Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Ακριβώς!Σε όλα τα invitations που στέλνουν οι εταιρίες, γράφουν business attire...και οχι flight attendant attire :D

ξερετε μεχρι ποτε ειδοποιουν για ιπταμενους φροντιστες?μια φιλη μου δεν την εχουν ειδοποιησει ακομα και εχει αγχωθει οτι εχουν σταματησει να ειδοποιουν..

Λεπτομέρειες δε γνωρίζω,αλλά αν σταμάτησαν αυτο το διάστημα θέλω να πιστεύω οτι είναι λόγω του Πασχα..
Εσένα Σόνια σε κάλεσαν?

Alexandros(IATA)":ags34w3d said:
Λεπτομέρειες δε γνωρίζω,αλλά αν σταμάτησαν αυτο το διάστημα θέλω να πιστεύω οτι είναι λόγω του Πασχα..
Εσένα Σόνια σε κάλεσαν?
ναι,πηγα την τεταρτη αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε θα φωναζουν για ιπταμενους..ξερω σιγουρα οτι η πρωτη φαση τελειωνει στις 10/4..

απλα αναρωτιεμαι μηπως απο αυτη την βδομαδα αρχισουν να φωναζουν τους επιγειους και τους πιλοτους..

B737NG said:
Ego ime co-pilot sto eksoteriko me 3000 ores B737NG kai den mou exoune kalesi akoma. Fobame pos i Marfin ithele na fobiriksi to prosopiko kai den tha pari toso poli kosmo sto arxiko stadio. Exei akousi kanenas gia tous mistous stin nea Olympic. Fobame pos tha ine sta idia xalia me tin aegean. Meta exoume kai to problima me autous pou tha minon stin Olympic. Pistebo pos tha dimiorgisoune pola problimata anamesa ergasomeni apo palia olympic kai ergasomeni kainorgi (Px, Aegean).

αυτο με τους μισθους το εχω ξανακουσει..τοσο χαλια ειναι?

sonia86":2s6br6mg said:
B737NG":2s6br6mg said:
Ego ime co-pilot sto eksoteriko me 3000 ores B737NG kai den mou exoune kalesi akoma. Fobame pos i Marfin ithele na fobiriksi to prosopiko kai den tha pari toso poli kosmo sto arxiko stadio. Exei akousi kanenas gia tous mistous stin nea Olympic. Fobame pos tha ine sta idia xalia me tin aegean. Meta exoume kai to problima me autous pou tha minon stin Olympic. Pistebo pos tha dimiorgisoune pola problimata anamesa ergasomeni apo palia olympic kai ergasomeni kainorgi (Px, Aegean).

αυτο με τους μισθους το εχω ξανακουσει..τοσο χαλια ειναι?

Κανένας δεν ξέρει το ύψος των μισθών, μέχρι να γίνουν επίσημες προσφορές στους εργαζόμενους που έγιναν δεκτοί. Οι μόνοι που γνωρίζουν, είναι τα ανώτατα κλιμάκια της εταιρίας. Ας μην προτρέχουμε. Το ίδιο και με τις τιμές των εισιτηρίων, που διάβασα σε άλλη δημόσια συζήτηση πως θα αυξηθούν. Αυτά θα αποφασιστούν σε ανώτατο επίπεδο και δεν θα γίνουν γνωστά σε κανέναν μέχρι να ανακοινωθούν. Ας σταματήσουμε την παραφιλολογία.

Μακάρι ο φίλος B737NG να προσληφθεί. Ωστόσο, το 99% των πιλότων της Ολυμπιακής έκαναν ξανά αίτηση για την νέα εταιρία. Εάν το ίδιο θα έπραξαν και πιλότοι της Aegean με ανάλογη εμπειρία με τους συναδέλφους τους στην ΟΑ, οι θέσεις θα είναι λιγοστές έως μηδαμινές.

Σε ανακοινωση των υπευθυνων ακουσα οτι οι μισθοι θα ειναι ευρωπαικου επιπεδου..τωρα θα δειξει..

sonia86":n41uidln said:
Alexandros(IATA)":n41uidln said:
Εσένα Σόνια σε κάλεσαν?
ναι,πηγα την τεταρτη αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε θα φωναζουν για ιπταμενους..ξερω σιγουρα οτι η πρωτη φαση τελειωνει στις 10/4..

Οταν λες α' φάση εννοείς το πρώτο στάδιο της συνέντευξης, ή οτι θα υπάρξει και β' φάση για να καλέσουν άλλα άτομα???

Οι μισθοί θα πρέπει να είναι καλύτεροι απο τους τωρινούς της Aegean αν θέλουν να κρατήσουν χειριστές των Ο.Α,να πάρουν Α320 rated της Aegean και να τραβήξουν Έλληνες πιλότους της διασποράς.
Οι ξένοι από την άλλη πλευρά θα πρέπει να αποτελούν ύστατη λύση γιατί και πιο πολύ κοστίζουν στην περίπτωση έμπειρων-αξιόλογων χειριστών αλλά και ο Έλληνας επιβάτης εκτιμά την καλή πορεία των Ελλήνων πιλότων σε θέματα ασφάλειας πτήσεων και σίγουρα δείχνει να τους προτιμά.
Θα πρέπει λοιπόν η στελέχωση της νέας εταιρίας στην πρώτη γραμμή κρούσης της να είναι πολύ,πολύ προσεκτική...