Το Αlbum περιμένει τις φωτογραφίες σας!

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
@Akis: Μα και φυσικά δεν πρέπει να γίνει αυτο το site όπως τα υπόλοιπα. Τότε θα μπορούσαν να ανεβάσουν μόνο 5-10 άτομα φωτογραφίες. Ευτυχώς τώρα έχουμε την δυνατότητα να ανεβάσουμε καποιες φωτογραφίες και "εμείς" που δεν έχουμε τόση μεγάλη γνώση απο φωτογράφιση. Ελπίζω να μείνει έτσι!

Το οτι λείπει κομμάτι της ουράς απο αυτή τη φώτο είναι επειδή προσπάθησα να αποφύγω κάποια άλλα πράγματα που θα φαινόταν άσχημα αν τα περιελάμβανα. Φυσικά και περιμένω να απορρίπτονται φωτογραφίες. Ήδη όταν ανέβασα εκείνες τις φώτο απορρίφθηκαν και κάποιες άλλες που το δέχτηκα χωρίς να πω κουβέντα ;) Για την συγκεκριμένη μίλησα επειδή με πείραξε που έγινε δεχτή κάποια άλλη φώτο πολυ χειρότερη μερικές ημέρες πριν.

Δυστυχώς δεν μπορούμε όλοι μας να έχουμε πρόσβαση στη πίστα για να φωτογραφίζουμε απο κοντά κάποια αεροπλάνα...αν μπορούσα τότε δεν θα έβγαζα κουβέντα! Αυτά απο εμένα. Πάντα φιλικά. ;)

thanosp":1mzcaakg said:
Δυστυχώς δεν μπορούμε όλοι μας να έχουμε πρόσβαση στη πίστα για να φωτογραφίζουμε απο κοντά κάποια αεροπλάνα...αν μπορούσα τότε δεν θα έβγαζα κουβέντα! Αυτά απο εμένα. Πάντα φιλικά. ;)
Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στην πίστα και είναι εδώ μέσα και δημοσιεύουν φωτογραφίες μπορούμε να τα μετρήσουμε στα δάχτυλα τους ενός χεριού. Αλλά, το αν μια φωτογραφία είναι τραβηγμένη από μέσα ή από έξω δεν παίζει ρόλο. Μια φωτογραφία που είναι από ποιότητα χάλια από έξω, μπορεί να είναι και από ποιότητα χαλιά και από μέσα ;) Και το ότι είσαι από «μέσα» δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες, απλά έχεις καλύτερη πρόσβαση.

Ο φωτογράφος είτε είναι μέσα είτε είναι έξω, είναι ο ίδιος.

thanosp":1k3ulydl said:
Για την συγκεκριμένη μίλησα επειδή με πείραξε που έγινε δεχτή κάποια άλλη φώτο πολυ χειρότερη μερικές ημέρες πριν.
Συγκεκριμένα αναφερόσουν στην
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9453

Ορισμένες φορές πρέπει να βλέπουμε πιο πέρα από το αεροπορικό θέμα μιας φωτογραφίας και όχι πάντα το καθαρά αεροπορικό.

Η παρατήρηση σου περί "τρελού" δεν ξέρω που αναφερόταν, αλλά αν όποιος απορρίπτει τις φωτογραφίες μας, διαγράφει τα post μας, κλειδώνει τα topics μας κλπ είναι τρελός, τότε όλοι οι moderators είναι τρελοί. :stupid: :D

Κατα την προσωπική μου (πάντα) γνώμη, αυτή είναι η ενδεδειγμένη απάντηση όταν απορίπτεται κάποια φωτογραφία ενός μέλους
Jet Blaster":1k3ulydl said:
Ok fotografies den 8a stamatiso na valo sto album..ke tin alli fora 8a prospa8iso na katalamvani oli tin photo to aeroplano.
Apologoume an ek8esa poli to 8ema
και όχι:

thanosp":1k3ulydl said:
Τι ψάχνεις τώρα..εδω έχουν απορριφθει άλλες και άλλες όπως αυτή εδώ: https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9694
Δεν είναι ολόκληρη η ουρά βλέπεις και χαλάει όλη η φώτο..κρίμα γιατι πολλοί απο εδώ μέσα κατακρίνουν άλλα sites ενώ δεν βλέπουν οτι όλα τα σπίτια έχουν τον τρελό τους (όπως λέει και η λαική φράση) και τα ίδια μπορεί να συμβαίνουν και εδώ μέσα.. Ανέβαζε τις φώτος σου στη προσωπική σου φωτοθήκη για να μην απογοητεύεσε

Αυτό σημαίνει ότι "συνεχίζω και τραβάω με τον ίδιο τρόπο και ανεβάζω στην προσωπική φωτοθήκη για να μην τις σβήσει κανείς".
Όσο για τις φωτογραφίες απο μέσα, έχουν σβηστεί δεκάδες φωτογραφίες μέλους που τραβάει από μέσα, ο οποίος μετά απο πμ για τους λόγους απόρριψης, βελτίωσε κατά πολύ την ποιότητα των φωτογραφιών του.

GP707":4ysjiudj said:

Δεν θέλει και πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν την ανέβασα για να θαυμάσουμε το SX-DFA... (δεν καταλαβαίνουμε κιόλας από την photo πιο ακριβώς 343 είναι) αλλά ως μια "σύνθεση" της διαφήμισης του ΕΟΤ μαζί μ' ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής που χάνεται στο βάθος... :rolleyes: :rolleyes:

Το ανέφερα κιόλας όταν την postαρα:
xristos":4ysjiudj said:
:arrow: Και η δικιά μου "τέχνη" με το SX-DFA που προτίμησε τον 03R https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=9453

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνει ο καθένας edit στις φωτογραφίες του που υπάρχουν στο άλμπουμ :?: Ας πούμε ένα reupload ή μια διαγραφή φωτογραφίας που δεν του αρέσει πλέον απο αυτές που έχει ήδη ανεβάσει, ώστε να την ανεβάσει ενδεχομένως καλύτερη εκ νέου :?: Γιατί βλέπω ότι με "Επεξεργασία" αλλάζει μόνο ό,τι υπάρχει στα πεδία πληροφοριών κάθε φωτογραφίας.

Πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο moderator απο όσο ξέρω.

Βασικά, υπάρχει π.χ. η επιλογή "Διαγραφή" κάτω από τη φωτο, αλλά πατώντας το μου βγάζει "Μη εξουσιοδοτημένος".

Όχι δεν υπάρχει. Μια διαγραφή φωτογραφιών μπορεί να γίνει μόνο από τους συντονιστές. Αυτός και ο λόγος που σου βγάζει το μήνυμα "Μη εξουσιοδοτημένος".

Akis":26xxh583 said:
Όχι δεν υπάρχει. Μια διαγραφή φωτογραφιών μπορεί να γίνει μόνο από τους συντονιστές. Αυτός και ο λόγος που σου βγάζει το μήνυμα "Μη εξουσιοδοτημένος".

Μήπως θα μπορούσατε να το αλλάξετε έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να σβήσει κάποια ή κάποιες φωτογραφίες του όποτε θέλει εκείνος;

Phantom Phixer":2mfs4ipu said:
Μήπως θα μπορούσατε να το αλλάξετε έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να σβήσει κάποια ή κάποιες φωτογραφίες του όποτε θέλει εκείνος;

Όχι, γιατί μια τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει ένα απέραντο χάος στο album. Όποιος θέλει να σβηστεί κάποια από τις φωτογραφίες του, απλά να ενημερώσει έναν από τους συντονιστές.