Το Αlbum περιμένει τις φωτογραφίες σας!

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού στην προσωπική φωτοθήκη μπορούμε να διαγράφουμε τις φώτος μας γιατί να μη μπορούμε και τις υπόλοιπες των άλλων κατηγοριών :?:

η προσωπικές φωτοθήκες jerrako δεν είναι official, ο καθένας μπορεί να φόρτωση κάθε non-aviation φωτογραφία οποια θέλει. Επειδή δεν μπαίνει μέσα στο "search" δεν υπάρχει και πρόβλημα εάν θα σβηστούνε η φωτογραφίες τις προσωπικής...

εάν όμως θα σβηστούνε αρκετές φωτογραφίες στις official κατηγοριες, θα υπάρχει ύστερα αρκετά τεχνικά προβληματάκια ... (μιλάμε όμως για πολλές φωτογραφίες)

αλλα όπως το έγραψε και ο ακης, εάν υπάρχει λόγος, και ο φωτογράφος δεν θέλει πια την φωτογραφία του στο album, θα πρέπει να την σβήσουμε...

φιλια :cool:

Σε ποιόν moderator μπορώ να δείξω κανα δυο φωτογραφίες να μου πεί αν περνάν τα κριτήρια απο αυτούς που τις ελέγχουν? :rolleyes:

thanosp, δεν έχουμε και τόσο υψηλά κριτήρια. Απλά φόρτωσε εσύ τις φωτογραφίες και αν δούμε ότι όντως δεν είναι καλές θα σε ενημερώσουμε.

Επειδή στο παρελθόν υπήρξαν πολλοί από εσάς που (πολύ σωστά μάλιστα) γκρίνιαζαν σχετικά με την σελίδα upload του album μας, με χαρά πλέον μπορώ να σας ανακοινώσω ότι τα κύρια πεδία πλέον αποτελούνται από pull-down menus.

Έτσι, λοιπόν, η επιλογή του αεροδρομίου, της εταιρία αλλά και του τύπου αεροσκάφους να μπορεί να γίνει απλά μέσω pull-down κάτι που θα βοηθάει πολύ και στην αναζήτηση φωτογραφιών.

Σίγουρα οι λίστες θα έχουν κάποια κενά. Αν χρειαστείτε κάποιο νέα αεροδρόμιο, νέα εταιρία ή και νέο τύπο, απλά στείλτε μου ΠΜ και θα το προσθέσω.

Και για όσους δεν κατάλαβαν τι λέω π.χ. https://www.airliners.gr/community/album ... p?cat_id=1

Η λατρεια μου για τα αεροπλανα μεταφραζεται μεσω του flightsim. Ειναι οκ να βαλω στο προσωπικο μου αλμπουμ, φωτογραφιες τραβηγμενες απο τον υπολογιστη?

Στην προσωπική σου βεβαίως και μπορείς να βάλεις ότι (σχεδόν) φωτογραφία θέλεις ;)

Εν ολίγοις απ' οτι καταλαβαινω....

Ειτε αγοραζουμε μια ψηφιακη μηχανη που βγαζει ματια και βγαζει φωτογραφιες επαγγελματικης ποιοτητας... ή να κατσουμε στα σπιτια μας κ να μην ασχολουμαστε καθολου...

:3: "Την καλη φωτο δεν την βγαζει η καλη μηχανη, αλλα ο καλος φωτογραφος".

Καλά, με αυτό το πλευρο να κοιμασαι!!!

Παρε μια Kodak λοιπον του 1920, με παραβαν... κ βγαλε φωτο αεροπλανου.
Κ ελα μετα να μου δειξεις οτι μπηκε στο site.