nick15801":vlpqo3s7 said:Τα λαμόγια δούλευαν στην ολυμπιακή, τα λαμογια δουλεύουν και στην Α3.
alex96":2ysl5nqv said:Καλά,έχουμε ακόμα τουρκική κατοχή στο νησί και συζητάμε για το αν θα πρέπει να υφίσταται (σωστός) Δημόσιος Αερομεταφορέας;
ενταξει ειναι μια αποψη ομως εγω δεν την δεχομαι.Δεν είναι ευθύνη της κάθε εταιρείας (ιδιωτικής ή κρατικής) να "διασώζει" τους μη προνοούντες.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές της Κύπρου, η αεροπορική εταιρεία "Pobeda " έχει λάβει Slot από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για το καλοκαίρι 2015 .
Από ότι γράφουν θα έχουν 14 πτήσεις την εβδομάδα
Γιατί θέλει να ξεκινήσει στη διεθνή αγορά η «pobeda» και για πιο λόγο επέλεξε την Κύπρο;
Η αεροπορική εταιρεία αποποιείται κάθε σχόλιο, αλλά οι λόγοι για τους οποίους επέλεξε καταλαβαίνουμε σε γενικές γραμμές είναι γνώστες . Σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει μια εγγυημένη ροή των πελατών ,πολλοί ιδιοκτήτες έχουν ακίνητα στο νησί , καθώς και για πολλούς ταξιδιώτες η Κύπρος είναι ελκυστική, λόγω της απλής διαδικασίας θεώρησης βίζας
Αλλά όλες αυτές τις απαιτήσεις μπορεί να τις καταργήσει το Υπουργείο Μεταφορών, τον Φεβρουάριο.
Georgi_1964":4nb0xck9 said:...Για να τα γράφουν νομίζω κάτι σκέφτονται οι ρωσοι.
Αν είναι έτσι πάει να πει ότι (τους βλέπουμε ότι είναι η aegean η ryanair και οι ρωσοι) ήθελαν να κλείσουν της ΚΑ.
Λογικά νομίζω η Α3 θα πάρει την αδεία απ τους ρωσους για πτήσεις προς ρωσια.(αφού όλοι τους
βλέπω είναι μια καλή και όμορφη παρέα) ...