η προσωπικές φωτοθήκες jerrako δεν είναι official, ο καθένας μπορεί να φόρτωση κάθε non-aviation φωτογραφία οποια θέλει. Επειδή δεν μπαίνει μέσα στο "search" δεν υπάρχει και πρόβλημα εάν θα σβηστούνε η φωτογραφίες τις προσωπικής...
εάν όμως θα σβηστούνε αρκετές φωτογραφίες στις official κατηγοριες, θα υπάρχει ύστερα αρκετά τεχνικά προβληματάκια ... (μιλάμε όμως για πολλές φωτογραφίες)
αλλα όπως το έγραψε και ο ακης, εάν υπάρχει λόγος, και ο φωτογράφος δεν θέλει πια την φωτογραφία του στο album, θα πρέπει να την σβήσουμε...
Επειδή στο παρελθόν υπήρξαν πολλοί από εσάς που (πολύ σωστά μάλιστα) γκρίνιαζαν σχετικά με την σελίδα upload του album μας, με χαρά πλέον μπορώ να σας ανακοινώσω ότι τα κύρια πεδία πλέον αποτελούνται από pull-down menus.
Έτσι, λοιπόν, η επιλογή του αεροδρομίου, της εταιρία αλλά και του τύπου αεροσκάφους να μπορεί να γίνει απλά μέσω pull-down κάτι που θα βοηθάει πολύ και στην αναζήτηση φωτογραφιών.
Σίγουρα οι λίστες θα έχουν κάποια κενά. Αν χρειαστείτε κάποιο νέα αεροδρόμιο, νέα εταιρία ή και νέο τύπο, απλά στείλτε μου ΠΜ και θα το προσθέσω.
Η λατρεια μου για τα αεροπλανα μεταφραζεται μεσω του flightsim. Ειναι οκ να βαλω στο προσωπικο μου αλμπουμ, φωτογραφιες τραβηγμενες απο τον υπολογιστη?
Ειτε αγοραζουμε μια ψηφιακη μηχανη που βγαζει ματια και βγαζει φωτογραφιες επαγγελματικης ποιοτητας... ή να κατσουμε στα σπιτια μας κ να μην ασχολουμαστε καθολου...