Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αεροσυνοδοί ζητούνται με τα διπλά λεφτά σε εταιρίες έξω, καλύτερα να στείλετε αλλού βιογραφικά και να μη περιμένετε. Το μέσον είναι ολοφάνερο εδώ. Νομίζετε ότι θα νικήσετε το βύσμα τόσο εύκολα; Πού ζείτε;

Marinaki σε ποιά προκήρυξη έστειλες βιογραφικό; Eίπαν ότι για Αθήνα έκλεισαν οι θέσεις, κάνουν και άλλες; Oι ερωτήσεις είναι στα αγγλικά και το τεστ είναι εύκολο, φαίνονται οι παγίδες μου έχουν πει.

Anastasia5":2nh2yd7j said:
Και σιγά την δουλειά, σερβίρεις στο αερα

Με το συμπάθειο κιόλας, αλλα αν ειναι αυτη η άποψη σου για το επάγγελμα αυτο, καλύτερα (για τους επιβάτες) που δεν σε κάλεσαν κάν.

Εννοώ ότι δε χρειάζεται να έχεις πτυχία και μεταπτυχιακά για αυτό και είναι απλή δουλειά, δε θέλει σπουδές. Συγγνώμη αλλά δεν κάνουν και έρευνα πάνω σε κάτι. Επίσης, οι ίδιες οι υπεύθυνες υποτιμούν τη δουλειά όταν τους εμφανίζεται κοπέλα με qualifications και της λένε τι κάνεις εσύ εδώ. Γιατί προτιμούνται κοπέλες με σπαστά αγγλικά και Α1 στη δεύτερη γλώσσα και πολλές δεν έχουν καν δεύτερη γλώσσα; Μόνο αυτό σκεφτείτε. Αν ήταν δουλειά για μορφωμένα άτομα θα τα διάλεγαν. Μόνο από το επίπεδο των κοριτσιών που παίρνουν και την ηλικία τους (18-24) υποβαθμίζουν το επάγγελμα.

Για την Αθηνα ειναι..μου το ειπαν κ στο τηλ ξανα!Οταν λες τεστ??Κ τι ερωτησεις κανουν?Να ενημερωσω οτι ειμαι 30 χρονων κ μου φανηκε περιεργο οταν με πηραν τηλ...

Αγαπητή μου κοπέλα, πολλές φορές προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα, αλλά εσύ είσαι η αγενής εδώ μέσα, ίδη ο αεροπορικος κόσμος σε έχει μάθει και έχεις
αυτό-προβληθεί αρκετές φορές, με αυτό που είπες ότι δε θα έπεφτες πότε τόσο λόγο των σπουδών σου, τότε τράβα και σταμάτα να μας ζαλίζεις, αν εσύ με τις σπουδές σου έχεις επίπεδο τότε οι πιλότοι τι είναι, ηπερηρωες? Και σαν να μην φτάνει αυτό, διακρίνω ότι έχεις κάτι προς τις κοπέλες που επέλεξαν, αυτές τις κοπέλες που αν σου τύχει καμιά έκτακτη ανάγκη όταν θα πετάς τότε θα τις παρακαλάς κοιτάζοντας τες στα μάτια.

Οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν τα λεγόμενα ψυχολογικά τεστ και Εσύ δεν τα περνάς, σε μάθαμε? Εντάξει? Φτάνει! Και το λέω δημόσια προς τους ανώτερους ο λογαριασμός σου να κατέβει. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία, αλλά σε παρακαλώ κάνε πέρα από τον αεροπορικό χώρο, δεν κάνεις για εδώ, και σαν να μην φτάνει αυτό μολύνεις με αυτά που λες τις νέες κοπέλες που μπαίνουν έδω για να πληροφορηθουν.

Αναστασία, εγώ μπορεί να είμαι αγενής, αλλά εσύ είσαι το λιγότερο , συμπλεγματική. Κατεβάζεις καντήλια και βρίζεις μια εταιρεία, που ούτε καν σου έδωσε σημασία. Τόσο πολύ λοιπόν σε πείραξε ? Κι αν όπως λες, δε σε κάλεσαν, τότε πως ξέρεις τόσα για τη διαδικασία των συνεντεύξεων? Μήπως σου τα είπε κι αυτά μία ...φίλη σου ?
Υποτιμάς ΟΛΕΣ τις επιτυχούσες, χαρακτηρίζοντάς τις "κουτές κι ανόητες" πρβάλλοντας συνεχως τα πτυχία σου. Αφού λοιπόν είσαι τόσο άξια και μοναδική και πανάξυπνη και πανέμορφη γιατί έστειλες βιογραφικό και δεν κάθεσαι στην καταπληκτική δουλίτσα σου?

Όπως είπε κι ο αγαπητός 747, ευτυχώς για όλους μας που δε θα γίνεις ποτέ αεροσυνοδός, γιατί θα έπερνες πολύ κόσμο στο λαιμό σου.

Ρε κορίτσια και εγω πέρασα συνέντευξη, δεν με πήραν, κι εγω στεναχωρέθηκα αλλα τι να κανουμε δλδ. Θα κάθομαι να πρηζω τον καθένα εδω μέσα;
Προς Ανστασια αφου ολα σου βρώμανε τι ακριβως προσπαθείς να μας αποδειξεις. Δε θελουμε να μας ανοίξεις τα ματια, κρατά τις πληροφορίες για παρτυ σου και ασε μας μπας και ενημερωθούμε για οτι ενδιαφέρει την καθεμιά.
Και φτάνοντας στο τι ενδιαφέρει εμενα, διάβασα σε ενα σχόλιο σχετικά με την ellinair. Ξέρει καποιος να στειλει σχετικό λινκ για αιτήσεις; Ευχαριστω.

evsourkou μπορεις να μου πεις τι ειχε η συνεντευξη;