Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω την εντύπωση ότι για τον χαμηλότερο ναύλο (Ρ) εξωτερικού δίνει 500 μίλια...

Χμ. 250 μίλια δίνει για τους πιο κοντινούς προορισμούς (π.χ.IST), για τους πιο μακρινούς δίνει όντως 500 (ναύλος P πάντα)

Σύμφωνα με τη LH ο ναύλος Ρ δίνει 125 μίλια αλλά μόνο στις πτήσεις εσωτερικού!!!
Μάλλον περίεργο αυτό. Εγώ θα περίμενα το αντίστροφο, αλλά τέλος πάντων...

Αν δεν κάνω λάθος ο (Ρ) δίνει 125 μίλια: δεν είναι πολύ καθαρό για μένα τι εννοεί η LH με Domestic flights in Europe: ενδοευρωπαικά, EU ή εντός χώρας πχ από Γερμανία σε Γερμανία;

Όσες φορές πέταξα σε μεικτό return εισιτήριο MUC-ATH με ναύλο (Ε) χρεώθηκα 500 για την Α3 κ 125 για την LH, αν κ τα 500 δίνονται μόνο σε "Domestic flights in Europe" :?

jerry":2it5g2ru said:
Χμ. 250 μίλια δίνει για τους πιο κοντινούς προορισμούς (π.χ.IST), για τους πιο μακρινούς δίνει όντως 500 (ναύλος P πάντα)
Στις 9/9/09 ATH-IST και 12/09/09 IST-ATH με Α3, θεση οικονομικη (P) 100,95 ευρω μου εδωσαν 500+500 μιλια στη miles and bonus.

Θέλησα να δω το σύνολο των μιλίων που θα προστεθούν στην miles & bonus κάρτα για τις εξής πτήσεις της Lufthansa:
ATH-FRA / FRA-TLL / TLL-FRA / FRA-ATH (κατηγορία ναύλου E) &
ATH-FRA / FRA-EDI / EDI-FRA / FRA-ATH (κατηγορία ναύλου T).
Η ιστοσελίδα της Aegean (και συγκεκριμένα το http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Page=103) δεν αναφέρει τίποτα για το πόσα μίλια κερδίζει ο κάτοχος της miles & bonus για εισιτήρια των κατηγοριών "E" και "T" δρομολογίων της Lufthansa.
Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο;

Από τη στιγμή που δεν αναφέρει τους ναύλους Τ και Ε στο πινακάκι τους, φαντάζομαι ότι έπεσες στην περίπτωση

Αν το εισιτήριό σας έχει εκδοθεί σε εκπτωτική θέση, ή αν είναι δωρεάν λόγω εξαργύρωσης μιλίων, δεν θα προστίθενται μίλια στο λογαριασμό σας.

και άρα δεν κερδίζεις τίποτα.

AirNewZealand":28p489mo said:
...και άρα δεν κερδίζεις τίποτα.
δεν πειράζει...
ας ταξιδεύουμε φθηνά (ή φθηνότατα) και ας μην κερδίζουμε πόντους.

Μου έχει συμβεί αυτό και απλά σε αυτή την περίπτωση παίρνεις κάρτα MILES & MORE και μαζεύεις εκεί τα μίλια που δε μπορείς να φορτώσεις στην MILES & BONUS.