Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Φήμες λένε, ότι η Αναστασία έκανε spell ή την φίλησε ο πρίγκηπας και μεταμορφώθηκε σε περήφανη Γλαροπούλα, γι αυτό κι έχει χαθεί από δω μέσα.

So Κλεό, keep trying...

kleopatra":1k3gzpv6 said:
Τώρα μας κάνεις πλάκα που δε παίζει βισμα στην Αιγαίου... Που εχει γεμίσει ζώα εκει μέσα..

Σεμνάαααα. Παρολο που δεν είμαι συντονιστής θα σου πω το εξης τους κανόνες του φόρουμ τους διαβάσεις; Και θα παρακάλεσε διαχειριστή και συντονιστες να διαγράψουν αυτή την δημοσίευση. Συγνώμη που κάνω αυτή την δημοσίευση αλλά κατα εμέ είναι λάθος να ειπωνονται τέτοια λογια. Συγνώμη για το off topic.

Της τα χουν πει εκατό φορές σύντροφε Άρη, κοκκινελι και αυτή.

Η συνέντευξη για τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Αν είσαι μινιατούρα θα σε πάρουν (ύψος-κιλά)

και γω περιμενω να ζητησουν αεροσυνοδους. Πάντως μια φιλη μου που την πηραν στην Αιγαιου ειχε κλεισει τα 26! Νομιζω πως κοιταζουν αλλα πραγματα. Εμφανιση συνεντευξη.

flygy οταν λες μινιατουρα τι εννοεις?? ζητουν πολυ αδυνατες κοπελες? εγω ειμαι 1.67 και 58 κιλα

Μια χαρά είσαι

Μόλις έκανα αίτηση στην Ryanair γιατι έχει συνεντεύξεις στις 7/10 Θεσσαλονίκη. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δουλέψω στην Aegean και περιμένω πως κ πώς να ανοίξουν θέσεις με βάση τη Θεσσαλονίκη. Για την Ryanair δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Επίσης είδα ότι θέλει γύρω στα 3000 για την εκπαίδευση κ τη διαμονή. Δεν έχω τόσα χρήματα να διαθέσω. Επίσης μου είπαν ότι ενώ λέει βάση στη Θεσσαλονίκη σου τονίζει η εταιρία ότι μπορεί να σε τοποθετήσουν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Έχετε ακούσει εάν η συνέντευξη μοιάζει με της Αιγαίου? Να πάω για την εμπειρία η δεν αξίζει ο κόπος από τη στιγμή που δεν θα θέλω να συνεχίσω? Ευχαριστώ

H ryanair ειναι μια πολυ διαφορετικη εταιρεια σε σχεση με την aegean..αν δε θες να πας εκει δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να πας στην συνεντευξη τοτε...

εχεις δικιο απλώς μία φιλη μου που πηγε περισι και στις δυο συνεντευξεις μου ειπε οτι ειναι καλο να πας για την εμπειρια στη συνεντευξη της ryanair ωστε να νοιωθεις πιο ανετα στης Αιγαιου. Επισης μου ειπε πως αν περασεις τη συνεντευξη της ryanair μπορεις φυσικα να μην πας μετα και ειναι καλο να γραψεις στο βιογραφικο σου οτι εγινες δεκτη-ος. Μου ειπε θα μετρησει στην Αγαιου. Εσυ ως πιο εμπειρος συμφωνεις με αυτο? Οχι ειμαι κατατοπισμενη πως δε θελω να παω στη Ryanair. Θελω την Αιγαιου και περιμενω να ζητησει αεροσυνοδους. Σε ευχαριστω πολυ και για τις δυο σου απαντησεις!