Το Αlbum περιμένει τις φωτογραφίες σας!

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αντι για εξυπναδες, μπορουνε να το συζητησουμε. Αν θες, βεβαια.

ΥΓ: Ναι, με Kodak του 1920, ξερω ατομα που θα σου εβγαζαν καθαρη και full-frame φωτο.

ΥΓ2: Εσενα το προβλημα σου, ακριβως, ποιο ειναι? (Ρωταω γιατι δεν εχω παρακολουθησει). Σου απορριπτουν φωτο απο το αλμπουμ? Τι μηχανη εχεις? Ποσον καιρο τραβας? κλπ κλπ κλπ

Πρώτον να διευκρινησω οτι τα σχολια μου ειναι μεταξυ αστειου και σοβαρου (εξυπναδες οπως τις λες κ εσυ!)

Η μηχανη που εχω ειναι μια Νικον (με φιλμ). Μετριας ποιοτητας θα ελεγα. Γι'αυτο και το σχολιο.

Ναι οντως μου εσβησαν την πρωτη φωτο που ανεβασα στο site μολις χθες. Και για να ειμαι ειλικρινης δεν ηταν η καλυτερη ποιοτητα. Ωστοσο απ οσο παρακολουθησα τη συζητηση, συμβαινει κ με φωτο καλης ποιοτητας να κοβονται...

Α, και για να μην παρεξηγούμαι - αυτή η φωτο για παραδειγμα...

https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11018

τι γυρευει στο αλμπουμ??? Ουτε registration υπαρχει, ουτε το αεροπλανο φαινεται, και ειναι κ θολη. Και μην ακουσω δικαιολογια οτι ειναι unique photo.

TeaCHeRaKiS":8m2a2nbl said:
Καλά, με αυτό το πλευρο να κοιμασαι!!!

Παρε μια Kodak λοιπον του 1920, με παραβαν... κ βγαλε φωτο αεροπλανου.
Κ ελα μετα να μου δειξεις οτι μπηκε στο site.

Φυσικά και θα μπει γιατι θα έχει ιστορική σημασία :p

TeaCHeRaKiS":iyqpqt4h said:
Α, και για να μην παρεξηγούμαι - αυτή η φωτο για παραδειγμα...

https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11018

τι γυρευει στο αλμπουμ??? Ουτε registration υπαρχει, ουτε το αεροπλανο φαινεται, και ειναι κ θολη.

Ναι, φυσικά και είναι θολή και κακή, αλλά είναι η μοναδική στο internet που δείχνει ένα Tristar της LTU στην Θεσσαλονίκη. Αν μου βρεις κάποια άλλη ή έχεις να ανεβάσεις, ευχαρίστως να την σβήσω. :)

Πάντως να θυμήσω πως υπάρχει και η Προσωπική Φωτοθήκη όπου εκεί ο καθένας μπορεί να ανεβάζει όποια φωτογραφία του θέλει χωρίς να υπάρχει περίπτωση να σβηστεί.

Η φωτογραφία σβήστηκε. Με την ευκαιρία να υπενθυμίσω, ότι οι φωτογραφίες σβήνονται κατόπιν δημοσίευσης και μιας και οι συντονιστές δεν είναι όλο το 24ώρο online μπορεί να μείνει online για κάποιο χρονικό διάστημα μια φωτο η οποία δεν έχει καλή ποιότητα. :4:

αγαπητοι φιλοι, δεν ειχα σκοπο να πω οτιδηποτε επι του θεματος, τα γουστα ειναι υποκειμενικα αλλα νομιζω οτι οφειλω μια συντομη απαντηση μιας και τα σχολια σας με γεμισαν αποριες!
αγαπητε seven4seven, "αυτο" ειναι μια φωτογραφια που δειχνει ποσο διαφορετικη μπορει να γινει μια καθημερινη- μη πρωτοτυπη εικονα (που συνανταμε στο album δεκαδες φορες) ειδωμενη απλα απο αλλη οπτικη γωνια. βλεπω οτι ασχολεισαι αρκετα με τη φωτογραφια και ισως να περιμενα ενα πιο ολοκληρωμενο σχολιο απο εσενα απο το "να ειμαστε δικαιοι"(προς ποιον?).
η συγγεκριμενη ειναι καθαρη, δειχνει πεντακαθαρα αεροσκαφος - και ανθρωπο-, εχει νηολογιο, ειναι ζυγισμενη και την ποσταρα απλα γιατι μου αρεσει η κινηση που της εχει δωσει αυτη η οπτικη γωνια. εχετε αναρωτηθει ποσες φορες κατα τη διαρκεια της πτησης το αεροσκαφος παιρνει αυτη την κληση?
Akis,χωρις παρεξηγηση αλλα το σχολιο για την ποιοτητα ειναι ατοπο. μια φωτογραφια τραβηγμενη με διαφορετικη διαθεση δεν μπορει να κριθει ως "κακης ποιοτητας". η ενσταση ηταν στη γωνια ληψης απο οτι καταλαβα και οχι στην ποιοτητα της. θα δεχομουν ενα σχολιο του στυλ "ασυμβατη με το χαρακτηρα του site", αλλα και παλι με επιφυλαξεις.... προσωπικα εγω θεωρω οτι το album εχει δεκαδες φωτο πραγματικα "κακης" ποιοτητας και εξηγω : κακοφωτισμενες, κακοτραβηγμενες, επαναλαμβανομενες, σκοτεινες κτλ. δεν χρειαζεται να δωσω παραδειγματα νομιζω, ολοι τις βλεπουμε. αυτη ηταν οντως μια διαφορετικη φωτο, αλλα οχι "τι ειναι αυτο" ουτε "κακης ποιοτητας".
τελος, δεχομαι οτι ο χωρος ειναι δικος σας και δικαιωμα σας ειναι να μην κρατατε αυτα που δεν σας αρεσουν, δεν θα ηθελα να καταχραστω σε καμμια περιπτωση τη φιλοξενια σας.
πολυ φιλικα,
Γιωργος

Δεν είχα ποτέ σκοπό να σε θίξω με αυτά που έγραψα, ούτε να πω πως δεν υπάρχουν φωτογραφίες χαμηλότερης ποιότητας στο album. Έχουμε γράψει αρκετά επί του θέματος και έχουμε αναφέρει τους λόγους που ορισμένες φωτογραφίες έχουν μείνει και θα μένουν στο album. Όσον αφορά την φωτογραφία σου, δυστυχώς δείχνει ένα αεροσκάφος κομμένο και η φωτογραφία έχει μια πολύ μεγάλη κλίση. Το ότι τα στοιχεία είναι σωστά και δεν έχεις ποιοτικά αρνητικά στοιχεία είναι σωστό, αλλά αυτή η φωτογραφία έτσι όπως παρουσιάστηκε δεν προσφέρει (δυστυχώς) πολλά.

Αυτό εννοούσα με ποιότητα. Συγγνώμη αν εκφράστηκα λάθος.

συναδελφοι με ολο το σεβασμο.....PLEASE....οχι αλλες φωτογραφιες με συρματοπλεγματα!!
:oops:

Εχει δικιο ο bari. Υπαρχουν φωτο στο αλμπουμ με ενα συρματοπλεγμα που εχει για φοντο καποιο αεροπλανο...