SkyEurope

Ολο και καποια εταιρια θα προσφερει καποιο "φθηνο" ναυλο για οσους εμειναν (κυριολεκτικα) στον τοπο απο το κλεισιμο...
Τουλαχιστον ειναι αρκετες οι περιπτωσεις που συμβαινει αυτο...!

Edit
Σαν τα κορακια δε λες τιποτα...

31.08.2009
The Slovak court-appointed restructuring trustee of SkyEurope Airlines a.s. filed today for the opening of bankruptcy proceedings of SkyEurope Airlines a.s., the operating subsidiary of SkyEurope Holding AG, due to the lack of sufficient interim funding to finance ongoing operations. All flights of SkyEurope Airlines a.s. are suspended with immediate effect.
http://www.ots.at/presseaussendung/OTE_20090831_OTE0018

Και κάπως έτσι έρχεται το τέλος
(κρίμα, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουν οι επιχειρήσεις. Από την άλλη βεβαία δεν θα μας κρατήσει υπευθύνους ο EYGENIS για τις ζωές που θα χαθούν :p )

Σε ποιο πρακτικά θέματα τώρα:
σε μια πρώτη συνομιλία με την citi (φαντάζομαι ότι και οι άλλες τράπεζες δεν θα διαφέρουν) μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα με τα χρήματα των εισιτηρίων και ότι αυτά θα επιστραφούν μετα απο αιτηση του κατοχου και αφου επιβεβαιωθεί το πρόβλημα, βλ. κλείσιμο. Για ξενοδοχεία κτλ ο καθένας κάνει τα κουμάντα του...

φίλε με την ταλαιπωρία καλως ήρθες ήσουν τυχερός μες την ατυχία σου όπως κι εγώ με την κοπέλα μου 2 φορές (χειρότερη όταν πρωτο έσκασε το πρόβλημα με της Βιέννης ήμουν να πετάξω και έκατσα 8 ώρες επειδή τελικά πήραν παράταση 2 μέρες και μετά το γύρισαν όλο σε μπρατισλάβα)

για τους υπόλοιπους παιδιά ήταν η καλύτερη lowcost (παρότι μου έχει αρνηθεί επιβίβαση επειδή άργησα 3 λεπτά) αλλά πλέον δεν γινόταν άλλο. μαρέσει το GUARANTEED* που έλεγε και τα σχετικά για το χειμώνα που έβγαλε πρόγραμμα που βρήκε έλεγε λεφτά κλπ κλπ. έλληνας CFO της easyjet να μην το ξεχνάμε αυτό. όσο για το εισητήρια 50€ είναι φτηνά τόσο πετάει και η easyjet ενώ με 20 πετάει η ryanair ας μας πουν οι αντιlowcost γιατί αυτές έχουν κέρδη.

RIP

Φίλε Fxxxr, και εμείς μέσω πιστωτικής κάρτας της citibank κάναμε τις κρατήσεις. Μπορείς να μου δώσεις έναν αριθμό τηλεφώνου της τράπεζας για να επικοινωνήσω και εγώ; Πάντως, αυτή την ώρα (07:45) που καλέσαμε στο νούμερο που είναι αρμόδιο για τις πιστωτικές κάρτες, μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι... :evil: :rant:

SkyEurope suspends its operationsPlease be advised that SkyEurope has suspended its sales and operations immediately.
Those of you who have purchased flights with a credit card, please turn to your credit card issuing bank to seek refunds for unused portions of SkyEurope's flights.
In case you have paid directly to SkyEurope in other means than credit card (e.g. bank transfer, cash), please be advised that a refund may not be possible.
If you have ordered your flight tickets via a travel agency or organizer, you should discuss the matter with them first.
If you are already at the destination or have rented a car through SkyEurope's business partner, you may stay at the hotel and use the vehicle during the period originally agreed. You must, however, order a return flight from some other airline at your own expense.
You may also wish to contact your insurance provider to seek further guidance and support.
We regret for the inconvenience that have been caused to you.

Velerefontis ,seven4seven ,aakunz,marabou,annavissi ΚΤΛ,να σας χαιρόμαστε,καταλαβαίνετε την ταλαιπωρία που θα έχουν όσοι σας πίστεψαν....

ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Wizz Air offers re-routing alternatives to SkyEurope passengers
Wizz Air, the largest low fare – low cost airline in Central and Eastern Europe announced today that it would provide re-routing alternatives to passengers affected by the suspension of SkyEurope’s operations at Prague airport.
Passengers who hold a valid SkyEurope booking for travel between 1 September and 26 March can book on wizzair.com or call the Wizz Air call centre to benefit from the EUR 30 all inclusive one way fare offer. Seats are subject to availability and the rebookings should be made until midnight on 15 September.
Conditions:

• You must have your Sky Europe confirmation number available when calling the Wizz Air call centre or booking on wizzair.com
• To be eligible to the 30 EUR fare you must hold a valid Sky Europe booking. You will be required to present a printed copy of both your Wizz Air and Sky Europe itineraries upon check in. If you fail to present this documentation, you will be denied boarding.
• Additional charges apply for optional services such as checked baggage, excess baggage weight, pre-boarding etc

Ελεος ρε EUGENIS..Που μπηκες να θριαμβολογησεις με το που εκλεισε η SkyEurope.
Δεν ειπε κανεις πως η εταιρια θα συνεχιζε κανονικα.Αυτο που λεγανε πολλοι,ειναι οτι δεν τιθεται θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,οπως και βασει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,δεν υπηρξε.
Κριμα για την εταιρια,για τους υπαλληλους που προσπαθησαν για το καλυτερο και για εμας που τωρα για Πραγα και Βιεννη εξαρτομαστε απο Austrian(καταπληκτικη εταιρια,αλλα φαρμακειο οι τιμες τους)και Τσεχικες(ακομα μεγαλυτερο φαρμακειο).

EYGENIS":15x61vpo said:
Velerefontis ,seven4seven ,aakunz,marabou,annavissi ΚΤΛ,να σας χαιρόμαστε,καταλαβαίνετε την ταλαιπωρία που θα έχουν όσοι σας πίστεψαν....

EYGENIS,
έχεις καταντήσει εντελώς γραφικός, το ξέρεις ή θα πρέπει να σου το υπενθυμήσουμε όσες φορές εσύ μας είπες ότι η SkyEurope ήταν αναξιόπιστη (όσες και τα posts σου); Λες και είχες ανακαλύψει τον τροχό. Και σταμάτα να κατηγορείς εμάς για τις κομπίνες των σλοβάκων και το μπάχαλο που προέκυψε. Εισαγγελάτε!

Ευγένιε, αν μου επιτρέπεις να κάνω δυο τρεις διαπιστώσεις επισημάνσεις:

- Βρίσκεσαι σε ένα φόρουμ που έχει σχέση με αεροπλάνα. Όσοι είναι εδώ, είναι φίλοι αεροπλάνων, ταξιδιών, air simulation, πιλότοι αεροσυνοδοί μηχανικοί planespotters και τελοσπάντων όσοι έχουν ενδιαφέρον με τα αεροπλάνα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Να απαντήσω εγώ; σε καμία. Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Γιατί;

- Διότι έχεις κάνει 33 posts, με τα 29 να είναι σε topics για την Skyeurope, τα 2 να είναι σε άσχετα topics αλλά να αναφέρεσαι και πάλι σε αυτή την εταιρεία, και 2 μόνο που έχουν σχέση με....Καβάλα - ούτε καν αεροπλάνα. Συνεπώς βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ, δεν αγαπάς τίποτα από όσα γράφονται εδώ, και αμφιβάλω βάσιμα αν διαβάζεις και οτιδήποτε άλλο πλην της εμμονής σου.

- Έχεις καταφέρει να φαγωθείς με όλους και να γίνεις αντιπαθής μολονότι αυτά που γράφεις είναι σωστά. Θέλει τέχνη αυτό. Το ότι δεν φανατίζονται όλοι όσο εσύ και δε το βάλανε προσωπικό στόχο να κλείσουν την εταιρεία, δε σημαίνει πως έχουν σε κάδρο πάνω από το κεφάλι τους το στόλο της skyeurope ούτε κάτω από το μαξιλάρι τους τα εισητήρια για Πράγα. Θυμίζεις Τάκη Τσουκαλά στη Θύρα 7. Μόνο αυτός είναι Ολυμπιακός, οτιδήποτε λιγότερο δεν υπάρχει.

- Η αποστολή σου εξετελέσθη επιτυχώς. Η εταιρεία έκλεισε. Θα διαβάσω στις εφημερίδες μήπως γράφουν για τον αφανή ήρωα που έριξε έξω τον κολοσσό. Υποθέτω επίσης πως με το πέρας της αποστολής σου, παύει και ο λόγος ύπαρξής σου στο συγκεκριμένο φόρουμ.

- Κατά την ταπεινή μου άποψη, όσοι ταλαιπωρήθηκαν με τη skyeurope, εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο πιστεύω πως τα σιχτίρια τους πηγαίναν αλλού και όχι προς Velerefontis ,seven4seven ,aakunz κλπ κλπ...

Αυτά τα ολίγα, μπορείς πλέον να κοιμηθείς ήσυχος, ο κόσμος είναι πολύ ασφαλέστερος χωρίς τη Skyeurope.

Aγαπητέ Hunting a Shadow θα απαντήσω μόνο σε σένα διότι με τους αναξιόπιστους(γραφικούς) δεν έχω χρόνο να χάνω.
Η αλήθεια πονάει και σε αυτό τον ιστότοπο δεν γράφουμε για να είμαστε αρεστοί ή να κάνουμε συμμαχίες αλλά ΓΙΑ να πληροφορούμε τον κόσμο.
ΚΡΙΜΑ εάν υπάρχουν 'ειδικοί'' εδώ μέσα που ήξεραν τα πάντα και δεν πληροφόρησαν τον κόσμο...Εγώ έπαθα και προσπάθησα να μην πάθουν και άλλοι.
καμμία κακία για την εταιρεία.Αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να υπάρχει ασφάλεια αφού κλείνει...και είδα και τους ει-δικούς σου...
Από τις 18 Αυγούστου είπα ότι θα κλείσει η εταιρεία έγραφα μόνο για αυτό το θέμα που Ηταν σημαντικό και τα τσομπανόσκυλα,οι αδελφές ψυχές που υποστηρίζεις,οι χειρότεροι των Τσουκαλάδων,έπεσαν πάνω μου να με φάνε οι κακόμοιροι .....
Εκεί δεν είδα την ''ευαισθησία σου΄΄
Ασε λοιπόν τους γκεσταπισμούς και μην αναφέρεσαι στην Καβάλα,όσο και αν και αν σου αρέσει....(σαν πόλη)
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!