Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

παρακολουθώ πολύ καιρό το forum και πρώτη φορά αποφάσισα να γραφτώ για να συμμετέχω ενεργά... ίσως γιατί ο Αύγουστος είναι πιο χαλαρός. Ως marketeer νομίζω ότι είναι πολύ άδικο να κατηγορούμε την ΟΑ για έλλειψη marketing και πρωτοτυπίας τη στιγμή που μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο έχει κάνει τόσες συνεργασίες στο Travelair. Παίρνω τα newsletter και συνεχώς έχουν καινούργιους συνεργάτες και προσφορές. Άσε που έβγαλαν το family (προσωπικά με εξυπηρετεί πολύ) και το άλλο πρόγραμμα για τις εταιρείες (δεν με ενδιαφέρει). Το πρόγραμμα της Aegean δουλεύει καλά τόσα χρόνια αλλά δεν εξελίχθηκε παρά μόνο όταν βγήκε η ΝΟΑ στο προσκήνιο. Είμαι χρυσός στην Aegean και silver στην ΟΑ και χρησιμοποιώ και τα 2.

Ειδικά σε θέματα πρωτοτυπίας, το Travelair Club είναι μπροστά. Όπως και να το κάνουμε, κανένα άλλο πρόγραμμα τακτικών επιβατών δεν είναι σε θέση να βγάλει προσφορά αντίστοιχη της «αγοράζοντας 1kg τυροπιτάκια everest, σας κάνουμε έκπτωση €0,10 στη συσκευασία milko 0,5l»...

Απ΄ότι φαίνεται δεν έλαβες την καινούργια gold της Aegean για να να καταλάβεις τι σημαίνει αντιγραφή ... και μάλιστα κακή. Όσο για τα τυροπιτάκια, δεν έχω δει τέτοια προσφορά ... αλλά δεν με χαλάει καθόλου που δείχνω την κάρτα μου στα Everest στο αεροδρόμιο ή στο Pasteria και παίρνω έκπτωση. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι κύριοι του Travelair έχουν πιάσει το νόημα.

Κάτι δεν κατάλαβες σωστά. Στην ελληνική αεροπορική αγορά, η Olympic Air είναι το κακό(γουστο) αντίγραφο.-
Ποιο νόημα ακριβώς έπιασαν στο Travelair Club; Ότι οι πελάτες της Olympic Air είναι μακαρονάδες και τους αρέσει το «μπέικον-παρμεζάνα»; Ίσως σ'εσένα να πιάνει, αλλά προσωπικά το βρίσκω γελοίο.

ΥΓ: Επειδή περνάμε κρίση, προτείνω να δώσουν έκπτωση στο γάλα και τη φέτα Vivartia. Ο κοσμάκης πεινάει!

Μα οι εκπτώσεις μια χαρά είναι. Οι συνεργασία όμως με booking.com και οι διάφοροι διαγωνισμοί-αντιγραφές των αντίστοιχων της Aegean δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερα έξυπνο....

Εχω μια ερώτηση για το Travelair αν ξέρει κάποιος. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσω την πτήση της Delta για JFK αλλά κλείσω το εισιτήριο μου από ΟΑ κερδίζω και μίλια αναβάθμισης ή μόνο τα μίλια επιβράβευσης που αναφέρει εδώ ???

Στο προγραμμα επιβραβευσης της ΟΑ αναφερει πως η απαιτουνται 11000 μιλια για oneway πτησεις προς το εξωτερικο.

Στις πτησεις λοιπον οπου μπορεις να εξαργυρωσεις μιλια θεωρητικα τουλαχιστον ειναι και η πτηση της Ατλαντα (ΗΠΑ). Και για αυτη απαιτουνται 11000 μιλια? Λιγο περιεργο μου φαινεται κατι τετοιο...

Γνωριζει κανεις κατι επι τουτου?

Τι να πω—εμένα πάντως πριν από λίγους μήνες με έδιωξαν από το CIP lounge της ΟΑ στην Αθήνα, όπου περίμενα την αναχώρηση της Delta προς JFK με εισιτήριο που είχα αγοράσει στο site της OA (η πτήση μάλιστα είχε κωδικούς τόσο της ΟΑ όσο και της Delta). Η υπάλληλος θεώρησε ότι, εφόσον operator δεν είναι η ΟΑ, δεν στοιχειοθετείται δικαίωμα εισόδου στο lounge, είτε είσαι κάτοχος της Travelair Gold είτε όχι.

Όταν λέω 'με έδιωξαν', το εννοώ: Ήδη είχα περάσει καμιά ώρα στο lounge όταν ήρθε η υπάλληλος για να μου ζητήσει να φύγω!!!
(και χωρίς ίχνος αμηχανίας εκ μέρους της, γεγονός πραγματικά εντυπωσιακό). :shock: :shock:

Εφόσον αυτό το συμβάν είναι αντιπροσωπευτικό, αμφιβάλλω για τη δυνατότητα εξαργύρωσης των μιλίων Travelair σε πτήσεις της Delta.

macula, το περιστατικό το ανέφερες στην εταιρία να πάρεις μια επίσημη απάντηση, και για να διευκρινηστεί τι ισχύει γενικά, και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκες;

Στείλτο αν θες στο customerservice παπάκι olympicair.com και πες μας τι θα σου απαντήσουν.