Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Δύο φορές έχω βγάλει free,μια με νΟΑ και μια με Α3.Και στις 2 περιπτώσεις η αναμονή δεν ξεπέρασε τις 3 ώρες(εκτός του οτι στην Α3 αναγκάστηκα να σηκωθώ στις 7 το πρωί και να τους πάρω γιατί έκλειναν όλοι για Πάσχα και δεν υπήρχε υπάλληλος ούτε για δείγμα) αλλά δεν θα χαρακτήριζα περίεργο το περιστατικό.Απλά την δευτέρα,κατά τις 10-11 το πρωί πάρε κανένα τηλέφωνο καλού κακού γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Πάντως η προσωπική μου εμπειρία με την Aegean σε τουλάχιστον 2 φορές με award flights booking για εξωτερικό, είναι ότι μου έγιναν εκείνη την στιγμή... χμμμμ, τώρα με βάλατε σε σκεψεις.

καλο θα ήταν να μην κλείνεις τα free εισιτήρια εκείνη τι συγκεκριμένη περίοδο γιατί θα ταλαιπωρηθείς άδικα

SX-Petros σε ποια "συγκεκριμένη περίοδο" αναφέρεσαι?

Φιλε Niogr

αναφέρομαι στην περίοδο αιχμής των διακοπών.Συνήθως τα free εισιτήρια είναι τότε που ζητάει ο κόσμος.προσωπικά η καλύτερη περίοδος είναι σε low season εάν και εφόσον έχει τι δυνατότητα ο καθένας να πραγματοποιήσει κάποιο ταξίδι τις αρεσκείας του

Φίλε SX-PETROS έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πρώτον έπρεπε να πεταξω Πάσχα και δεύτερον το ταξίδι το κανόνισα ακριβώς ένα μήνα πριν τις διακοπές.Πού να το φανταστώ οτι ειδικά τότε θα γινόταν της μουρλής?Άσε που όσο περίμενα τόσο χειρότερα για free θα ήταν....Τέλος πάντων,δεν διαμαρτύρομαι γιατί τελικά μου το έδωσαν και πέρασα και πολύ ωραία :p (Η κοπέλα που ήταν μαζί μου πλήρωσε για το ίδιο ταξίδι 315 € :rolleyes: )

Νέο πρόγραμμα Family του Travelair. Καλό πρόγραμμα για συγγενής και μη (υπάρχει και πεδίο "σύντροφος") για την συγκέντρωση μιλίων επιβράβευσης σε ένα λογαριασμό!

Θυμίζει λίγο το ... "όλα σε ένα... νοικοκυρεμένα". Δεν είναι κακό. Και άντε μετά να χωρίσεις και να τσακώνεσαι για τα μίλια.

Πολύ καλό πρόγραμμα και μπράβο τους που το κάνουν.Επίσης,παρατήρησα με έκπληξη οτι δουλεύει η φόρμα ζήτησης free εισιτηρίου(με μίλια) στην ιστοσελίδα τους :great:

Είμαι ήδη μέλος στο Travelair. Παρ' όλα αυτά, δε χρησιμοποιώ την εν λόγω εταιρία, όχι πως έχω κάτι μαζί της, απλά συνήθως ο ανταγωνιστής - συναγωνιστής μου προσφέρει καλύτερες τιμές. Αντίθετα, η σύντροφός μου, που δεν είναι μέλος στο Travelair πετάει αρκετά συχνά με ΟΑ. Υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέψουμε τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό μου σ' αυτό το πρόγραμμα Family ή πρέπει να δημιουργήσουμε καινούριο, χάνοντας δηλαδή, τα, ελάχιστα είναι η αλήθεια, μίλια που έχω;

Υ.Γ. Να δω σε ενδεχόμενο χωρισμού σκηνές του τύπου "Άτιμε, δε φτάνει που έχασα τα καλύτερά μου χρόνια για τα μούτρα σου, μου 'φαγες κι ένα σωρό μίλια" κι ας πεθάνω :D