Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
On line κρατηση δεν μπορεις να κανεις. Αφου περασεις τον αριθμο της miles & bonus καρτας σου, μετα σου βγαζει μηνυμα οτι θα επικοινωνησουν μαζι σου( email και τηλεφωνο εννοειται εχεις δηλωσει).
Καλυτερα ειναι βεβαια, να τους καλεσεις εσυ και να πεις για την εξαργυρωση μιλιων που επιθυμεις, για ποια πτηση, κτλ.
Χρεωση συναλλαγης δεν υπαρχει, πληρωνεις μονον τους φορους αεροδρομιων.

Πάντως το βασικό θέμα με το Μiles & Bonus είναι ότι είναι δραματικά περιορισμένοι οι τρόποι εξαργύρωσης μιλίων! Ούτε upgrades, ούτε ξενοδοχεία, ούτε αγορές σε καταστήματα. Ούτε καν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε καταστήματα με επίδειξη της κάρτας σου. :rant: Ευελπιστώ είτε να το βελτιώσουν άμεσα (και πολύ) είτε να το μετατρέψουν σε miles & more με την είσοδό τους στην Star Alliance, γιατί δεν πολυπαλεύεται.

καλά θα ήταν να γίνει miles and more...εγώ όμως φοβάμαι για το τι θα γίνει μετά την συγχώνευση με την ολυμπιακή. Μην το δούμε να ακυρώνεται τελείως και να προκύπτει ένα καινούριο, αντίστοιχο με το σημερινό και με το travelair....Ελπίζω να μας σεβαστούν σαν πελάτες και να μην μας το κάνουν αυτό. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε, όλα είναι πιθανά κατά τη γνώμη μου.

Ως κάτοχος χρυσής Travelair, και πρώην κάτοχος περίπου 70000 μιλίων στο Icarus, τα οποία έχασα σε μία νύχτα τον περασμένο Σεπτέμβριο με το κλείσιμο της πΟΑ, είμαι ανήσυχος.

Νομίζω ότι το μέλλον των δύο προγραμμάτων, Travelair και MIles & Bonus, είναι κοινό. Θα ήταν αδιανόητο να βγουν χαμένοι οι μεν και αλώβητοι οι δε από την εξαγορά. Δεν θα είχε άλλωστε και καμία επιχειρηματική-οικονομική λογική, τουλάχιστον όσο μπορώ να φανταστώ.

Προφανώς, ως παλαιότερο πρόγραμμα το Miles & Bonus είναι αρκετά μεγαλύτερης κλίμακας (αριθμός πελατών και μιλίων), οπότε μάλλον η απόφαση θα εξαρτηθεί περισσότερο από αυτό.

Επίσης, έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιαστεί η συγχώνευση. Αν γίνει αθόρυβα και στα μουλωχτά, δε νομίζω να επηρεαστούν τα προγράμματα. Αν πάλι γίνει πανηγυρικά, τότε ίσως θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για… πανηγύρια.

μα είναι φυσικό να ανησυχούμε για τα μίλια μας, και δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιοι απορούν με αυτό. Φυσικά και είναι σημαντικότερα άλλα πράγματα, αλίμονο, αλλά για τον καθένα προσωπικά είναι και αυτό. Δηλαδή τσάμπα τα μαζεύουμε, και τσάμπα επιλέγουμε να πετάμε με μια εταιρία, και να έχουμε συγκεκριμένες πιστωτικές? Και δεν νομιζω ότι είναι τόσο δύσκολο ή κοστίζει τοσο πολύ να διατηρηθούν τα προγράμματα. Αλλιώς θα είναι η μεγαλύτερη δυσφήμηση για αυτούς. Και εννοείται ότι πολύ που πιθανόν τα χάσουν τα μίλια τους δεν θα ξαναταξιδέψουν μαζί τους για εξωτερικό.....Όσο για το εσωτερικό, εγώ προσωπικά μπορώ να το αποφύγω, και πιθανόν και πολλοί άλλοι. Είναι θέμα σεβασμού προς τον πελάτη. Ξεκάθαρα.

Ξεκίνησα να κάνω claim miles από τη νέα ιστοσελίδα του Miles & Bonus, και διαπίστωσα ότι δεν έχει επιλογή για το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Το πεδιο είναι υποχρεωτικό άρα δεν μπορώ να προχωρήσω. :wall:

Γεια σας,

ποσα μιλια χρειαζομαι για να παω αλεξανδρουπολη με aegean δωρεαν kai ποσα με olympic? (μπορω να βγαλω και το πηγαινε και το ελα?)

προσπαθω να βγαλω ακρη με τα sites αλλα δε μπορω

Θέλεις 11.000 με Ολυμπιακή και 12.500 με την Αιγαίου…. Με επιστροφή. Δωρεάν δεν είναι πρέπει να πληρώσεις τούς φόρους και τα τέλη αεροδρόμιου. :shock:

δηλαδη εστω για το ενα σκελος με αιγαιου χρειαζομαι 6250????πωωωω εχω 6200 αυτη τη στιγμη πως θα μπορουσα να βρω 50 μιλια?

αν βγαλω την πιστωτικη της αιγαιου ισχυει οτι σου δινουν δωρο 5000 μιλια ?και αν ναι προλαβαινω σε 15 μερες αν παω αυριο τραπεζα?

Αυτά δεν τα γνωρίζω. Ίσως κάποιος άλλος εδώ μέσα να ξέρει.