Ευγένιε, αν μου επιτρέπεις να κάνω δυο τρεις διαπιστώσεις επισημάνσεις:
- Βρίσκεσαι σε ένα φόρουμ που έχει σχέση με αεροπλάνα. Όσοι είναι εδώ, είναι φίλοι αεροπλάνων, ταξιδιών, air simulation, πιλότοι αεροσυνοδοί μηχανικοί planespotters και τελοσπάντων όσοι έχουν ενδιαφέρον με τα αεροπλάνα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Να απαντήσω εγώ; σε καμία. Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Γιατί;
- Διότι έχεις κάνει 33 posts, με τα 29 να είναι σε topics για την Skyeurope, τα 2 να είναι σε άσχετα topics αλλά να αναφέρεσαι και πάλι σε αυτή την εταιρεία, και 2 μόνο που έχουν σχέση με....Καβάλα - ούτε καν αεροπλάνα. Συνεπώς βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ, δεν αγαπάς τίποτα από όσα γράφονται εδώ, και αμφιβάλω βάσιμα αν διαβάζεις και οτιδήποτε άλλο πλην της εμμονής σου.
- Έχεις καταφέρει να φαγωθείς με όλους και να γίνεις αντιπαθής μολονότι αυτά που γράφεις είναι σωστά. Θέλει τέχνη αυτό. Το ότι δεν φανατίζονται όλοι όσο εσύ και δε το βάλανε προσωπικό στόχο να κλείσουν την εταιρεία, δε σημαίνει πως έχουν σε κάδρο πάνω από το κεφάλι τους το στόλο της skyeurope ούτε κάτω από το μαξιλάρι τους τα εισητήρια για Πράγα. Θυμίζεις Τάκη Τσουκαλά στη Θύρα 7. Μόνο αυτός είναι Ολυμπιακός, οτιδήποτε λιγότερο δεν υπάρχει.
- Η αποστολή σου εξετελέσθη επιτυχώς. Η εταιρεία έκλεισε. Θα διαβάσω στις εφημερίδες μήπως γράφουν για τον αφανή ήρωα που έριξε έξω τον κολοσσό. Υποθέτω επίσης πως με το πέρας της αποστολής σου, παύει και ο λόγος ύπαρξής σου στο συγκεκριμένο φόρουμ.
- Κατά την ταπεινή μου άποψη, όσοι ταλαιπωρήθηκαν με τη skyeurope, εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο πιστεύω πως τα σιχτίρια τους πηγαίναν αλλού και όχι προς Velerefontis ,seven4seven ,aakunz κλπ κλπ...
Αυτά τα ολίγα, μπορείς πλέον να κοιμηθείς ήσυχος, ο κόσμος είναι πολύ ασφαλέστερος χωρίς τη Skyeurope.