Ναι! Μόλις το επιβεβαίωσα!
Με ένα τηλεφώνημα μου πέρασαν αμέσως τον κωδικό στην κράτηση!
Έδωσα τον αριθμητικό κωδικό... Σωστό ή λάθος, θα δείξει! (Το ταξίδι βέβαια είναι μέσα Μαρτίου οπότε μέχρι τότε θα έχει στρώσει το Altea στην A3)!
ΥΓ: Μια απορία που πάντα την είχα με την LH. Το εισιτήριο εκδίδεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων της LH.
Π.χ. το εν λόγω εισιτήριο το έκλεισα χθες το βράδυ και το passenger receipt μου ήρθε σήμερα το πρωί στις 11:30 από το ελληνικό γραφείο της LH!
Μία φορά πριν από κανένα χρόνο, ένας φίλος μου στην Νέα Υόρκη είχε εκδόσει τελευταία στιγμή (κάποιες ώρες πριν την πτήση) ένα εισιτήριο από Γερμανία για ΗΠΑ για μια φίλη του. Το εισιτήριο ενώ φάνηκε ότι εκδόθηκε κανονικά, δεν ίσχυε και η κοπέλα πήγε στο check-in και της είπανε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί το εισιτήριο. Τελικά αποδείχθηκε ότι έπρεπε να λειτουργεί το γραφείο της LH στις ΗΠΑ (το οποίο λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα αλλά όχι βράδυ που ήταν η ώρα που έγινε όλη αυτή η ιστορία)... Τελικά για να πετάξει η κοπέλα, έπρεπε να ακυρωθεί η κράτηση και να ξαναγίνει από γραφείο σε κάποια χώρα του κόσμου όπου ήταν ανοιχτή η LH (κι επειδή ήταν βράδυ στις ΗΠΑ και πολύ πρωί στην Ευρώπη, η κράτηση έγινε από Ευρώπη όπου μόλις άνοιγαν τα γραφεία)... Τι χαζό σύστημα είναι αυτό στη LH, εδώ στις ελληνικές εταιρείες, με το που κλείσεις ένα εισιτήριο, ό,τι ώρα και να είναι, μπορείς να πετάξεις κατευθείαν... Κι επίσης, ενώ ξέρουν ότι ισχύει αυτό, το site σου βγάζει κανονικά το εισιτήριο και σου στέλνει επιβεβαίωση, αλλά αν πας στο αεροδρόμιο τρως την ψυχρολουσία. Φανταστείτε ότι εκείνη την ώρα πέταγα κι εγώ από το κοσμοδρόμιο των Σπάτων για Νέα Υόρκη (με OAL τότε...) και από την πύλη αναχώρησης κυριολεκτικά λίγο πριν να μπω στο 340, με το λάπτοπ προσπαθούσα να βγάλω άκρη γιατί η τρίτη της παρέας θα έμενε αμανάτη στο Μόναχο ενώ το etix φαινόταν κανονικότατο, μέχρι που όλα ξεκαθαρίστηκαν με ένα τηλεφώνημα σε αγουροξυπνημένο υπάλληλο στο LH hotline της Αγγλίας... Ό,τι να'ναι!
Ρεζουμέ, έχουν και οι εταιρείες μας τα καλά τους!