Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεις,εχω τους εστειλα μεσω φαξ καποια αποκομματα και μπηκαν κανονικα οι ποντοι

Leon":1xfp4tea said:
Εχω πρόσφατα εγγραφεί στο πρόγραμμα της AEGEAN στο MILES & BONUS Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω πόντους για ταξίδια που έκανα στο ίδιο έτος αλλά πριν την εγγραφή μου στο πρόγραμμα.Εχω τα αποκκόματα των εισιτηρίων για Μόναχο,Σαλονίκη και Ρόδο.Πήρα τηλέφωνο την εταιρία και η κοπέλα μου απάντησε αρνητικά.Αυτή ήταν μια λογική απάντηση δε διαφωνώ αλλά αναρωτιέμαι πάλι αν υπάρχει κάποιο παράθυρο ώστε να μετατρέψω τις παλιές κάρτες επιβίβασης σε βαθμουλάκια. :cool:

Ευχαριστώ!

Γινεται, αν τους στειλεις με ΦΑΞ τις καρτες επιβιβασης και συμπληρωσεις την αναλογη φορμα ανευρεσης μιλιων, για πτησεις που εκανες μεχρι και τρεις μηνες πριν την εγραφη σου στο προγραμμα Miles & Bonus

Επειδή βλέπω ότι τα παράπονα για την Aegean συνεχώς πληθαίνουν ας ρίξω άλλο ένα, μπας και ευαισθητοποιηθεί και κανένας...

Ως κάτοχος χρυσής κάρτας απολαμβάνω του προνομίου της προκράτησης θέσης πριν την πτήση...Όταν θυμάμαι να πάρω τφ για να κρατήσω θέση ζητάω πάντα έξοδο κινδύνου λόγω περισσότερου legroom όπως είναι λογικό και συγκεκριμένη σειρά ανάλογα με τον τύπου α/φους. Στατιστικά 1 στις 3 φορές η απάντηση της κοπέλας είναι "δεν μπορούμε να κρατήσουμε εξ κινδύνου" ενώ τις άλλες φορές μου κρατάν τη θέση χωρίς πρόβλημα. Γιατί απαντάνε ότι να ναι? Δεν υπάρχει κοινή γραμμή που να ακολουθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο?

Ένα ξαδερφάκι μου 14 χρονών επειδή και αυτό όπως και εγώ ταξιδεύουμε πολύ συχνά έκανε εγγραφή στο miles and bonus της Α3.Και σε ένα e-ticket που του έκλεισαν οι γονείς του (θείοι μου) ξέχασαν να συμπληρώσουν το σημείο για το miles and bonus.Επικονώνησαν με την Α3 και τους είπαν ότι το πρόγραμμα απευθύνετε σε άτομα άνω των 18.

Και επιτέλους θέτω το εξής ερώτημα στο site της Α3 αναφέρει ότι δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι επιβάτες άνω των 12 ετών (και γιαυτο έκανε εγγραφή).
Τλκ τι ισχύει?

Μπορείς πολύ απλά να τηλ.για να μάθεις...

Το έχω προσπαθήσει και με έχουν πολύ ώρα στο τηλεφωνητη και κάποια στιγμη βαριέμε και το κλείνω.

Κι εγώ έχει τύχει πολλές φορές να το κλέισω μετά από κανά δεκάλεπτο αναμονή. Λετέ να μπαίνει μέσα και η Αegean?

εγώ μια ερώτηση για τα μίλια της Α3.Αν γραφτώ στο πρόγραμμα miles and more της LH μπορώ να μεταφέρω τα μίλια από το πρόγραμμα milies and bonus της Α3 στην LH ή δεν γίνεται?

Όχι δεν γίνεται η μεταφορά μιλίων από το ένα πρόγραμμα στο άλλο.