Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σόνια :great:

θα ηθελα παντως να ειμαι εκει να δω αντιδρασεις! :thx:

Δεν βρίσκω κάτι το κατακριταίο στο να πάει κανείς με τη στολή της A3 ή της ΟΑ.Ίσα ίσα δείχνει το πόσο πολύ θέλουν να εργαστούν για την νέα εταιρία.
Κάτι που όχι μόνο κακό δεν είναι αλλά ίσως να θεωρηθεί και "συν" για το πρώτο Interview σαν εικόνα.Από εμένα ένα μπράβο στα κορίτσια.

Δεν νομιζω απο οσους πηγανε να μη θελουνε να εργαστουν πολυ..Κατα τη γνωμη μου παντα δεν το βρισκω σωστο..Τωρα το αν θεωρηθει συν αυτο,τι να πω..

sonia86":1k6wk0jo said:
Δεν νομιζω απο οσους πηγανε να μη θελουνε να εργαστουν πολυ..Κατα τη γνωμη μου παντα δεν το βρισκω σωστο..Τωρα το αν θεωρηθει συν αυτο,τι να πω..

Αν εσύ προσγειωνόσουν στις 4και30 και στις 5 είχες interview τι θα έκανες?Από το να χάσουν την ευκαιρία τους πήγαν και δοκίμασαν την τύχη τους.Δεν μου ακούγεται λάθος.

Ok εγινε ετσι,αλλα σε καθε αλλη περιπτωση απλα σαν εικονα δεν χτυπαει καλα..Με την ιδια λογικη οπως ειπε και η kleopatra αν δουλευαν σε fast food θα πηγαιναν ετσι ντυμενες?

sonia86":349z133i said:
Ok εγινε ετσι,αλλα σε καθε αλλη περιπτωση απλα σαν εικονα δεν χτυπαει καλα..Με την ιδια λογικη οπως ειπε και η kleopatra αν δουλευαν σε fast food θα πηγαιναν ετσι ντυμενες?

Οκ καθένας έχει την άποψη του.Φαντάζομαι οι κοπέλες που το έκαναν δεν το έκαναν για να πουλήσουν "μούρη" ότι και καλά είναι αεροσυνοδοί ήδη κτλ.Τώρα για το fast food είναι ακραία περίπτωση.Παρ'όλα αυτά ακόμα και ο άνθρωπος του fast food έχει κάθε δικαίωμα να δοκιμάσει την τύχη του. Από ότι άκουσα οι άνθρωποι που κάνουν τα interviews είναι φιλικοί και θα κατανοούσαν το πρόβλημα του ανθρώπου. Αν ήμουν ένας από τους Interviewers θα το θεωρούσα υπέρ του, επειδή θα έβλεπα έναν άνθρωπο με όρεξη για δουλειά που έχει φάει τη ζωή στη μάπα και κυνηγάει κάθε ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Δεν κρινω τη δουλεια,προς θεου,εννοειται οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να δοκιμασει τη τυχη του..Για το θεμα της εμφανισης λεω..

Μήπως αν πάω στη συνέντευξη με την στολή της εταιρίας που δούλευα θα είναι καλύτερα?θα θεωρηθεί σύν?μακάρι :)
Γιατι όμως στη Γερμανία που ζούσα και πέρασα συνέντευξη στη τότε LTU ήταν 150 άτομα απο τα οποία τα 100 περίπου ήταν ιπτάμενοι σε άλλες εταιρίες και κανείς τους δε φορούσε τη στολή της εταιρίας του?!?
Ειλικρινά,δε το λέω ειρωνικά,αν δεν είναι "κάπως"να πας με τη στολή σου εκεί,τότε να βρώ και εγώ τη στολή μου και να παω έτσι(δεν κατακρίνω τίποτα και κανέναν,απλά εγώ προσωπικά δε το βλέπω σωστό)
Σέβομαι τις γνώμες και τις συμβουλες όλων :great:

εξαλλου παντου ισχυειι το dress code.Ακομα κι ατυπα..