SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όμορφα. Μερικές διαπιστώσεις ακόμα:

- Σε αυτό το φόρουμ γράφουμε γιατί μας αρέσει το φόρουμ. Κανείς δε γράφει για να είναι αρεστός (οκ, σχεδόν κανείς, αλλά κανείς από όσους λες ότι θίγεσαι). Όποιος θέλει να πληροφορήσει το κάνει, αλλά αρκεί να το κάνει μια φορά, και όχι 31 σε 4-5 διαφορετικά σημεία.

- Ποιοι είναι οι ει-δικοί μου που ήξεραν και δε πληροφορούσαν; τί σκατά συμφέροντα είχανε δηλαδή; μετοχές της εταιρείας; η συνυφάδα τους αεροσυνοδός; Δεν είμαστε διοικητικά στελέχη της εταιρείας, και εκτός από τον/την Αννα Βισση, δεν είδα κανέναν να διαφημίζει την εταιρεία. Το ότι δε τη δυσφήμιζε στο δικό σου βαθμό δε πάει να πει ότι τη γούσταρε κιόλας.

- Οι χειρότεροι των Τσουκαλάδων, προσπαθούν σε όλα τα topics να σου πουν να καλμάρεις λίγο, και πως τελοσπάντων you made your point. Δεν έπεσαν να σε φάνε "οι κακόμοιροι", εσύ έπεσες να τους φας όλους - και εσχάτως εμένα, ως έναν από δαύτους.

- Και αφού έγινα και γκεσταπίτης γερμανός, εκ μέρους του πληρώματος: RAUS !

droopy":onfs6gh9 said:
Φίλε Fxxxr, και εμείς μέσω πιστωτικής κάρτας της citibank κάναμε τις κρατήσεις. Μπορείς να μου δώσεις έναν αριθμό τηλεφώνου της τράπεζας για να επικοινωνήσω και εγώ; Πάντως, αυτή την ώρα (07:45) που καλέσαμε στο νούμερο που είναι αρμόδιο για τις πιστωτικές κάρτες, μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι... :evil: :rant:

Στην κάρτα δεν ξέρουν κάτι γατί είναι πολύ πρόσφατο το νέο, δεν είναι όλοι καμένοι σαν εμάς να το ξέρουμε από την πρώτη στιγμή. Παρόλα αυτά μόλις μίλησα με το αρμόδιο για της κάρτες τμήμα και ακλουθώντας τις οδηγίες τους προχώρησα σε αμφισβήτηση συναλλαγής. θα προχωρήσουν λέει σε επιβεβαίωση και αν όντως υπάρχει πρόβλημα με την εταιρία :roll: εντός 2 εβδομάδων θα γίνει πίστωση των χρημάτων στην κάρτα. Θα ειδοποιήσουν αυτοί για το αποτέλεσμα.

Κρίμα που κατέληξε εκεί η εταιρία, αλλά δεδομένης της κατάστασης έπρεπε να έχει συμβεί από τις αρχές του έτους αυτό. Είναι αδιανόητο να πλήρωνε κόσμος εισιτήρια ενώ η εταιρία ουσιαστικά γνώριζε πως ρεαλιστικά δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν οι πτήσεις. Κρίμα όμως, γιατί στα καλά της ήταν πραγματικά καλή loco... RIP.

Ηταν αναμενομενο ρε παιδια, και θεμα χρονου.. μου αρεσει που ειχα πει οτι δεν βγαζει χρονο.. Ουτε τον μηνα δεν εβγαλε.. Κριμα.. Αξεχαστα τα αεροπλανα με τις κουκλαρες στο λιβερι.. :cry: Και δεν ειχα πεταξει ουτε μια φορα, κυριως προς το τελος με αυτα που ακουγονταν.. Αλλα ετσι ειναι η ζωη..

Τωρα σε ο,τι αφορα τον Ευγενη.. Ρε μαστορα, το ελεγες απο 18 Αυγουστου, γιαυτο δεν εβγαλε τον μηνα η εταιρεια.. Πολυ γκαντεμης.. Αλλα και προφητης.. Ασε που ολοι οι αλλοι λεγαμε απο την ανοιξη και πιο πριν οτι η εταιρεια παει για φουντο. Ποιος μας χ€ζ€ι εμας, μπροστα στο μεγαλειο σου!

ΥΓ: Συμμαζεψου και ακου τους συμφορουμιτες σου.. Αν εχεις να βγαλεις την κατινα απο μεσα σου, οχι εδω!
ΥΓ: Οπως παντα Φιλικα Στεφος

Re: SkyEurope στην Αθήνα

valentinovissi":wih8d3bb said:
Αποκλειεται να μην καταφερουν να κανουν κατι,βρεθηκαν και αλλες φορες σε τετοιες καταστασεις και βρηκαν λυσεις,τωρα βλεπω το αεροδρομιο της Μπρατισλαβας να γεμιζει με αεροπλανα και κοσμο....
:D πλάκα είχαν οι ''ειδικοί'' που μας προέτρεπαν να πετάξουμε .....
:thx: ο αερολιμενάρχης Θεσσαλονίκης το είχε δηλώσει ότι είναι θέμα ημερών..
αλλά οι εδώ 'ειδικοί'' οι παντογνώστες κοιτούσαν να πικάρουν τον Ευγένη! :wall:
το θέμα έκλεισε,θα ήθελα από τους ειδικούς να προσέχουν γιατί μπαίνουν και άσχετοι εδώ μέσα,άτομα που τώρα είναι εγκλωβισμένα στo κοσμοπολίτικο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας... :rant:
φιλιά σε όλους,φίλους και ''ειδικούς''τελευταίο μου ποστ για skyeurope :deadthread:
γκαντέμης είσαι φιλαράκο,ναι την έκλεισα την εταιρεία ποιός είμαι!
ευ-γένης από το Βγενόπουλος? :banana:

καλησπέρα παιδιά,

έχω κλείσει εισιτήριο επιστροφής μέσα Σεπτεμβρίου με skyeurope. Έχω πληρώσει τα εισιτήρια μέσω πιστωτικής. Στην ανακοίνωση της εταιρείας γράφει αυτο:

"Those of you who have purchased flights with a credit card, please turn to your credit card issuing bank to seek refunds for unused portions of SkyEurope's flights."

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Γίνεται με κάποιο τρόπο να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω; Και αν ναι, που πρέπει να απευθυνθούμε και ποιες διαδικασίες να δρομολογήσουμε;

ευχαριστώ πολύ.

Μολις μου ειπαν οτι εκλεισε η skyeurope...και συνεπως ακυρωθηκαν ολες οι πτησεις....αλλα δε θελω να το πιστεψω...ας μου πει καποιος οτι μου κανουν πλακα......ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....πειτε μου οτι δεν ειναι αληθεια....Τι θα κανω εγω τωρα που υποτιθεται οτι σε 9 μερες πεταω?????????????????????????????? :wall:

Αγαπητή epeigwn, ΝΑΙ είναι αλήθεια. Η SkyEurope εκλεισε κι εσύ δυστυχώς ΔΕ θα πετάξεις (όπως και χιλιάδες άλλοι άτυχοι) που έμειναν με τα εισητήρια στο χέρι. Προσπάθησε να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Aν θες να πας Πράγα, αυτή τη στιγμή το φτηνότερο που βρήκα με CSA και αναχώρηση σε 10 μέρες είναι στα 313€.

Λυπάμαι για την ατυχία σου, αλλά ειδικά όταν πετάμε για πρώτη φορά στη ζωή μας διαλέγουμε ΜΕΓΑΛΗ εταιρεία με οποιοδήποτε κόστος γι απολλούς λόγους (ασφάλεια, αποζημείωση κλπ)

Μακάρι να πας στην Πράγα.