Παιδια πολυ καλησπερα!! Ειχα παει και εγω οταν ειχε γινει το χειμωνα που μας περασε Open day της emirates.... Αλλα κοπηκα στα αγγλικα.. Βασικα δεν εδωσα καμια σημασια γιατι ειχα παει εντελως απροετοιμαστη.. δεν ειχα ενημερωθει για το ποια ειναι η εταιρια... Η αληθεια ειναι οτι δε το μετανιωνω γιατι ξερω πως εχουν ναι μεν πολυ καλο μισθο αλλα ειναι αρκετα και τα μειονεκτημα, τα οποια εχουν προαναφερθει και με τα οποια "συμφωνω".. Ηθελα να ρωτησω ποιος θα παει ξανα τωρα στις 22??? Επισης, ρε παιδια δε σας φαινεται περιεργο που κανει ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ OPEN DAYS και σε ολο το κοσμο, οχι μονο ελλαδα?? Τελος, η διαδικασια η ομαδικη που επρεπε να θυμασαι για τον διπλανο σου, μιλαμε πρεπει να ηταν αρκετα αγχωτικη... Οταν ημουν εγω ειχαμε να φτιαξουμε ομαδικα μια χειροτεχνια και μετα να αποφασισουμε τι θα παρουμε στη περιπτωση που βρεθουμε σε ενα τροπικο δασος αποκλεισμενοι... Το να εχεις συζητησει για 5-10 λεπτα με αλλα 9 ατομα και στο τελος να σου λεει "πες μου τι ευχαριστει τον διπλανο σου....", πφφφφφφφ με τοσο αγχος αντε να θυμασαι τι ειχε πει... ή μπορει να ησουν λιγο απροσεκτος και να τη πατησεις... δυσκολη διαδικασια αυτη που σας εβαλαν, συγχαρητηρια που τη περασατε!!!!!!!!!!!!!!!!