Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

ToSofoPaidi":24x9i6qq said:
Συγνώμη macula και λοιποί ανησυχούντες για τα μίλια σας. Τί περιμένετε να ακούσετε στις 26 Φεβρουαρίου 2010, για μια συγχώνευση που μόλις συμφωνήθηκε μεταξύ μετόχων (σίγουρα όταν καθόριζαν τα εκατομμύρια τους στα ποσοστά του νέου σχήματος δεν συζητούσαν και για τα μίλια των προγραμμάτων επιβατών) και η οποία δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν τον Σεπτέμβριο (δηλαδή σε 7 μήνες από σήμερα) και όπως ακούγεται θα πραγματοποιηθεί στο 1ο τρίμηνο του 2011 (δηλαδή σε 10-13 μήνες από σήμερα); Φιλικά τα λέω όλα αυτά, αλλά μην περιμένετε άδικα πάνω από οθόνες, τηλέφωνα και φαξ. Συνεχίστε να μαζεύετε τα μίλια σας (ή αν φοβάστε να τα εξαργυρώνετε) και σε 3 εποχές από τώρα μπορείτε να το ξαναψάξετε το θέμα.

Ναι, συμφωνώ ότι τα πράγματα είναι εντελώς ρευστά ακόμα, αλλά και εμείς πρέπει να ξέρουμε με ποιά κάρτα να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ψώνια μας, με την Miles&More Mastercard ή την Aegean Bonus Visa?? Γιατί είναι προτιμώτερο με τη δεύτερη, αλλά αν δεν έχει μέλλον το πρόγραμμα μην τα συλλέγουμε και τζάμπα, . Ελπίζω πάντως αν συγχωνευτούν τα προγράμματα της ΟΑ και της Α3, να βγάλουν μια νέα κάρτα παρόμοια με την Bonus της Alphabank (με 5000 μίλια δώρο με το καλημέρα σας εννοείται!!). Πάντως η Marfin-Egnatia ακόμα δεν έχει βγάλει κάρτα για το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Ολυμπιακής και αρχίζω να ανησυχώ.... Πάλι καλά που έβαλαν τη μιλιόπιτα και μαζέψαμε και κανένα μίλι να λέμε δηλαδή, να 'ναι καλά οι άνθρωποι!!

Εγώ πάντως έκανα το χρέος μου και πήρα τηλέφωνο. Ίσως (μεγάλο "ίσως") αν παίρναμε πολλοί τηλέφωνο το μήνυμα να έφτανε σταδιακά στον κατάλληλο άνθρωπο (ο οποίος σίγουρα είναι χαμηλότερα από τους Βγενόπουλος και Βασιλάκη, έλεος!) και κάτι να γινόταν. Συνηθίζουμε να υποθέτουμε ότι όλα είναι αποτέλεσμα σχεδίου αλλά καμιά φορά είναι απλώς αδράνεια. Στα τηλέφωνα λοιπόν!

Σήμερα ανακοινώθηκε και προσφορά για έκπτωση 15% σε κάποια προϊόντα για την γιορτή της γυναίκας. Μπορείτε να δείτε εδώ την πλήρη ανακοίνωση:
https://www.olympicair.com/FFPDefault.aspx?a_id=1531

Επίσης, ξέρει κανένας τι γίνεται με τα μίλια από την μιλιόπιτα?? Μου έστειλαν mail επιβεβαίωσης να στείλω τα στοιχεία μου και το αριθμό της κάρτας αλλά τίποτα ακόμα. Έχει κανείς άλλη πληροφόρηση?

Υποθέτω ότι πλέον δε θα βγει κάρτα που θα αφορά τους χρήστες του Travelair αυτής της Ολυμπιακής.

Ό,τι ανακοινωθεί θα συνδυαστεί με τη συγχώνευση Miles & Bonus και Travelair (και θεωρώ αυτονόητο ότι δε θα χαθεί κανένα μίλι αλλά θα μπορέσουμε να τα συγνωνεύσουμε).

Και μέχρι να γίνει η συγχώνευση εμείς σε ποιο πρόγραμμα να μαζεύουμε μίλια? σε όποιο μπορούμε?

Πάντως μετά και την τελευταία ανακοίνωση της Lufthansa για συνεργασία του Miles & More με την AVIS, το θεωρώ ακόμα πιο απίθανο να γίνει το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της γερμανικής υπερδύναμης αυτό και της νέας νέας Olympic Air. Δεν νομίζω ότι ο Βασιλάκης θα άφηνε να γίνει κάτι τέτοιο εις βάρος της Hertz.

http://presse.lufthansa.com/de/meld.../1634.html?tx_ttnews[day]=01&cHash=dbeaf5f3e2 (στα γερμανικά η επίσημη ανακοίνωση)

Το βλέπω πλέον πιο ξεκάθαρο για συγχώνευση των Travelair και Miles & Bonus.

Πρόσεξα πάντως ότι αποσύρθηκαν οι διαφημίσεις του Travelair από το site της Καθημερινής. Ίσως να πρόκειται για σύμπτωση, ίσως όχι.
Επιμένω πάντως ότι πρέπει όσοι έχουμε κάρτες να αφιερώσουμε 5 πενιχρά λεπτά και να τηλεφωνήσουμε ώστε να καταλάβουν ότι το θέμα μας απασχολεί και ενδεχομένως μας ενοχλεί.

Λογικό δεν είναι να σταματήσουν οι διαφημήσεις; Δεν έχει νόημα να τις συνεχίσει και να πετάει τα εκατομμύρια χωρίς λόγο.

Αρχές Νοέμβρη είχα ζητήσει από την Olympic να μου δώσει απευθείας την χρυσή επειδή έχω σε Aegean & Athens.Την τρίτη με πήραν τηλέφωνο κ μου ζήτησαν να στείλω την κάρτα της αιγαίου σήμερα κιόλας με πήραν κ μου είπαν ότι είναι έτοιμη κ ότι θα σταλεί με κουριερ.το θέμα είναι ότι μου μηδένισαν τα μίλια

lewton":5zr92lxr said:
Υποθέτω ότι πλέον δε θα βγει κάρτα που θα αφορά τους χρήστες του Travelair αυτής της Ολυμπιακής.

Ό,τι ανακοινωθεί θα συνδυαστεί με τη συγχώνευση Miles & Bonus και Travelair (και θεωρώ αυτονόητο ότι δε θα χαθεί κανένα μίλι αλλά θα μπορέσουμε να τα συγνωνεύσουμε).

Μακάρι να συγχωνευτούν, δεν θέλω να χάσω έτσι τζάμπα ούτε 100 μίλια ρε παιδιά... ξέρετε τι δύσκολα που μαζεύονται?