Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Έτσι ntina87.
Άλλωστε συνηθίζεται στις συνεντεύξεις να ρωτούν για την προηγούμενη εργασία και "βαράει κόκκινο" αν εκφραστεί κάποιος αρνητικά.

καλημερα σε ολους!εχω στειλει κι εγω βιογραφικο και για ιπταμενος φροντιστης αλλα και για εδαφους ομως δεν εχω παρει σε καμια των περιπτωσεων καποια απαντηση...μαλιστα ομολογω πως εχω στειλει για ιπταμενος παραπανω απο μια φορες γιατι πιστευα πως δεν εχουν λαβει το βιογραφικο μου..και σκεφτομαι αυριο να τους παρω τηλεφωνο και να ρωτησω αν το ελαβαν...μακαρι να μας καλεσουν ολους παιδια...στην αναμονη λοιπον!

δεν εισαι ο μονος, κι εγω το ιδιο εχω κανει και αλλα παιδια και περιμενουμε νομιζω οτι θα μας καλεσουν ολους δεν εχουν τελειωσει οι συνεντευξεις ακομα. αλλα δεν χανεις τιποτα αυριο να τους παρεις τηλ και να ρωτησεις κι εγω το ιδιο σκεφτομαι να κανω. αν μαθεις κατι πες μας κι εμας. το τηλ θα το βρεις στο site της mig

παιδια εννοειται πως μολις μαθω θα ενημερωσω για να ξερουμε ολοι τι μας γινεται...υπομονη μεχρι αυριο...

καλημερα σε ολους σας!πριν απο λιγη ωρα τηλεφωνησα στη mig και εκανα τις ερωτησεις που ηθελα.τα πραγματα λοιπον εχουν ως εξης:

μιλησα με μια ευγενεστατη κυρια η οποια ηταν διατεθειμενη να μου λυσει ολες τις αποριες...
μου ειπε πως θα συνεχισουν να καλουν κοσμο και μετα το πασχα για 2-3 εβδομαδες χωρις να ειναι το χρονικο αυτο οριο απολυτα σιγουρο (μιλαω για τα πληρωματα καμπινας)

επισης τη ρωτησα οσον αφορα τα βιογραφικα και τα μηνυματα ληψης εκ μερους της mig και μου ειπε οτι η υπηρεσια της αυτοματοποιημενης απαντησης για τη ληψη του εκαστοτε βιογραφικου ενεργοποιηθηκε απο τις 26 μαρτιου οποτε και γι αυτο ολοι εμεις που στειλαμε εντος της προθεσμιας δεν λαβαμε ενδεχομενως καποιο μειλ οτι το βιογραφικο μας παρεληφθει...

βεβαια μου εξηγησε πως οσοι δεν πληρουν τις προυποθεσεις για τον οποιοδηποτε τομεα δεν θα ειδοποιηθουν (πραγμα λογικο και επομενο...)

μου ειπε να περιμενουμε λιγο ακομα και απο κει και περα βλεπουμε...

οι συνεντευξεις εξαιτιας του αριθμου των υποψηφιων θα διαρκεσουν καμποσο καιρο, αυτο δυστυχως που ξεχασα να τη ρωτησω ειναι το ποσο σημαντικο ρολο παιζει η προυπηρεσια ως πληρωμα καμπινας για την επιλογη καποιου αν και φοβαμαι οτι την απαντηση την ξερω ετσι κι αλλιως...

ελπιζω να φανει λιγο χρησιμο αυτο το ποστ για ολους οσους περιμενουν...

A 330 σε ευχαριστούμε πολύ για τις απαντήσεις που μας έδωσες. Φαντάζομαι ότι δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η προυπηρεσία,μιας και έχουν καλέσει και άτομα τα οποία δεν την έχουν,παρότι ζητούσαν το μίνιμουμ 6 μήνες.

θεμα προυπηρεσιας οντως δεν αποτελει προβλημα,σιγουρα η πλειοψηφια θα ειναι βεβαια ατομα με προυπηρεσια..Γνωριζει καποιος απο οσους εχουν παει στην συνεντευξη ποτε θα αρχισουν να ειδοποιουν για τον β΄κυκλο συνεντευξεων?Λογικα ετσι οπως πανε τα πραγματα μαλλον θα παρει μεχρι τελος Μαιου,ε?

Σονια εμενα μου ειπε αυτη η κυρια στο τηλεφωνο οτι μετα το πασχα για 2-3 περιπου εβδομαδες θα συνεχιζονται οι συνεντευξεις...κατι αλλο δεν μπορω να πω αλλα μακαρι να εχεις δικιο και να παει τοσο μακρια η βαλιτσα αν ειναι να επιλεξουν κι εμας!!!!και φανταζεστε απο την αλλη βδομαδα να καλουν εναν εναν απο μας εκει που δεν το περιμενουμε...ε ρε γλεντια!!!

και φανταζεστε απο την αλλη βδομαδα να καλουν εναν εναν απο μας εκει που δεν το περιμενουμε...ε ρε γλεντια!!![/quote]

εχεις δικιο σ'αυτο γιατι το ιδιο ειχε γινει με τα βιογραφικα..ειχαν πει οτι θα παρουν μετα απο 2 βδομαδες κι αρχισαν απο την επομενη μερα να ειδοποιουν!

ntina87":3a0gl0ri said:
καλημερα σε ολους!

Μηπως γνωριζει κανεις ποτε τελικα τελειωνουν οι συνεντευξεις για καμπινα και ποτε ξεκινανε για τα ground services?

Mε το που τελειωσει η ημερομηνια αποστολης των βιογραφικων σε καμμια βδομαδα περιπου..