Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

jmkOA":3ayl2qo0 said:
Καλησπέρα σας!Να σας κάνω μια ερώτηση...
Εστειλα σήμερα το βιογραφικό μου και δεν μου εχει έρθει κάποιο e-mail τοι το έλαβαν...
Να ανησυχίσω ή δεν χχρειάζεται???

Καποιες φορες ερχεται απαντηση αλλα δεν ειναι απαραιτητο..ολα τα mail τα περνουν δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι!

Alexandros(IATA)":3qn3onn9 said:
Δέχονται ακόμη βιογραφικά για τους ιπτάμενους?η για άλλες θέσεις μιλάτε??
Οσο για το τηλ. της Mig , μπορει κάποιος αν θέλει να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει πληροφορίες για τον αν θα τον καλέσουν τελικά για συνέντευξη???(η όποια άλλη πληροφορία)???

δεν χάνεις τίποτα να πάρεις να ρωτήσεις..Πηρα κι εγω να ρωτησω ποτε περιπου θα αρχίσουν να ειδοποιουν

Πότε σου είπαν? Εγω που πήγα την Δευτέρα στη συνέντευξη μου είπαν οτι θα αρχίσουν να ειδοποιούν μετά το Πάσχα... Σε 3 βδομάδες πέριπου... Επίσης μου είπαν οτι θα ειδοποιηθούν όλοι... Οσοι περνούν στην επόμενη φάση,αλλα και όσοι απορρίφθηκαν...

κι εμένα ετσια μου είπαν,για μετά το Πάσχα..Αλλά δεν ήξερα οτι σε παιρνουν ακόμα και στην περίπτωση που δεν περνάς στην επόμενη φαση.

Εντάξει για αυτούς που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση.αλλα γι'αυτούς που δεν θα καλέσουν καθόλου θέλω να πω.Δεν θα καλέσουν άλλους για συνέντευξη???2500 ιπτάμενους δεν είπαν θα προσλάβουν??Λέτε να τους πηραν κιόλας μέσα σε 2 βδομάδες συνεντεύξεων??

sonia86":1p9jp35n said:
..Αλλά δεν ήξερα οτι σε παιρνουν ακόμα και στην περίπτωση που δεν περνάς στην επόμενη φαση.
Έτσι μου είπανε... τώρα αν ισχύει δεν ξέρω,θα δείξει...

Alexandros(IATA)":1p9jp35n said:
Εντάξει για αυτούς που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση.αλλα γι'αυτούς που δεν θα καλέσουν καθόλου θέλω να πω....
Γιατί δεν παίρνεις ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις? Δεν έχεις να χάσεις κάτι... Πάντως απ'όσο ξέρω ακόμα καλούν άτομα για συνέντευξη...

Αυτό θα κάνω...βρήκα το τηλέφωνό τους στο site τους(που τελειώνει σε 000,μόνο αυτό έχει εκεί)και αύριο πρωί θα πάρω να ρωτήσω...μόλις έχω νέα θα στείλω εδώ... :) Σ'ευχαριστώ Πωλίνα :D

Μολις πριν απο λίγο επικοινώνησα με την MIg και μια ευγενέστατη κυρία μου είπε οτι καλούνε ακόμη για cabin attendants και οτι θα συνεχίσουν να καλούνε,αλλα δε γνωρίζουν μεχρι πότε θα συνεχίσουν να καλούνε άτομα.

Kαλησπερα

Και εγω εποικινωνησα και μοθ ειπαν οτι ακομα καλουν ατομα.Απλα αγχωθηκα γιατι καπιοι απο οτι εχουν πει εχοθν περασει συνεντευξη.Υπομονη να εχοθμε παιδια και οποιος εχει κανενα νεο ας ποσταρει.
Καλο σαβατοκυριακο :D :D
Και καλη επυτυχια σε ολους μας ;) ;)

ουτε και σε μενα εχουν απαντησει αν εχουν λαβει το email και το ξαναστειλα. θα παρω κι εγω τηλ να ρωτησω. παντως μια φιλη μου που περασε της ειπαν οτι θα της απαντησουν σε ενα με εναμιση μηνα για τη δευτερη συνεντευξη αν βεβαια περασει την πρωτη, αυτο σημαινει οτι μαλλον εχουμε πολυ δρομο ακομα!