Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Χρειάζομαι βοηθεια

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργια εδώ όποτε θα χρειαστώ λίγη βοήθεια. Πάντα μου άρεσε το επάγγελμα της αεροσυνοδού,το θαύμαζα αλλά πάντα είχα ένα πρόβλημα το ύψος. Είμαι 1,55 κ αυτό αυτόματα με κόβει από οτι γνωστή ελληνική εταιρία υπάρχει. Μήπως γνωρίζεται να μου προτείνεται καμια;;

Re: Χρειάζομαι βοηθεια

Eδώ http://www.airniugini.com.pg/

Με έδρα την Παπούα - Νέα Γουινέα. Δεν έχουν πρόβλημα με το ύψος. Είναι συνηθισμένοι.

Αεροσυνοδός

Γεια σας είμαι από Ρόδο άνδρας 28 ετών και ενδιαφέρομαι να γίνω αεροσυνοδός. Υπάρχει δυνατότητα για προσωπικό ως άνδρας ή όχι; για την aegean ενδιαφερομαι. όποια ή όποιος μπορεί να με βοηθήσει να στείλει email στο michaelkr1987@windowslive.com
Ευχαριστώ πολύ

Re: Αεροσυνοδός

Πρωτα πολλα δεν υπαρχει αντρας αεροσυνοδος...υπαρχει ο φροντιστης..Οσο για την Αιγαιου σε αυτη την ηλικια και αντρας
ξεχασε το αν δεν εχεισ ηδη προυπηρεσια...Οι φροντιστες στην αιγαιου ειναι πολυ λιγοι και σχεδον ολοι ειχαν προυπηρεσια
ηδη οταν μπηκαν στην αιγαιου

καλησπέρα σε όλους! Μόλις έκανα εγγραφή. Αγωνιώ να ανακοινώσει θέσεις εργασίας η aegean για ιπτάμενες συνοδούς. Υπάρχει στάνταρ στο κάθε πότε ζητάνε? Ελέγχω το σαιτ συνέχεια μηπως τυχόν . Αν τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν τον Οκτώβριο λογικά δε θα ζητήσουν και νέο προσωπικό καμπίνας για τη χειμερινή σεζόν? Ευχαριστώ και συγνώμη εαν ειναι χαζη η ερωτηση μου

Γεια σας. Είμαι καινούρια και εγώ στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά ισχύει πως κάθε Νοέμβριο βγάζουν θέσεις εργασίας για αεροσυνοδούς. Επίσης αφού έκανα μια ανάγνωση στο φόρουμ συνειδητοποίησα πως ίσως τα 26 χρόνια δεν είναι κατάλληλα για να κάνουν πρόσληψη και προτιμούν μικρότερες. Ισχύει αυτό που λένε για το βίσμα; Λίγο υπερβολή μου φαίνεται. Kαι μετά από πόσο καιρό μετά τα βιογραφικά καλούν περίπου; Eυχαριστώ.

Συνηθως η εταιρεια προτιμαει κοπελες κατω των 23 αλλα πολυ συχνα προσλαμβανουν και μεγαλυτερες...τα παντα κρινονται στη συνεντευξη... Οσο για το βισμα που λες σε παντου στην ελλαδα υπαρχει αυτο αλλα τα φαινομενα αυτα στην αιγαιου ειναι ελαχιστα...γενικα η αιγαιου ειναι μια εταιρεια που μαλιστα ειναι και λιγο αρνητικη προς τετοιου ειδους φαινομενα και μετραει παρα πολυ παντα η αξιολογηση της συνεντευξης

Τώρα μας κάνεις πλάκα που δε παίζει βισμα στην Αιγαίου... Που εχει γεμίσει ζώα εκει μέσα..

Και πως τους ξέφυγες τότε εσυ? Και η Αναστασία?