Qatar και Εmirates

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
stardusts - αν έχεις χρόνο δώσε details απο τις δοκιμασίες - επίσης όταν λες το 2ο στάδιο ήταν εξέταση του επιπέδου των Αγγλικών, εννοείς ότι σας δόθηκε κάτι σε έντυπο υλικό τύπου τεστ; thank you εκ των προτέρων

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

τη δεύτερη μέρα μας χώρισαν σε 3 γκρουπ. τα 2 ξεκινήσαμε και στο 3ο ζητήθηκε να περιμένει έξω. μας ρώτησαν αν έχουμε απορίες σχετικά με τις πληροφορίες για την εργασία στο Ντουμπάι και τέτοια. έπειτα καθήσαμε σε καρέκλες που είχαν τοποθετήσει κυκλικά σε 2 διαφορετικές ομάδες. μας ζήτησαν να μιλήσουμε με τους διπλανούς μας και να παρουσίασουμε την πιο περήφανη στιγμή της ζωής του ατόμου που καθόταν δεξια μας ενώ το ίδιο θα έκανε για εμάς το άτομο που καθόταν στα αριστερά μας. όσο συζητούσαμε σηκωνόταν ένας ένας για να μετρήσουν ύψος και να κάνουν 1-2 ερωτήσεις (τι δουλειά κάνεις, ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς σου). μετά την παρουσίαση μας έδωσαν άλλη μία ομαδική εργασία. έπρεπε να αποφασίσουμε σε ποια φιλανθρωπική οργάνωση θα δώσουμε 1 000 000 ευρώ και γιατί. ενώ μας είπαν να
συζητήσουμε για 5 λεπτά, να αποφασίσουμε και να ορίσουμε καποιον από το γκρουπ για να το παρουσίασει τελικά επέλεξαν οι ίδιες ποιος θα μιλήσει.
αυτά. μετά δεν ξέρω δυστυχώς :(

ευχαριστω πολυ!!!τη δευτερη μερα ειμασταν 50 ατομα χωριστηκαμε σε 3 ομαδες κ μας εδωσαν ενα θεμα να συζητησουμε με τον διπλανο μας για ποιο πραγμα αισθανομαστε περηφανοι! σηκωνομασταν κ μιλουσαμε για τον διπλανο μας λοιπον! αργοτερα μας ειπαν οτι μας εδιναν 1εκ ευρω κ σε ποιον οργανισμο θα τα διναμε..ωστοσο μετρουσαν το αν μπορουμε να φτασουμε το 2,12. συζητησαμε 10 λεπτα κ αργοτερα καποιος σηκωθηκε κ απαντησε για την ομαδα! βγηκαν τα αποτελεσματα οσοι περασαμε μπηκαμε για τα αγγλικα τα οποια διηρκησαν 1 ωρα οπου υπηρχαν κ κειμενα με ερωτησεις κ μια μικρη εκθεση! επισης οσοι περασαμε πηγαμε στο 3ο σταδιο οπου μας χωρισαν σε 2 ομαδες κ μπηκαμε ανα μια μεσα.. ηταν παλι ομαδικη συζητηση! τελικα μειναμε γυρω στα 10-13 ατομα που πηγαμε τελικη συνεντευξη! ολα αυτα τη 2η μερα κ συνολικα μειναμε γυρω στις 8 ωρες στο ξενοδοχειο για τα 3 αυτα σταδια! επισης υπηρχε κοπελα παντρεμενη με παιδι στα 29 της αλλα δυστυχως κοπηκε στα αγγλικα! οσο για το αν υπαρχουν προοπτικες πραγματικα δε ξερω! ελπιζω να με παρουν κ να μπορεσω να σας απαντησω εκ πειρας! :)

Κορίτσια,κάνατε κάποιο φροντιστήριο αγγλικά πριν να πατε στην συνέντευξη??
Γιατί οκ όσο καλα και αν ειναι τα αγγλικα αν δε τα πολύ μιλάς λογικό είναι το λεξιλόγιο να είναι περιορισμένο.
Θα προτείνατε κάποια μαθήματα πριν για παράδειγμα?!

Ούτε ένας άντρας?

Καημό το 'χω..μειοψηφία μας καταντήσατε!

ναι δημητρη ουτε ενας κ απορω πραγματικα γιατι........
μιμα εχω να κανω αγγλικα απο τα 14 μου κ δεν εχω ουτε καν λοουερ! απο κει κ υστερα σαφως βοηθαει να κανεις καποια μαθηματα! θα εκανα κ εγω αν δε το βλεπα 2 μερες πριν!

την κυριακή ήταν και 2 άντρες!
σε ό,τι αφορά τα αγγλικά εγώ είμαι καθηγήτρια αγγλικών και μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι δεν θεωρείται σημαντικό προσόν. κάποιες βασικές γνώσεις επιπέδου lower όπως είπε η stardusts νομίζω ότι αρκούν. αν βέβαια έχεις το χρόνο και τα χρήματα ένα φρεσκάρισμα δεν θα ήταν κακό.

Δε με αγχωνουν το τεστ αγγλικων οσο τα προφορικα επειδη εχω καιρο μαλλον να μιλησω.. κανα δυο προβες στον καθρεφτη και φυγαμε τον Σεπτεμβρη!! Ευχαριστωωωωωωωωωω

Παιδια πολυ καλησπερα!! Ειχα παει και εγω οταν ειχε γινει το χειμωνα που μας περασε Open day της emirates.... Αλλα κοπηκα στα αγγλικα.. Βασικα δεν εδωσα καμια σημασια γιατι ειχα παει εντελως απροετοιμαστη.. δεν ειχα ενημερωθει για το ποια ειναι η εταιρια... Η αληθεια ειναι οτι δε το μετανιωνω γιατι ξερω πως εχουν ναι μεν πολυ καλο μισθο αλλα ειναι αρκετα και τα μειονεκτημα, τα οποια εχουν προαναφερθει και με τα οποια "συμφωνω".. Ηθελα να ρωτησω ποιος θα παει ξανα τωρα στις 22??? Επισης, ρε παιδια δε σας φαινεται περιεργο που κανει ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ OPEN DAYS και σε ολο το κοσμο, οχι μονο ελλαδα?? Τελος, η διαδικασια η ομαδικη που επρεπε να θυμασαι για τον διπλανο σου, μιλαμε πρεπει να ηταν αρκετα αγχωτικη... Οταν ημουν εγω ειχαμε να φτιαξουμε ομαδικα μια χειροτεχνια και μετα να αποφασισουμε τι θα παρουμε στη περιπτωση που βρεθουμε σε ενα τροπικο δασος αποκλεισμενοι... Το να εχεις συζητησει για 5-10 λεπτα με αλλα 9 ατομα και στο τελος να σου λεει "πες μου τι ευχαριστει τον διπλανο σου....", πφφφφφφφ με τοσο αγχος αντε να θυμασαι τι ειχε πει... ή μπορει να ησουν λιγο απροσεκτος και να τη πατησεις... δυσκολη διαδικασια αυτη που σας εβαλαν, συγχαρητηρια που τη περασατε!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολους τους φιλους και συναδελφους του site :).Ειμαι συναδελφος και θα ηθελα απλα να κανω μια παρατηρηση,αν επιτρεπεται.Κατ'αρχας,θα ηθελα να ευχηθω σε ολους καλες επιτυχιες και καλες προσγειωσεις.Οσον αφορα το θεμα των ξενων γλωσσων,το οποιο εχει αναφερθει εκτενεστατα,ειναι αρκετα σημαντικο.Η αριστη γνωση της Αγγλικης γλωσσας ειναι απαραιτητη προυποθεση για οποιαδηποτε ελληνικη η ξενη εταιρια και το θεωρουν και δεδομενο.Τοσο η επικοινωνια onboard με ξενους επιβατες γινεται στα Αγγλικα,το manual καθε αεροσκαφους ειναι στα Αγγλικα και το σημαντικοτερο,σε περιπτωση emergency οι οδηγιες εγκαταλειψης γινονται και στα Αγγλικα,γιατι καθε πτηση δεν απαρτιζεται μονο απο Ελληνες επιβατες,αλλα και απο πολλους ξενους(μιλαω για ελληνικες εταιριες,αλλα φανταστειτε τι ισχυει στις ξενες).Αυτο που θελω να πω ειναι ο,τι τα πολυ καλα Αγγλικα ειναι απαραιτητα για το επαγγελμα μας,οσο σημαντικη ειναι και η γνωση μιας δευτερης γλωσσας.Αυτο που θελω να πω ειναι,μιας και μιλαμε για τις Emirates και Qatar,να ειστε ολοι ηρεμοι,να εχετε αυτοπεποιθηση κι εφ'οσον αγαπατε πραγματικα το επαγγελμα,ολα θα πανε καλα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοψυχα σε οποιαδηποτε προσπαθεια σας και θα χαρω πολυ να φανω καπου χρησιμος :D.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.