Qatar και Εmirates

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
εγω θα πάω στις 22 και μετάνιωσα ήδη που δεν πήγα στις 28. Με την ανεργία που μαστίζει τη χώρα και τους μισθούς πείνας, η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση είναι ο μοναδικός μου στόχος πλέον. Προτείμω να ψηνομαι στους 45 βαθμούς του Ντουμπαι απο το να μου ψηνουν το ψάρι στα χείλη για 600 εουρος. Κατα τα αλλα θεωρώ ότι η emirates κάνει συχνά ODs, διότι απλούστατα πολλές-πολλοί δεν αντέχουν την εκπαίδευση, τη ξενιτιά, τις θερμοκρασίες, τα δεδομένα της μη Ευρωπαικης χώρας.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

να κανονισουμε να παμε ιδια ωρα, να εχουμε συμπαραστη!!! :).. εγω ειχα παει με τον φιλο μου.. ο οποιος και εχθες πηγε ντουμπαι θελω να πω!!! απιστευτο μου φαινεται!!!

flight attendant73":inyihxws said:
Καλημερα σε ολους τους φιλους και συναδελφους του site :).Ειμαι συναδελφος και θα ηθελα απλα να κανω μια παρατηρηση,αν επιτρεπεται.Κατ'αρχας,θα ηθελα να ευχηθω σε ολους καλες επιτυχιες και καλες προσγειωσεις.Οσον αφορα το θεμα των ξενων γλωσσων,το οποιο εχει αναφερθει εκτενεστατα,ειναι αρκετα σημαντικο.Η αριστη γνωση της Αγγλικης γλωσσας ειναι απαραιτητη προυποθεση για οποιαδηποτε ελληνικη η ξενη εταιρια και το θεωρουν και δεδομενο.Τοσο η επικοινωνια onboard με ξενους επιβατες γινεται στα Αγγλικα,το manual καθε αεροσκαφους ειναι στα Αγγλικα και το σημαντικοτερο,σε περιπτωση emergency οι οδηγιες εγκαταλειψης γινονται και στα Αγγλικα,γιατι καθε πτηση δεν απαρτιζεται μονο απο Ελληνες επιβατες,αλλα και απο πολλους ξενους(μιλαω για ελληνικες εταιριες,αλλα φανταστειτε τι ισχυει στις ξενες).Αυτο που θελω να πω ειναι ο,τι τα πολυ καλα Αγγλικα ειναι απαραιτητα για το επαγγελμα μας,οσο σημαντικη ειναι και η γνωση μιας δευτερης γλωσσας.Αυτο που θελω να πω ειναι,μιας και μιλαμε για τις Emirates και Qatar,να ειστε ολοι ηρεμοι,να εχετε αυτοπεποιθηση κι εφ'οσον αγαπατε πραγματικα το επαγγελμα,ολα θα πανε καλα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοψυχα σε οποιαδηποτε προσπαθεια σας και θα χαρω πολυ να φανω καπου χρησιμος :D.

ξερεις τι, χωρις να θελω να σε αμφισβητησω ή να μειωσω τις γνωσεις σου!!! εγω τελειωσα μια σχολη αεροσυνοδων.. εεε η καθηγητρια μας ειπε πως δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ξερουμε τελεια αγγλικα και πως οι εταιριες το ξερουν!! να ξερεις να συννενοηθεις και πως με τον καιρο και το διαβασμα της εκπαιδευσης θα μαθεις καλυτερα αγγλικα ή θα τα θυμηθεις αν εχεις χρονια να τα χρησιμποιησεις!!!

Δεν υπαρχει λογος προβληματισμου η αμφισβητησης.Εγω τις ευχες μου εστειλα μεσα απο τη καρδια μου.Καλη σου επιτυχια και συντομα ευχομαι :).Απλα μετα απο μια δεκαετια στον αερα και με πραγματικη αγαπη γι'αυτο που κανω,εξεφρασα ταπεινοτατα τη γνωμη μου.Φιλια σε ολους

Πάντως εγώ χωρίς να έχω επαγγελματική σχέση με το χώρο, θα προσθέσω μόνο κάτι ελάχιστο, ελπίζοντας πως βοηθάω λίγο. Ανεξαρτήτως επαγγέλματος, ειδικά όμως σε τόσο μεγάλες και σοβαρές εταιρίες, οι εργοδότες εκτιμούν φοβερά το να είσαι παθιασμένος με τη δουλειά σου και να θες να την κάνεις ΤΕΛΕΙΑ. Κατ'αυτή την έννοια λοιπόν και ανεξαρτήτως του αν τα αγγλικά είναι πρώτη ή τρίτη προτεραιότητα των recruiters, εγώ αν ήθελα να πάω σοβαρά για αυτή τη δουλειά θα κοιτούσα να βελτιώσω ΚΑΙ τα αγγλικά μου όσο περισσότερο γίνεται. Στο κάτω κάτω, αν πας σε interview και τους πεις "ξέρεις θέλω ΤΟΣΟ πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά που ξεκίνησα να βελτιώσω περαιτέρω τα αγγλικά μου γιατί θέλω όλα να τα κάνω όσο καλύτερα μπορώ και να εξυπηρετώ τους επιβάτες μου ΟΣΟ καλύτερα γίνεται" νομίζω θα εκτιμηθεί. Ας σχολιάσουν οι πιο γνώστες αν είναι έτσι συγκεκριμένα και στον χώρο σας, αλλά προσωπικά τέλος πάντων έτσι θα το έβλεπα αφού ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος.

Παρ'ολο δεν εισαι του επαγγελματος,απεδωσες αριστα το ολο νοημα.Συμφωνω απολυτα μαζι σου :D

Συμφωνω για την αναγκη επαρκους γνωσης αγγλικών.
Ωστοσο αν κρινω από τους επιτυχοντες, δεν εδιναν ιδιαιτερη βαρυτητα στα αγγλικά. Περασαν στην επόμενη φαση άτομα που στην κυριολεξια δεν μπορουσαν να σχηματισουν μια απλή πρόταση. Δυστυχως δεν εφτασα μεχρι το τεστ αγγλικών γιατι με απερριψαν, αλλά απο οσα εχω ακουσει δεν πιστευω να το περνουσαν με τα αγγλικα που ακουσα να μιλανε. Εκτος αν το επαθαν απο το αγχος τους κλπ και στα γραπτα τα καταφερνουν.

γεια σας παιδιά εγώ είχα περάσει συνέντευξη στην ΕΚ τον απρίλιο στην θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν πέρασα καν στο 2ο στάδιο.Εχώ τελειώσει σχολή αεροσυνοδών και αν και πλέον στα 26 μου δεν έχω πάψει να ελπίζω και να θέλω να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα συμφωνώ με τον menelaos και με τον flight attendant73 όταν αγαπάς κάτι είσαι δεκτικός μακάρι όλοι μας να βρούμε δουλεία σ αυτό που αγαπάμε και ας είναι στην άλλη άκρη του κόσμου καλή επιτυχία σε όλους!

Καλη επιτυχια Ελενα :) .Ολα θα πανε καλα και θα πεταξεις.Θα δεις :banana:

Καλημερα σε ολους.
Μιλησα με μια φιλη η οποια δουλευει στην αστρα και μου ειπε οτι μαζι με το βιογραφικο συνηθως στις εταιριες καταθετεις και ποινικο μητρωο.
Ισχυει αυτο και για την εμιρατες???πρεπει να κατεθεσω και μητρωο??
Μου ειπε οτι το ζητω απο το κεπ αλλα αργει να βγει.
Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει,ευχαριστω

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.