Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί όλοι έχετε φάει χοντρό κόλλημα;;;;;;; Ασχολείστε μαζί μου σα να τελείωσαν οι κοπέλες σε αυτή τη χώρα. Από όλες όσες λένε απλά την αλήθεια εμένα βρήκατε;;;;; Πολύ επιθετικότητα!!!!!!! Σε όποιον δεν αρέσει η αλήθεια δε θα καθίσω να ασχοληθώ. Kαι δεν είπα τίποτα για καμία πληγωμένη εδώ μέσα και δε θα ακούσω τα απωθημένα και τα ψυχολογικά που έχουν μερικοί. H evsourkou μιλά δες και είναι σε club ή δες και μεγάλωσε σε κανένα χωρίο. Μάλλον το κατάλαβαν οι εξετάστριες αυτό και την αγένεια. Τουλάχιστον εγώ είμαι ευγενική και λέω γεγονότα που δεν αρέσουν. Go on!!!!!!!!!!!!!!!! Kαι πείτε και άλλα. Θα λιώσω στο πάτωμα με αυτά που βλέπω, μη σχολιάσω τίποτα για τις "συμβουλές"... Ούτε οι recruiters να ήσασταν... Και υπάρχουν χιλιάδες με το όνομα Αναστασία...

Αναστασια αστους να λενε και συνεχισε τον καυστικο σου λογο! Σε αγαπαμε!! :mrgreen: :cool:

Κύριε Akis, είναι στο πλαίσιο των κανόνων του φόρουμ η παραπάνω προσβλητική συμπεριφορά με εκφράσεις που ξεπερνούν τα εσκαμμένα και και μάλιστα όταν εκφέρονται από ένα επιστήμονα / flying doc, τρολαρίζοντας και «σπάζοντας πλάκα» στα όρια ηλεκτρονικού μπούλινγκ την κ. Anastasia5, επειδή εξέφρασε αντίθετες κατά τη γνώμη της απόψεις απ’ τις δικές του και άλλων;; ΝΤΡΟΠΗ!

Σε παρακαλώ να διαβάσεις αυτά που έχω γράψει στην πρώτη δημοσίευση.
Σε αυτό το νήμα λίγο-πολύ δεν θα υπάρχει moderation. Οι συντονιστές θα ασχολούνται μόνο με τις αναφορές που θα γίνονται από τα μέλη!
Δεν είδα κάποια αναφορά, οπότε και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με όσα γράφτηκαν εδώ. Δεν διαβάζω τις δημοσιεύσεις που γράφονται σε αυτό το νήμα, γιατί δεν με ενδιαφέρουν. Την δική σου την διάβασα, επειδή είδα το όνομά μου στις πρώτες λέξεις.

Από την στιγμή που δεν συμφωνείς με κάποιες δημοσιεύσεις, απλά κάνεις την σχετική αναφορά και εγώ και / ή κάποιος από τους συντονιστές θα ασχοληθούμε.

Συνέντευξη για αέροσυνοδούς

Καλησπέρα !! Είχα περάσει απο συνέντευξη για ιπτάμενες αεροσυνοδούς τη προηγούμενη βδομάδα τη Δευτέρα 25/5 .Μας είπαν μέσα σε 7 ημέρες θα ξέρουμε ,αλλα δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα κ απ'οτι το βλέπω ούτε πρόκειται ..!! :cry: :( Γνωρίζει μήπως καποιος να μου πει πόσες προσλήψεις θα γινουν ;;;; Αν μπορεί κάποιος ας μου πεί !! Ευχαριστώ πολύ !!!

Eco και Bladerunner να είστε καλά, υπάρχουν άτομα με ήθος τελικά και είναι δίκαιοι. Να σας πω κάτι; Απλώς μερικοί δε μπορούν να δεχτούν την κατάσταση ή είναι με βύσμα στην Αιγαίου, θίχτηκαν και είπαν να μου πουν διάφορα για να ξεσπάσουν. Πρώτον, αυτοί δεν κάνουν για τον αεροπορικό χώρο επειδή άρχισαν πρώτοι να ασχολούνται μαζί μου, μήνες πριν...και μόνο που προσβάλλουν φαίνεται πόσο ακατάλληλοι είναι!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Η ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ! ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕΤΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΕ ΤΟ ΧΟΥΝ, ΤΕΛΟΣ!! ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ, ΔΕ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και κοπέλες όπως η evsourkou και άλλες δε μπορούν να δεχτούν ότι δε τις ήθελε η Αιγαίου και ξεσπάνε που λέω την αλήθεια και έδωσα μια συμβουλή να ψάξουν αλλού, μετά τι να πεις... Σου λένε και με θράσος ότι πρήζεις... Πωπω να χαρώ λεξιλόγιο, πραγματικά... Έτσι θα μιλούσε και σε επιβάτη;;;;;; Eγώ ναι είμαι καλύτερη στο να επικοινωνώ και ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαν χαρακτήρας... Μάλλον ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΥ όντως... ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ... Για να μη δω πόσο κάτω θα ήταν οι συνάδελφοι μου. ΚΡΙΜΑ!!!!

Αναστασία, ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται διαφορετικά την απόρριψη. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να κατηγορούμε εταιρείες δημοσίως ή να βριζόμαστε μεταξύ μας. Όλοι έχουμε κάνει αιτήσεις για δουλειές, ο καθένας στο αντικείμενό του, και όλοι έχουμε απορριφθεί. Δεν φταίει πάντα η εταιρεία, δεν φταίνε πάντα οι αξιολογητές και δεν φταίμε πάντα εμείς. Ορισμένοι δεν το βάζουν κάτω και το παλεύουν όπως η evsourkou, αλλιώς θα πρέπει ή να πάμε στο ψυχιατρείο ή να πεθάνουμε. Άλλωστε υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις σε ένα σωρό εταιρείες, που τη μια χρονιά απορρίφθηκαν και την επόμενη προσλήφθηκαν. Αυτός είναι ο ανταγωνισμός, τι να κάνουμε. Ψυχραιμία. Το άλλο που θέλω να πω είναι ότι τις 6μηνες συμβάσεις της Aegean, δεν μπορούμε να τις μηδενίζουμε. Απ' ό,τι διαβάζω εδώ, δεν ξέρω από πρώτο χέρι, δεν υπάρχει μονιμοποίηση, όμως το να έχεις δουλέψει σκληρά πάνω σε αεροπλάνα μιας established εταιρείας, δεν είναι λίγο πράγμα, και ο νοών νοείτω. Αν δεν μας αρέσει η πολιτική μιας εταιρείας δεν πάμε στην εταιρεία, δεν γίνεται κάτι άλλο.

Για την ιστορία, σήμερα στις 20:30 είχαμε γύρω στις 15 κοπέλες στο DVH στο SKG με δυο εκπαιδεύτριες..

Διάβασα τις τελευταίες δημοσιεύσεις σε αυτό το νήμα και ειλικρινά διαβάσω μόνο κατηγορίες. Από την μια η κ. Αναστασία που λέει ό,τι λέει για το επάγγελμα της αεροσυνοδού, για την Aegean και ότι άλλο βρει μπροστά της και από την άλλη τα άτομα που έχουν βάλει ως στόχο να εξοργίσουν την κ. Αναστασία. Σε αυτό το σημείο πρέπει να κλείσει αυτός ο διάλογος. Κάθε νέα δημοσίευση που θα σχετίζεται με το παραπάνω θέμα θα την σβήνω και ταυτόχρονα θα κλειδώνω τον λογαριασμό του μέλους για μία βδομάδα. Ελπίζω να μην χρειαστεί, αλλά αν αλλιώς δεν μπορεί να ηρεμήσει η κατάσταση πρέπει να πάνε κάποια άτομα στα αποδυτήρια για να διορθώσει κατάσταση.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι συνεντεύξεις στην Αegean συνεχίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα;