Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η miles&more δίνει λιγότερα συνήθως ή εξαρτάται από τον προορισμό;Πάντως η aegean και στις πτήσεις εσωτερικού δίνει 500-600 μίλια σε θέση κ,υ.

Ηθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω στο miles&more της LH μίλια από προηγούμενες πτήσεις και διαμόνες σε ξενοδοχεία.
Αν ναι, με ποιο τρόπο και ως πόσο καιρό πιο πριν μπορεουν να είναι η διαμονή και τα ταξίδια???

Το θέμα εδώ είναι Miles & Bonus και όχι Miles & More. Πάντως, για να τελειώσει να σε ενημερώσω ότι την απάντηση θα την βρεις στην σελίδα της LH (έως και 12 μήνες). Περισσότερα στο http://www.miles-and-more.com

red_fly9":6n20i5ar said:
Τελος του μηνα για παραδειγμα που ταξιδευω με LΗ για Φρανκφουρτη "class Ε" και θα τα βαλω στην miles&bonus αφου μου δινει 500
ενω η miles&more δινει 125

Από ότι σύγκρινα μόνο στην "class Ε" υστερεί η miles&bonus στο εσωτερίκο από τη miles&more.
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποια τιμή ναύλου αντιστοιχει η "Ε" στο εσωτερικό??
Επισης αν είναι διαθέσιμη σε όλες τις πτήσεις η μόνο σε αυτές μέσω ΑΤΗ?

200,200 τα μίλια, άντε να φτάσεις τις 16000

Καλημέρα, δυο ερωτησούλες έχω για τους γνώστες :)

Πρώτον, τα μίλια λήγουν πάνω στον χρόνο;; Εγώ κατάλαβα ότι αφού πας blue τα μίλια σου δε λήγουν ποτέ, δηλαδή δεν αφαιρούνται ποτέ από το λογαριασμό σου, όσο αυτός παραμένει ενεργός (δηλαδή κάνεις τουλάχιστον ένα ταξίδι το χρόνο). Κάτι τέτοιο δε μας λέει και το παρακάτω άλλωστε;

Όλα τα μίλια που συγκεντρώνονται, από την ημερομηνία εγγραφής στο πρόγραμμα Miles & Bonus, θα είναι πλέον εξαργυρώσιμα εφόσον το μέλος αναβαθμιστεί στο μπλε επίπεδο. Τα εξαργυρώσιμα μίλια εξακολουθούν να μη λήγουν εφόσον ο λογαριασμός του μέλους παραμένει ενεργός.

Δεύτερον... Θέλω να πετάξω για AMS me LH. Όταν όμως πάω να κλείσω εισιτήρια μου βγάζει επιλογή frequent flyer's program που έχει καμιά 10ριά προγράμματα, αλλά ΟΧΙ της Aegean..... Πώς γίνεται το κόλπο;;; :mrgreen:

:thx: Ευχαριστώ

Κλείνεις το εισιτήριο κανονικά και τους παίρνεις τηλέφωνο για να σου περάσουν τον αριθμό εκείνοι.

Επειδή μόλις απέκτησα την κάρτα milles and bonus θα ήθελα να μάθω τα εξής:
1) Από πότε θα αρχίσουν να μετράνε τα μίλια των άλλων εταίρων της star alliance , π.χ της Swiss, στην κάρτα milles and bonus;
2) Μπορεί κανείς εκ των υστέρων να περάσει τους πόντους της Swiss( προσκομίζοντας τις κάρτες επιβιβάσεως ) στην ΑEGEAN;
3) Tα εισιτήρια που εκδίδονται από το πρόγραμμα milles and bonus, είναι τύπου flexible;

Αφού ακόμα δεν έχεις αρχίσει να μαζεύεις μίλια στο Miles & Bonus, μήπως να έβλεπες καλύτερα το Miles & More;

Λογικά μετράνε από τώρα τα Μιλια

Γνωρίζει κάποιος γιατί με gold status έχεις δικαίωμα εισόδου με ένα συνοδό στο lounge του Ελ.Βενιζέλος ενώ στο Μακεδονία δεν επιτρέπεται συνοδός;