Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
fotis":3jl1angw said:
δεν πειράζει...
ας ταξιδεύουμε φθηνά (ή φθηνότατα) και ας μην κερδίζουμε πόντους.

Ακριβώς. Καλά τα frequent flyer προγράμματα, αλλά δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε και δέσμιοί τους.

Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται όταν κάποιος είναι μέλος και στα 2 προγράμματα, miles and more και miles and bonus; Τεχνικά υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν στην κράτηση και οι δύο κάρτες, τα μίλια όμως που πιστώνονται; Φαντάζομαι όχι και στα δύο!

Από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Miles & Bonus είναι offline. "Λόγω Προγραμματισμένης Αναβάθμισης, οι ιστοσελίδες της ενότητας του Miles&Bonus δεν είναι προσβάσιμες. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση." Προγραμματισμένη αναβάθμιση χωρίς χρονοδιάγραμμα εγώ δεν έχω δεί πότε (από σοβαρή εταιρεία). Τι έγινε τους hackέψανε?

Δεν τους χακέψανε... κάνουν όντως κάποια αναβάθμιση.

Παιδιά βοήθεια!!
Έχω γίνει μέλος στο Μ&Β της Αιγαίου και έχω την εξής απορία
Μίλια μπορώ να κερδίσω μόνο με τις πτήσεις της Lufthansa?
Ρωτάω γιατί θέλω να κλείσω εισητήρια με τη Spanair και έλεγα μήπως μπορώ να δηλώσω τα Miles & More(στα οποία,δεν είμαι μέλος αλλά συμμετέχει η Αιγαίου)..
Φαντάζομαι η απάντηση θα είναι αρνητική απλά αν σας είναι εύκολο διαφωτίστε με!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τα μέλη Miles&Bonus δεν μπορούν προς το παρόν να συγκεντρώσουν μίλια από τις άλλες εταιρείες της Star Alliance, με εξαίρεση τη Lufthansa. Καθώς η Αιγαίου εκσυγχρονίζει τη μηχανογράφησή της με τις προδιαγραφές των άλλων εταιρειών της Συμμαχίας και καθώς υπογράφει τα interline agreements θα επιτρέψει τη συγκέντρωση μιλίων και με άλλες εταιρείες (σε αυτό θα βοηθήσει και η λειτουργία της Αmadeus Altea) Μέχρι την πλήρη ένταξη στη Συμμαχία θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει όλες τις διμερείς συμφωνίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το mileage cross-accrual.

Δηλαδή να υποθέσω θα αλλάξει και ο απαιτούμενος αριθμός μιλιών για να ανέβεις στάτους (πχ η χρυσή θα πάει στα 30000 μίλια) ή απλά θα προστεθούν νέα επίπεδα; Το δεύτερο μου φαίνεται και πιθανότερο

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ελπίζω από το καλοκαίρι που θα είναι μέλος της Αστροσυμμαχίας να μαζεύουμε πόντους από παντού!
Και μια δεύτερη απορία:
Από όσο θυμάμαι η Aegean στα savers δε δίνει μίλια..Αντίθετα η Spanair δίνει!
Ποιά είναι η πρακτική των υπολοίπων εταιριών?

Η Α3 στα savers δινει 200 μιλια για πτησεις εσωτερικου
και 500 σε πτησεις εξωτερικου. Νομιζω...