Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Βγήκαν νέες θέσεις στη κατηγορία Ground Services από 09/04/09.
Με μια πρώτη ματιά νομίζω ότι είναι ανακατεμένες (ανά κατηγορία) με τις προηγούμενες αγγελίες που υπήρχαν από πριν

Το ειδα και εγω,αλλα για τα ref G001 και ref G013 ηταν εως 10-04-09 (χτες)Τα υπολιπα ειναι εως 24-04-09

Οντως εχουμε πολυ δρομο ακομη....καλο κουραγιο παιδια... :)

καλημερα σε ολους!

Μηπως γνωριζει κανεις ποτε τελικα τελειωνουν οι συνεντευξεις για καμπινα και ποτε ξεκινανε για τα ground services?

Οπως είπα σε προηγούμενο μου post , επικοινώνησα με MIG και μου είπαν οτι ακόμη καλούν άτομα για πληρώματα καμπίνας,και οτι θα συνεχίσουν ακόμη να καλούνε,αλλα δεν γνωρίζουν μέχρι ποτε... :)
Αν επιτρέπεται,έχεισ στείλει βιογραφικό Ντίνα?

Προσωπικά,για ground services δε γνωρίζω κάτι,αλλα αν θέλεις,μπες στο site της MIG,και δες πότε κλείνουν οι θέσεις για τη συγκεκριμένη ειδικότητα,οπότε,μπορείς πάνω κάτω να εχεις μια ιδεα.Δηλαδη αν εκλεισαν οι θέσεις(εννοώ ημερομηνία)τότε λογικά θα πρέπει να αρχίσουν να ειδοποιούν.Πριν η μετα το Πάσχα,αυτο είναι άγνωστο. :)

Προσωπικά,για ground services δε γνωρίζω κάτι,αλλα αν θέλεις,μπες στο site της MIG,και δες πότε κλείνουν οι θέσεις για τη συγκεκριμένη ειδικότητα,οπότε,μπορείς πάνω κάτω να εχεις μια ιδεα.Δηλαδη αν εκλεισαν οι θέσεις(εννοώ ημερομηνία)τότε λογικά θα πρέπει να αρχίσουν να ειδοποιούν.Πριν η μετα το Πάσχα,αυτο είναι άγνωστο. :)

ναι και ακομα δεν εχω νεα οποτε αναμονη!! και υπομονη!!! τωρα οσον αφορα για το εδαφος κι εγω αυτο υποθετω οτι θα αρχισουν οι συνεντευξεις μολις κλεισουν οι ημερομηνιες υποβολης βιογραφικων

Ακριβώς,τότε θα αρχίσουν οι συνεντευξεις...καλή επιτυχία και καλή υπομονή!!! :)

Alexandros(IATA)":2mqi54tu said:
Συγνώμη, δεν είπα να τους παρουν το κεφάλι(οσο για το εξωτερικό που κάποιος ανέφερε ,και εγώ ζούσα έξω,και είδα οτι στα θέματα εργασίας απο όλες τις απόψεις είμαστε ΚΑΙ σε αυτό όπως πάντα τελευταίοι!)
Δηλαδή άν κάποιος δούλευε σε fast food και δεν ειχε χρόνο θα πήγαινε με την στολή και το καπελάκι απο το fast food?????? :thx:

Σαφώς και δε θα τους πάρουν το κεφάλι, εκτιμώ όμως πως δε θα τις πάρουν και στην Ολυμπιακή.
Ήταν εξαιρετικά προσβλητικό για την Aegean να πάνε για συνέντευξη με τη στολή της και δείχνει έλλειψη σεβασμού και ήθους.
Να είστε βέβαιοι πως κανείς δε θέλει προσωπικό που δεν ξέρει να σέβεται την επιχείρηση στην οποία εργάζεται
Επίσης δεν υπάρχει δικαιολογία του τύπου κατ΄ευθείαν από την πτήση κλπ. Ας κρατούσαν στη βαλίτσα τους αμφίεση ή ας ζητούσαν αλλαγή ώρας. Δηλαδή αν τις καλούσαν σε ώρα που είχαν πτήση τί θα έκαναν?

οπως και να εχει οταν φορας στολη αντιπροσωπευεις καποια εταιρεια και οφειλεις αν μη τι αλλο να εισαι διακριτικος οσο τη φορας και ειναι αρκετα προκλητικο να πας προς αναζητηση αλλης εταιρειας φορωντας τη στολη καποιας αλλης.