Velerefontis
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- DAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDL
Velerefontis ,seven4seven ,aakunz,marabou,annavissi ΚΤΛ,να σας χαιρόμαστε,καταλαβαίνετε την ταλαιπωρία που θα έχουν όσοι σας πίστεψαν....
Aγαπητέ Hunting a Shadow θα απαντήσω μόνο σε σένα διότι με τους αναξιόπιστους(γραφικούς) δεν έχω χρόνο να χάνω.
Η αλήθεια πονάει και σε αυτό τον ιστότοπο δεν γράφουμε για να είμαστε αρεστοί ή να κάνουμε συμμαχίες αλλά ΓΙΑ να πληροφορούμε τον κόσμο.
ΚΡΙΜΑ εάν υπάρχουν 'ειδικοί'' εδώ μέσα που ήξεραν τα πάντα και δεν πληροφόρησαν τον κόσμο...Εγώ έπαθα και προσπάθησα να μην πάθουν και άλλοι.
καμμία κακία για την εταιρεία.Αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να υπάρχει ασφάλεια αφού κλείνει...και είδα και τους ει-δικούς σου...
Από τις 18 Αυγούστου είπα ότι θα κλείσει η εταιρεία έγραφα μόνο για αυτό το θέμα που Ηταν σημαντικό και τα τσομπανόσκυλα,οι αδελφές ψυχές που υποστηρίζεις,οι χειρότεροι των Τσουκαλάδων,έπεσαν πάνω μου να με φάνε οι κακόμοιροι .....
Εκεί δεν είδα την ''ευαισθησία σου΄΄
πλάκα είχαν οι ''ειδικοί'' που μας προέτρεπαν να πετάξουμε .....
ο αερολιμενάρχης Θεσσαλονίκης το είχε δηλώσει ότι είναι θέμα ημερών..
αλλά οι εδώ 'ειδικοί'' οι παντογνώστες κοιτούσαν να πικάρουν τον Ευγένη!
το θέμα έκλεισε,θα ήθελα από τους ειδικούς να προσέχουν γιατί μπαίνουν και άσχετοι εδώ μέσα,άτομα που τώρα είναι εγκλωβισμένα στo κοσμοπολίτικο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας...
φιλιά σε όλους,φίλους και ''ειδικούς''τελευταίο μου ποστ για skyeurope
γκαντέμης είσαι φιλαράκο,ναι την έκλεισα την εταιρεία ποιός είμαι!
Διαβαζοντας τα παραπανω σχολια σου <<φιλε>> EYGENIS και αφου με συμπεριελαβες στο γκρουπ των ειδικων και αναξιοπιστων,σου εχω μερικες ερωτησεις:
1ον)Εισαι ενηλικος???Αν ναι να ξερεις πως η συμπεριφορα σου δεν ταιριαζει σε ενηλικο
2ον)Γουσταρεις που εκλεισε η εταιρια ετσι...???Μοιαζεις με τα ορνεα που μολις ψοφησει ενα ζωο πεφτουν πανω του να το φανε.Νιωθεις μια ικανοποιηση γιατι λες:Σας τα λεγα!Μπραβο ρε προφητη(εσυ και ο Νοστραδαμος),μια ματια να εριχνε καποιος στα οικονομικα αποτελεσματα(με 200εκ Ευρω χρεη) της εταιριας αυτο το συμπερασμα θα εβγαζε!Μπορεις να θριαμβολογησεις οσο θες,να δω ομως ποσο θα σου αρεσει τωρα που το ταξιδακι για Βιεννη και Πραγα θα ειναι στα 180+ Ευρω...
Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι ασχετοι,αυτοι που παραπληροφορουνε...Εσυ που εισαι και σχετικος απαντησε μου σε μια τελευταια ερωτηση:Το πλησιεστερο αεροδρομιο(ICAO CODE) SKGR ειναι καινουργιο??Εχουμε και αλλο αεροδρομιο στην πολη μας?Εμεις οι ασχετοι ξερουμε πως ειναι LGTS...ΟΚ?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ οπως λες και εσυ