Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε έναν προβληματισμό μου...Λοιπόν έχω περάσει συνέντευξη από την Aegean και δυστυχώς δεν με πήραν,προφανώς γιατί υπήρχαν άλλες κοπέλες που πληρούσαν περισσότερο τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν από ότι εγώ..Οπότε, καθώς εγώ θέλω να γίνω αεροσυνοδός και η Aegean κατά την γνώμη μου είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία που θέλω να δουλέψω για αυτήν ,αποφάσισα να εξελίξω τα προσόντα μου και να μάθω μια νέα και ιδιαίτερη ξένη γλώσσα αφού έχω και την δυνατότητα.Η ερώτηση είναι ρωσικά ή αραβικά??Γνωρίζω πως η Aegean πετάει σε 2 ρωσικές πόλεις και σε 6 αραβικές ,όμως στις αναρτήσεις τους για εργασία δεν έχουν ως προσόν την αραβική γλώσσα.Επίσης,οι άραβες τουρίστες δεν είναι τόσο πολλοί όσο οι Ρώσοι ,άρα τα ρώσικα είναι καλύτερα.Από την άλλη,εγώ θέλω να μάθω περισσότερο αραβικά γιατί άμα η aegean δεν με πάρει θα μπορέσω να απευθυνθώ για εργασία σε αραβικές εταιρίες που προσλαμβάνουν συχνά και πολύ ελληνικό προσωπικό και αν γνωρίζω την γλώσσα τους θα είναι σημαντικό προσόν.Επιπλέον, η αραβική γλώσσα είναι πιο ιδιαίτερη και δύσκολη και αυτό με εξιτάρει περισσότερο για να την μάθω!Οπότε,ρωσικά ή αραβικά?Η βοήθειά σας,μου είναι πολύτιμη!!!