Το Αlbum περιμένει τις φωτογραφίες σας!

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGNX/JNX Naxos

Ίσως να ταιριάζει καλύτερα στο thread "Προς τους admin", αλλά αφορά την Νάξο, οπότε το μουντάρω:
Στο Gallery, δεν υπάρχει επιλογή στο drop down menu των αεροδρομίων, για τη Νάξο. Ήθελα να ανεβάσω κάποιες φωτό από το διάδρομο και τις εγκαταστάσεις, αλλά έφαγα πόρτα :mrgreen: . Διορθώστε το αν είναι εύκολο :D

Edit: Μπορεί επίσης να βελτιωθεί λίγο η αναζήτηση φωτογραφιών; Εννοώ πως το μόνο που μπορούμε για την ώρα να αναζητήσουμε είναι φωτό από ένα τύπο αφους, μια εταιρία, ή με λίγο ψάξιμο ένα reg ή έναν uploader. Αλλά, πχ δεν μπορώ να έχω φωτό τραβηγμένες στο ίδιο αεροδρόμιο, ή αναζήτηση με βάση τις κατηγορίες (πχ Α330 μόνο στο gallery inflight). Αν είναι εύκολο, θα βοηθούσε πολύ και εμάς που ανεβάζουμε, ώστε να μην ανεβάζουμε χιλιοϊδωμένες φωτό, αλλά και στα search engines και τους επισκέπτες να βρίσκουν τις φωτό μας ευκολότερα και συχνότερα. Ξέρω πως το A.gr δεν είναι μόνο gallery, όπως δεν είναι μόνο φόρουμ, αλλά εγώ και ίσως και άλλοι, δεν ασχολούνται και πολύ με το διαδίκτυο και δεν μπαίνουν σχεδόν καθόλου σε άλλα site πλην τούτου :mrgreen:

Re: LGNX/JNX Naxos

vassdel":1wygpgzv said:
Στο Gallery, δεν υπάρχει επιλογή στο drop down menu των αεροδρομίων, για τη Νάξο.
Πρόσθεσα και την Νάξο. :great:
vassdel":1wygpgzv said:
Edit: Μπορεί επίσης να βελτιωθεί λίγο η αναζήτηση φωτογραφιών;
Από την σελίδα αναζήτησης της gallery μπορείς να βρεις τα περισσότερα από αυτά που ζητάς (https://www.airliners.gr/el/gallery/index.php). Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση με βάση την κατηγορία στην οποία έχει ανέβει η φωτογραφία. Ίσως να το προσθέσω κάποια στιγμή.

gallery/image_page.php?album_id=1&image_id=20773
εκ παραδρομης το ανεβασα στις Ελληνικες εταιρειες (πολυ θα ηθελαν). Μπορειτε να το φτιαξετε, 'η αν ειναι σβηστε την να την ξαναανεβασω... Θενξ.

Gallery

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά! Χρίστος Ανέστη :great: .. Λίγες μέρες πριν, είχα ανεβάσει κάτι φωτογραφίες στο gallery, νομίζω ήταν 5.. άλλα μετά εξαφανίστηκαν.. τι έγινε άραγε, είναι δικό μου λάθος, έκανα κάτι κακό / παράνομο, η είναι πρόβλημα το διαδίκτυο μου;
Αλέξανδρος

Re: Gallery

Καλημέρα, Αληθώς Ανέστη και Χρόνια Πολλά και σε σένα!
Προφανώς η ποιότητά τους δεν ήταν τόσο καλή(σαν τις δικές μου :p ). Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν θέλεις στείλε και κανα ΠΜ στους διαχειριστές.

Re: Gallery

Οχχ.. πώ πώ, συγνώμη... Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας! Θα προσπαθήσω στο μέλλον οι φωτογραφίες μου να είναι καλύτερες, μπορει σαν τις δικές σας :p
Αλέξανδρος

Αν γίνεται να προστεθούν τα εξής αεροδρόμια στο gallery:

Hanoi, Vietnam (HAN/VVNB)
Luang Prabang, Laos (LPQ/VLLB)

Προστέθηκαν, jerry

Παιδιά καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να τροποποιήσω κάποια στοιχεία των φωτογραφιών, πχ θέλω να αλλάξω τύπο αεροσκάφους ή να σβήσω κάποια φωτογραφία μου.