Καλησπέρα και από μένα παιδιά! Μελλοντική EK cabin crew και εγώ και σε λίγες μέρες αποχωρώ με το καλό για Ντουμπάι! Καταρχήν έχω να παρατηρήσω ότι σε αυτό το topic οι ανακρίβειες και η λεκτική τρομοκρατία πάνε σύννεφο! Θερμή παράκληση να δηλώνετε τις απόψεις σας συμπληρώνοντας από δίπλα τη φράση "με κάθε επιφύλαξη", ειδικά όσοι μαθαίνετε πληροφορίες από γνωστό του γνωστού! Προτρέπω όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα πολυσυζητημένα open days της ΕΚ να φερθούν έξυπνα και να πάνε οι ίδιοι να δουν μα τα μάτια τους τι πραγματικά παίζει και να μην τους αποθαρρύνει καμία shocking πληροφορία! Προσωπικά χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα άτομα που δέχτηκαν την απόρριψη από την Emirates με αυθεντική αξιοπρέπεια, αναζητώντας ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ, χωρίς να ξεκατινιάζονται επειδή τους έκοψαν οι "κακοί recruiters που παίζουν με τον πόνο των υποψηφίων"!!! Επίσης είναι φοβερό το ότι είδα μια συνυποψήφια μου να δοκιμάζει για 4η φορά στην EK και εν τέλει να τα καταφέρνει!!! Όσον αφορά τον ΜΕΓΑ ΜΥΘΟ της εμφάνισης ή του μέσου τώρα, όσοι τα καταφέραμε δεν είμαστε ούτε top models ούτε είχαμε ξαδέρφη την Ινδή recruiter! Εννοείται πως το μέσο χωράει παντού! Δεν θεωρώ ότι η EK είναι αγγελικά πλασμένη! Απλά δε νομίζω ότι στη συγκεκριμένη διαδικασία το μέσο παίζει τόσο μαζικά όσο η δολοπλόκα ελληνική μας κουλτούρα μας κάνει να πιστεύουμε! Εμφανισιακά πολλοί επιτυχόντες ήταν μέτριοι (κάποιοι ακόμη και κάτω του μετρίου) αλλά πάραυτα με χαρακτήρα που εξέπεμπε τουλάχιστον θετική αύρα! Εκτός πια αν άλλαξαν όλα τα δεδομένα ΜΟΝΟ για το open day στο οποίο βρέθηκα εγώ!
Για μια ακόμη φορά ο dimitris chatz με εκφράζει απόλυτα! Ας δούμε όλοι συνειδητοποιημένα και συγκρατημένα την EK σαν μία πολλή καλή επαγγελματική αποκατάσταση και ας συγκρίνουμε τις παροχές/απαιτήσεις της με τις παροχές/απαιτήσεις που μας προσφέρει η, δυστυχώς, εξαθλιωμένη μας πατρίδα!
Τέλος, ΝΑΙ! Η Emirates έχει φοβερό μάρκετινγκ αλλά ακόμη και τα άτομα με στοιχειώδη κρίση μπορούν να δουν πίσω από το μάρκετινγκ και να ζυγίσουν καταστάσεις! Αν δε ταιριάζει σε κάποιον είτε η εταιρεία είτε η διαβίωση στο Ντουμπάι απλά ας δοκιμάσει αλλού! Ας μη φτύνουμε εκεί που παρακαλούσαμε!
dimitris chatz":2atap894 said:Ωστόσο είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά που πάνε εκεί κάτω απογοητεύονται, αλλά δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Τι περίμεναν? Ότι θα γίνουν managers από την πρώτη μέρα ή ότι θα είναι όλο cocktai parties στις ακρογυαλιές? Πόσοι απ αυτούς που πήγαν εκεί κάτω νόμιζαν ότι η δουλειά τους θα είναι να δείχνουν χαριτωμένα τις εξόδους κινδύνου πριν την απογείωση?
Αντίθετα όσοι πάνε συνειδητοποιημένοι για το λούκι στο οποίο μπαίνουν, ίσως θα κουραστούν λίγο παραπάνω αλλά μπορεί να πετύχουν και να μη φύγουν σαν κηνυγημένοι μόλις τελειώσει το probation, και ίσως να βάλουν τις βάσεις για μια αξιοπρεπή καριέρα στις αερομεταφορές ή στον τουρισμό.
Για μια ακόμη φορά ο dimitris chatz με εκφράζει απόλυτα! Ας δούμε όλοι συνειδητοποιημένα και συγκρατημένα την EK σαν μία πολλή καλή επαγγελματική αποκατάσταση και ας συγκρίνουμε τις παροχές/απαιτήσεις της με τις παροχές/απαιτήσεις που μας προσφέρει η, δυστυχώς, εξαθλιωμένη μας πατρίδα!
Τέλος, ΝΑΙ! Η Emirates έχει φοβερό μάρκετινγκ αλλά ακόμη και τα άτομα με στοιχειώδη κρίση μπορούν να δουν πίσω από το μάρκετινγκ και να ζυγίσουν καταστάσεις! Αν δε ταιριάζει σε κάποιον είτε η εταιρεία είτε η διαβίωση στο Ντουμπάι απλά ας δοκιμάσει αλλού! Ας μη φτύνουμε εκεί που παρακαλούσαμε!