Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Πρώτα θα γίνει μέλος στο travelair η σύντροφός σου,μετά θα ζητήσει από την εταιρεία να της πιστώσει τα μίλια που έχει ήδη κάνει(εφ΄όσον δεν ήταν μέλος στο πρόγραμμα δεν είμαι 1000% σίγουρος οτι γίνεται αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθησέ το) και μετά δημιουργείς ένα λογαριασμό family και μπαίνουν αυτόματα όλα τα μίλια εκεί. :)

Δεν είδα άν κάποιος άλλος έχει γράψει αντίστοιχο άρθρο. Πλέον από Βρυξέλες τα χρυσά μέλη της olympic air και οι business επιβάτες έχουν πρόσβαση στο σαλόνι της SAS. Το καλύτερο σαλόνι στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

ειμαι σε δίλημμα, εχω αρκετα μιλια στο travelair club ωστε να δικαιουμαι ταξιδι.Λογω ομως της αγορας απο αιγαιου φοβαμαι μη χαθουν.
Αρα τα κραταω και παω αργοτερα με την ησυχια μου ή τα ξοδευω μεστο καλοκαιρακι σε κατι αλλο (αμαξι κτλπ) που δεν το χρειαζομαι και πολυ?

Αν δεν το χρειάζεσαι και πολύ προτείνω να τα κρατήσεις.Εκτός εάν βρεις κανένα μέρος που να σ' αρέσει και καλη παρέα οπότε καλύτερα να κάνεις κανένα σύντομο ταξιδάκι

Οι πρωτοτυπίες και οι αποκλειστικές συνεργασίες της Olympic Air συνεχίζονται!

Nέος συνεργάτης του Travel Air Club, το booking.com.

Στην περίπτωση που το site της ΟΑ είναι αργό και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε και στο mirror site του Aegean Miles&Bonus :twisted:

Έλα, δεν το πιστεύω! Πραγματικά καταπληκτική συνεργασία! Πιστεύω θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς!

Έλεος πλέον, μου ήρθε το mail και δεν το πίστευα. Μιζέρια. Εντάξει, ναι, πάνε για συγχώνευση αλλά θα μπορούσαν να βρουν καμιά νέα ιδέα της προκοπής ώστε στην τελική ΟΤΑΝ συνενωθούν να μείνει και καμιά επιπλέον συμφωνία. Στο κάτω κάτω προς το συμφέρον τους είναι να έχουμε περισσότερα benefits με το πρόγραμμά τους. Δραματικότατοι.

Εμένα πάλι μου φάνηκε απολύτως φυσιολογικό και μάλιστα αναρρωτιόμουν γιατί τόσο καιρό δεν έδινε επιβράβευση με μίλια και η Ολυμπιακή εφόσον συνεργαζόταν με τον συγκεκριμένο ιστότοπο . Γιατί δηλαδή στον έναν να κερδίζουμε και στον άλλον όχι? Επίσης, έχετε σκεφτεί πως ίσως αυτός ο ιστότοπος έκανε πρώτος την πρόταση στην Ολυμπιακή?Και εν πάση περιπτώσει, έστω και ότι ο ένας αντιγράφει τον άλλο, εσάς τι σας πειράζει που δίνουν την ίδια υπηρεσία?

@niogr
Η συνεργασία με την Α3 υπάρχει, πριν καν την υπάρξη της ΝΟΑ.

Δε με ενοχλεί καθόλου, αντιθέτως με βολεύει κιόλας. Απλώς μου φαίνεται τραγική η έλειψη marketing.