Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια χαρα,

Εχω μια πτηση με LH απο τον μαρτιο,αθηνα-φρανκφουρτη με επιστροφη και εστειλα πριν 2 μηνες τα αποκομματα στην Α3 και ακομα περιμενω την προσθεση μιλιων,ισχυει το mile share με την Lufthansa?

Ερωτησούλα:

Έχω εισιτήρια μέσω ταξιδιωτικού γραφείου για ATH-BRU-ΑΤΗ με Α3 σε λίγες μέρες. Το επιβεβαιωτικό mail που μου ήρθε δεν αναφέρει booking class, παρά μόνο αυτό: ATH A3 BRU Q40.70 101.07X2A3 A3 ATH Q40.70 101.07 X2A3 NUC283.54END R.

Μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει ποιο είναι το booking class (Q, X, κάτι άλλο;), για να δω αν με συμφέρει να χρησιμοποιήσω τη Miles&Bonus αντί της Miles&More που φορτώνω συνήθως (ξέρω ότι σε κάποια booking class δίνουν διαφορετικό αριθμό μιλίων). Ευχαριστώ!

Θα ταξιδέψεις σε X class και η κατηγορία ναύλου που πλήρωσες είναι η Χ2Α3.

Miles&Bonus λοιπόν (1000 μίλια στην X) αντί για Miles&More (125 μόνο!!!).

Ρε παιδιά, υπάρχει κάποια λογική σε τόσο μεγάλες διαφορές στα miles credited για συγκεκριμένες booking class ή απλά "έτυχε"; Όχι ότι με επηρεάζει σε κάτι βέβαια, απλά μου δημιουργήθηκε η απορία.

Εχει αναφερθει και παλαιοτερα!
Οι αναλογιες μιλιων στις αντιστοιχες καρτες και κατηγοριες ναυλων ειναι αυτες που αναφερεις.
Τωρα αν υπαρχει λογικη?... ειναι αλλο κεφαλαιο... :wall:

Miles & Bonus / Προσφορές Miles & Bonus / 50% περισσότερα μίλια
Σας προσφέρουμε 50% περισσότερα μίλια για κάθε σας ταξίδι.
Ταξιδέψτε από/προς Αθήνα προς τους προορισμούς: Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Ρώμη και Βρυξέλλες και από/προς Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα στο διάστημα 15/10/2009 – 15/12/2009.
Τα bonus μίλια είναι εξαργυρώσιμα και θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας κατόπιν της πραγματοποίησης της πτήσης σας, σύμφωνα με την υπάρχουσα διαδικασία καταχώρησης μιλίων.

Το παρτι συνεχιζεται δλδ.. Αχ βρε AEG Airlines τι μας κανεις...

Πολυ καλη κίνηση και η συνεργασία της Aegean με την booking.com
απο το χθεσινό newsletter:

H Aegean ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Booking.com, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών (online) ξενοδοχειακών κρατήσεων στην Ευρώπη. Η Booking.com™, είναι η νούμερο 1 Ευρωπαϊκή εταιρεία ξενοδοχειακών κρατήσεων online, βάσει του αριθμού δωματίων που έχει πουλήσει (40,8 εκατομμύρια διαμονές ξενοδοχειακών δωματίων για το 200:cool:.
Μέσω αυτής της συνεργασίας η Aegean Airlines δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles and Bonus, να προσθέσουν ακόμα περισσότερα μίλια στο λογαριασμό τους με κάθε online κράτηση ξενοδοχείου μέσω της ιστοσελίδας http://www.aegeanair.com. Για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύετε για τη διαμονή σας κερδίζετε 2 μίλια. Επιλέξτε το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς από 71.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και κερδίστε διπλά.

Πρόσφατα ταξίδεψα Αθήνα-Πάφο με Α3. Το σκέλος της επιστροφής ήταν Τ class και μου πιστώθηκαν 500 μίλια στην Miles & More (της Lufthansa). To πρώτο σκέλος ήταν P class και δεν μου πιστώθηκαν μίλια γιατί (σύμφωνα με τη LH) ο τύπος του ναύλου είναι πολύ χαμηλός για να πιστωθούν μίλια.
Υπάρχουν λοιπόν συγκεκριμένοι τύποι κράτησης που δεν πιστώνουν καθόλου μίλια; Άραγε το ίδιο θα συνέβαινε αν είχα την κάρτα μιλίων της Aegean;

Είναι γνωστό πως η LH ακολουθεί δική της πολιτική στο πόσα μίλια θα πιστωθούν, αν θα πιστωθούν, πόσα θα πληρώσεις για free ticket, τι φόρους κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.

Η Α3 πάντως, για πτήσεις εξωτερικού, στο χαμηλότερο ναύλο (P) πιστώνει 250 μίλια, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία για πτήσεις εξωτερικού πιστώνει 200 μίλια.