Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα ήρθε και σε μένα για δεύτερη φορά η χρυσή και σε συγγενή μου και πάλι η ασημένια.

δεν ξέρω το λόγο...

Από χθες "τρέχει" και μία διαδικτυακή έρευνα ικανοποίησης των πελατών της ΟΑ ως προς τις υπηρεσίες που τους παρέχει το TravelAir και τι θα ήθελαν να τους προσφέρει στο μέλλον. Καθώς συμπλήρωνα το ερωτηματολόγιο, το οποίο είναι εκτενέστατο, συνειδητοποίησα ότι το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ελάχιστα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ας αφήσουν λοιπόν τις "Kuzines" και τους Ελευθερουδάκηδες και ας επικεντρωθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό, όπως εκείνη την co-branded κάρτα που θα κυκλοφορούσε η Marfin και τη δυνατότητα να συγκεντρώνουμε μίλια και με άλλες εταιρείες (Αιγαίου, Etihad)

Πραγματικά τελειωμό δεν είχε αυτό το ερωτηματολόγιο. Και νομίζω πως από τις ερωτήσεις του, η ΟΑ ξέρει τα χτυπητά μειον της (για συμμαχίες, δίκτυο, partners κλπ).
αν και από ότι είδα δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει στο τέλος ότι έχει και ένα θετικό με το πρόγραμμα family..

εν αναμονή των εξελίξεων

Που βρίσκεται αυτό το ερωτηματολόγιο?

Σε mail θα έρθει...

Προς το παρόν εμένα μου ήρθε το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι που υπόσχεται έως 5.000 μίλια - "Light up your tree" αλλά μου φαίνεται λίγο κουκουρούκου σε σχέση με τη μιλιόπιτα... Οκ στέλνεις 10 προσκλήσεις σε φίλους κάθε φορά, αλλά τι απαιτείται για να τα φτάσεις αυτά τα μίλια και πως θα τα συγκεντρώσεις στο τέλος, άγνωστο, αφού δεν υπάρχει φόρμα για log in.

Τι login να κάνεις; Το mail σου είναι προφανώς το unique key της υπόθεσης. Μπορείς να στείλεις 10x3=30 e-mails οπότε αν όλα απαντηθούν θα πάρεις 1500 μίλια και τα υπόλοιπα υποτίθεται ότι θα τα μαζέψεις από mails που θα σου στείλουν γνςστολι σου, δηλαδή 70 mail ακόμα.

Δυσκολότερο από το περσινό ... ζόρισαν τα πράγματα. Έχει και καλό σκοπό φυτέουμε δέντρα! :great:

Να περιμένουμε και το "Στόλισε με γλαροπούλια το δικό σου καραβάκι" από τον -ας τον πούμε- ανταγωνισμό;

@menelaos ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, αλλά δεν θα έπρεπε να μπορούμε να κάνουμε log in ώστε να δούμε πόσοι από τους φίλους μας άνοιξαν τα emails που τους στείλαμε; Πέρυσι πχ η aegean είχε τέτοια επιλογή για τη συγκέντρωση των 6000 μιλίων από 60 mails, αλλά και στην olympic μπορούσαμε να δούμε την ίδια στιγμή τα μίλια που παίρναμε από τη "πίτα". 8)