Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ρε παιδία αφού σας είπαν ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ.
Αν είναι κάθε μέρα να ακούμε αν μπήκαν σε κάποιον τα μίλια καήκαμε

(σορρύ που είμαι απότομος, αλλά εδώ και 2 βδομάδες έχω προβλήματα με την σχολή μου) :evil:

Άρχισαν να κατεβαίνουν τα μίλια της μιλιόπιτας.
Για τους κατόχους μπλέ κάρτας διαρκούν 1 έτος.

Μόλις μπήκαν και σε μένα τα μίλια :)

Travelair Club - 50% επιπλέον μίλια για online κρατήσεις απο το site της Olympic Air
Η προσφορα ισχυει για ταξιδια που θα πραγματοποιηθουν απο 12 Απριλιου εως 12 Μαιου

σταυρος":2jioqn02 said:
Άρχισαν να κατεβαίνουν τα μίλια της μιλιόπιτας.
Για τους κατόχους μπλέ κάρτας διαρκούν 1 έτος.

Πώς το έμαθες αυτό? Που το λένε?????? Μη μου λες τώρα τέτοια!!!!

Ακούστε ένα "κουφό":

Χθες πέταξα με ΟΑ από Χανιά στο JFK μέσω Αθήνας. Ως γνωστόν, το δρομολόγιο προς JFK πραγματοποιείται με codesharing από την Delta. Ο αριθμός πτήσης ήταν ΟΑ8411.

Φτάνοντας από τα Χανιά στο Βενιζέλος, και με 3+ ώρες μέχρι την αναχώρηση για JFK, αποφάσισα να πάω στο CIP lounge. Όλα καλά: Συστήθηκα, έδειξα τη χρυσή Travelair, και κάθησα περιμένοντας να περάσει η ώρα.

Σε κάποια φάση η κατά τα άλλα συμπαθέστατη και ευγενέστατη υπάλληλος μου λέει: "κ. *******, έχετε χρυσή κάρτα στη Delta?" Φυσικά και δεν έχω. Κοντολογίς, το συμπέρασμα ήταν ότι δεν δικαιούμαι να χρησιμοποιώ το lounge!

Είναι δυνατόν;

Πώς γίνεται να αγοράζω το εισιτήριο από την ΟΑ, η πτήση να έχει κωδικό της ΟΑ, να κερδίζω μίλια για το πρόγραμμα της ΟΑ, αλλά να μην μπορώ να χρησιμοποιώ το lounge;

Έπεσα στην περίπτωση ή πρόκειται για ψιλά γράμματα που δεν διάβασα;

Ναι όντως απαράδεκτο... Αλλά πότε πρόλαβες και μάζεψες τόσα μίλια για να πάρεις τη χρυσή???

Την κέρδισα στο γνωστό διαγωνισμό που έγινε κατά την έναρξη του προγράμματος.

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος! Εάν κάποιος κλήσει ένα ταξίδι με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα πχ Ιωάννινα-Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα-Ιωάννινα κερδίζει μίλια για όλα τα σκέλη του ταξιδιού ή μόνο για το Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα?

Κάθε σκέλος υπολογίζεται ξεχωριστά!