Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπέρα Μενέλαε!
Θα πρέπει να μπεις στην σελίδα της Α3 και να μπεις στο ειδικό διαφημιστικό κουτάκι που περιγράφει το διαγώνισμο, και εισάγεις το mail σου.
Στο mail σου στέλνουν μια σελείδα, που εισάγεις κωδείκο κάρτας και αριθμό, και τα μίλια πιστώνονται απευθείας.

(μια μικρή ερώτηση, μπορώ κάπως να πληρώσω, για να πάρω 1000 μίλια που μου λείπουν για free ticket? και πόσο κρατάνε τα μίλια τους? ευχαριστώ!)

osc4r":19d6rwza said:
giorgos2010":19d6rwza said:
Έχουν αλλάξει τα μίλια της απλής μετάβασης και για εσωτερικό (ήταν 8000 και έχουν γίνει 6250) και για εξωτερικό (ήταν 12500 και έχουν γίνει 11000).
Για τα ταξίδια με επιστροφή δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν νομίζω πως έγινε τέτοια μείωση.
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Page=96 (για όσο υπάρχει ακόμα) που είναι η παλία σελίδα και θα δεις ότι δεν έγινε μεταβολή.

Σου παραθέτω μια εξαργύρωση που είχα κάνει σε ταξίδι μιας διαδρομής από τον αναλυτικό μου λογαριασμό. Όπως βλέπεις είχαν αφαιρεθεί 8000 μίλια.

Miles&Bonus / Εξαργυρώσεις Μιλίων
Display Redemptions

Από: Μέχρι
Α/Α Ημερομηνία Πτήση Θέση Ενέργειες Περιγραφή Εξαργυρωμένα Μίλια
1 23.04.2007 - R HER - ATH Mile Redemption -8000

Παρατηρήσατε ότι έχει καταργηθεί ο παλαιός κωδικός μέλους που είχατε στο Miles&Bonus και ότι τώρα υπάρχει πλέον αριθμός μέλους ο οποίος αποτελείται από αποκλειστικά αριθμητικούς χαρακτήρες και όχι αλφαριθμητικούς;

Ξέρει κανείς πώς περνάμε A3 Miles and Bonus κωδικό σε κράτηση στο site http://www.lufthansa.com;;;

Δεν έχει για επιλογή την A3... Από το τηλ. κέντρο της Α3 μου είπαν ότι δεν ξέρουν πώς ακριβώς δουλεύουν οι κρατήσεις της LH και είτε να πάρω τηλ τη LH να μου περάσουν αυτοί τον αριθμό της κάρτας στην κράτηση (γιατί online δεν έχει επιλογή), είτε να δείξω την κάρτα στο check-in (αναγκαστικά σε counter γιατί το online check-in της LH πάλι δεν έχει την Α3) ή στην τελική να κάνω claim τα μίλια μέσω του site της Α3 μετά την πτήση (και να μην πετάξω τα boarding passes της πτήσης)...

Ξέρει κανείς αν γίνετια να περαστεί ο αριθμός της A3 κατευθείαν από το site της LH; (H κράτηση έχει γίνει από το site της LH)

aakunz":7gzargmj said:
Παρατηρήσατε ότι έχει καταργηθεί ο παλαιός κωδικός μέλους που είχατε στο Miles&Bonus και ότι τώρα υπάρχει πλέον αριθμός μέλους ο οποίος αποτελείται από αποκλειστικά αριθμητικούς χαρακτήρες και όχι αλφαριθμητικούς;

Εγώ μπαίνω με το παλιό userid το οποίο δεν έχει αριθμούς. Το νό κωδικό μέλους που το βρίσκω;

Ζήτα υπενθύμιση κωδικού PIN και δες το e-mail σου ;)

Και εγώ με το παλιό μπαίνω, αλλά όταν κάνεις login, στα στοιχεία σου, σου λέει το νουμεράκι πλέον και δίπλα το level σου.

Μπήκα και με τα δύο τώρα!

Να περιμένω και αλλαγή στη κάρτα με το νέο αριθμό ή θα είμαι υπερβολικός; :D

Πλέον και το Frequent Flyer Πρόγραμμά τους ελέγχεται από το Amadeus, το οποίο υποστηρίζει μόνο αριθμητικούς κωδικούς. Σύντομα θα μπορείτε να εξαργυρώνετε μίλια online σε πτήσεις τους ενώ περνώντας τον αριθμό της κάρτας σας, θα συμπληρώνονται αυτόματα οι προτιμήσεις σας για θέση και γεύμα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε και τα νέα μητρώα. Προς το παρόν και οι δύο κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιούνται χωρίς πρόβλημα.