Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημερα σας και απο μενα.Εχω μια ερωτηση στην ryanair το ποσο που ζητανε για την εκπαιδευση πρεπει να το προπληρωσεις η στο αφαιρουν απο το μισθο;Γιατι απο αυτα που εγραφε στην σελιδα δεν πολυ καταλαβα και κατι αλλο εγω εχω κανει online apply ποτε θα ερθει προσκληση?

Βρε παιδιά ψάξτε κατι και μόνοι σας, κάνετε εγγραφή για να γράψετε μια ερώτηση μόνο, διαβάστε πιο πάνω τα προηγούμενα ποστ και θα μάθετε πολλά, μην μου πείτε τα περί χρόνου γιατί χρόνο είχατε να μπείτε και να ρωτήσετε, δεν είμαστε της Ryanair να σας πούμε πότε θα σας έρθει το email ήμαρτον . . .

open day ellinair

Καλημέρα παιδιά! Πήγε κανένας σήμερα στη συνέντευξη της ellinair; Τι ρωτάνε τελικά;

Re: open day ellinair

Άστα να πάνε. Με βάλανε να μεταφράσω ένα κομμάτι από την ΠΡΑΒΔΑ και μετά έπρεπε να γράψω σε μία παράγραφω τη γνώμη μου για τις Δίκες της Μόσχας.

Κατά τα άλλα, νορμάλ πράγματα (μετρήσεις, λίγη γυμναστική και ομαδική δοκιμασία).

Δε νομίζω ότι πέρασα.

εγώ θα πάω αύριο! θα σου πώ αύριο! αλλά αν μας πει κάποιος να πάω και προετοιμασμένη θα ταν τέλεια!! χιχι

elllle κ εγώ θα πήγαινα αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω. έχω σπάσει το πόδι μου από τη Δευτέρα :cry: δεν πειράζει την επόμενη φορά.καλή σου επιτυχία!

ωχ κριμα... λυπαμαι πολυ! δεν πειραζει! την επόμενη φορά! Περαστικά σου! Στην aegean εχεις στείλει?

Ναι, έχω στείλει.Πιστεύω αν με καλέσουν να έχω γίνει καλά τι να πω...πες μας αύριο πως τα πήγες.δε νομίζω να είναι κάτι τόσο φοβερό για πρώτη φάση

ναι θα σας πω! α ξεχασα να σε ευχαριστησω που μου ειπες καλη επιτυχια!!! εχω λιγο αγχος ειναι η αληθεια για τις ερωτησεις που θα κανουν! θα σας τα πω αναλυτικα ολα αυριο!

Λογικό είναι να έχεις άγχος δεν μπορούμε χωρίς αυτό!!!Μην αγχώνεσαι πίστεψε στον εαυτό σου κ όλα θα πάνε καλά!!