεν κάνω λάθος, τα έχει πάντως τα τηλέφωνα στο site.

η πρωτη εικονα μιας εταιριας δεν ειναι το check in ειναι το τηλεφωνικο κεντρο.ειναι απαραδεκτο ολη μερα ειμαι στην αναμονη.

Στο τηλεφωνικό κέντρο του Mies & Bonus εδώ και μέρες δεν βγαίνει κανένας όσο και να περιμένεις. Στη φόρμα επικοινωνίας στο website δεν απαντάει κανείς. Τι να πω όλο και κάποια δικαιολογία θα υπάρχει....

Η Aegean Bonus Visa δεν βγαίνει με τίποτα τόσο σύντομα. Το έκανα εγώ το καλοκαίρι και πήρε πάνω από μήνα όλη η διαδικασία και το έκανε και φίλος τον Ιανουάριο όπου από μόνος του έψαξε για την τύχη της αίτησης η οποία είχε απορριφθεί. Σημείωση ότι έχουν απορρίψει σε 3 γνωστούς μου τις τελευταίες βδομάδες οί οποίοι δεν έχουν άλλες κάρτες και έχουν πολύ καλά εισοδήματα. Ούτε €1.000 όριο δεν τους έδωσαν.

Μου έδωσαν την κάρτα σε λιγότερο από 20 μέρες. Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά, μου τηλεφώνησαν την επόμενη ημέρα για ραντεβού. Δύο μέρες μετά ήρθε το courier με τη σύμβαση για τις υπογραφές. Τα 5000 μίλια μπήκαν στο λογαριασμό μου λίγες μέρες πριν μου τηλεφωνήσουν από το υποκατάστημα για να περάσω να πάρω την κάρτα. Με την πρώτη συναλλαγή σου σε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα bonus, σου δίνουν 2000 bonus points, οι οποίοι στο τέλος του μήνα θα μετατραπούν σε μίλια και θα μπουν στο λογαριασμό μαζί με όσους άλλους bonus points έχεις τυχόν μαζέψει με την ίδια κάρτα. Δεν έχω κάνει ακόμα ούτε μία συναλλαγή με την εν λόγω κάρτα, καθότι τις μέρες που μεσολάβησαν άλλαξε άρδην η όποια θετική εικόνα είχα για την Αιγαίου (και δεν αναφέρομαι στη φημολογούμενη συγχώνευση).

Πάντως, αν η Alpha χάσει και αυτή τη συνεργασία με την Αιγαίου, θα της αξίζει ο τιμητικός τίτλος του Μητσοτάκη των co-branded καρτών με αεροπορικές εταιρείες. Μετρούν ήδη μία ατυχία με την ΟΑ και την ΟΑ American Express, όταν αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν όλες τις κάρτες με μία νέα Amex που δίνει -εκτός των άλλων- και δωρεάν εισιτήρια με την Αιγαίου. Αν τους κάτσει στραβή και με την Aegean Bonus Visa...

Αν τους κάτσει η στραβή ας αγοράσουν την Πειραιώς για να πάρουν τη Miles & More. :rolleyes: