Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Σόνια έλαβα το mail sou αλλα δυστυχώς δε βρίσκω διεύθυνση για να απαντήσω.
Ναι.εχω στείλει και εγώ βιογραφικό.Αυτο που δεν κατάλαβα είναι αν θα υπάρξει και 2ος κύκλος που θα καλούν άτομα για συνέντευξη,οχι αν η διαδικασία της συνέντευξης περιλαμβάνει α' και β' φάση...
Γνωρίζεις κάτι σχετικά με αυτό?

Ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα και οι συνεντεύξεις των πιλότων.
Από ότι ακούγεται αυτές θα γίνουν αυστηρά στην Αγγλική γλώσσα και σε διαφορετικό χώρο από αυτόν των πληρωμάτων καμπίνας.Νεότερα σύντομα!

Ακουσα οτι την περασμενη βδομαδα φωναξαν καποια ατομα απο την Interjet. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια.

Έχει ακούσει κανείς για πληροφορική πότε θα ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις?

αυτη τη βδομαδα περνανε απο συνεντευξη οι πιλοτοι?

Παιδια και εμενα δεν μοθ εχει ερθει email η να με παρουν τηλ.Ξερετε κανενα τηλ να τους παρω για να μου πουν αν εχουν λαβει το μαιλ μοθ?
Ευχαριστω

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο νούμερο επικοινωνίας που υπάρχει στο site της MIG και να ζητήσεις το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού... Εμένα αυτό μου δώσαν...

Καλησπέρα σας!Να σας κάνω μια ερώτηση...
Εστειλα σήμερα το βιογραφικό μου και δεν μου εχει έρθει κάποιο e-mail τοι το έλαβαν...
Να ανησυχίσω ή δεν χχρειάζεται???

Απο οτι ειπαν τα παιδια συνηθως ερχετε μια απαντηση.Αρα δεν χανεις τπτ να το ξαναστειλεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δέχονται ακόμη βιογραφικά για τους ιπτάμενους?η για άλλες θέσεις μιλάτε??
Οσο για το τηλ. της Mig , μπορει κάποιος αν θέλει να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει πληροφορίες για τον αν θα τον καλέσουν τελικά για συνέντευξη???(η όποια άλλη πληροφορία)???