Qatar και Εmirates

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
καλησπερα... συμφωνω με ''bee'' :) ειχε παρα πολυ λαο σημερα!!

Ενω ειχαν πει οτι θα ειδοποιουν μεχρι τις 6 εμενα με ειδοποιησαν μετα και με καλεσαν για τη Δευτερα. Εκανα την ερωτηση αν συνεχιζουν να καλουν κοσμο ακομα και μου ειπαν ναι. Γιαυτο μην απογοητευεται κανεις, ακομα θα καλουν. Μαλλον ηρθε πιο πολυς κοσμος απο αυτο που περιμεναν. Καλη επιτυχια σε όσους περιμενουν ακομα. :great:

Αν και μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες στην αιγαιου πριν 2-3 χρονια ειχα εγκαταλειψει τις βλεψεις μου για το επαγγελμα πηγα κι εγω χθες. Δεν περιμενα να εχει τοσο κοσμο! Ειχα διαβασει και παλιοτερα αυτο το θρεντ (δεν μπορεσα μετιποτα να συνδεθω με τοπαλιο μου ονομα) και με αποθαρρυνε απο το να παω. Τελικα δεν πρεπει να μας επηρεαζει τιποτα, πηγαινετε να δειτε μονοι σας τι παιζει. Για την κυρια που εχουν ειπωθει τοσα σε αλλο τοπικ, δεν ξερω τι να πω... εμενα μου φανηκε μια χαρα κι οτι ξερει πολυ καλα τι κανει, αλλο αν ο τροπος δεν ειναι αυτος που θα ακολουθουσατε εσεις ή αλλες εταιριες. Το βιογραφικο μου το κοιταξε οχι πανω απο 10 δευτερολεπτα μου εκανε μονο μια ερωτηση πανω σ αυτο, αλλα σε αυτα τα λιγα δευτερολεπτα εστιασε πραγματικα σε κατι ιδιαιτερο, στην οποια απαντησα και μονολεκτικα! :shock: και την κλασικη αν εχω τατουαζ. Εχω αλλα σημειωσε οτι δεν εχω καθως δε θα φαινεται με τη στολή,οποτε αν ειναι ετσι μη φοβαστε και λετε ψεματα. Εβλεπα οτι μεαλλους ασχολιοταν περισσοτερο κι εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν εκανα,αλλα τελικα ελαβα το τηλεφωνημα!
Αν και παρα πολλοι υποψηφιοι, η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν προσεγμενοι,ηξεραν πουπηγαιναν, σωστα ντυμενοι, χτενισμενοι...με επαγγελματικες φωτο ανα χειρας, οχι οπως σε αλλες αναλογες διαδικασιες που εχω παει, πχ στην Καταρ οπου απλα πηγα αλλα αποφασισα να μη συμμετεχω, κι εκει εβλεπες τα παντα...
Καλη επιτυχια σε ολους!

Kαλησπέρα , θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το όριο ηλικίας στις συνεντεύξεις για την emirates. Eίμαι 32 ετών από επαρχία και έχω οικογένεια, είναι λόγος αυτός για να σε κόψουν στην πρώτη συνέντευξη ; Έλεγα να προσπαθήσω τον Σεπτέμβριο.

λοιπόν ένας φίλος μου μου έφερε το έντυπο που δίνουν στο open day της emirates. Ο μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα 1094 ευρω + πτητικές ώρες (15 ευρώ η ώρα). Αν κλείσεις 3 χρονάκια στην εταιρεία παρνεις τρελό μπόνους, αν φύγεις πριν λήξη το probation period (6μηνες) τρως καλό πρόστιμο (2.000ευρώ). Μένεις σε διαμέρισμα με άλλες 2 ή άλλες 3. Σε κάποιες περιπτώσεις μοιράζεσαι το μπάνιο (μπλιάξ). Η θερμοκρασία τους μήνες από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο ανεβαίνει στους 45 βαθμούς - την ίδια θερμοκρασία έχει και το νερό της θάλασσας ή της πισίνας (καλά πόσο για να τρελένεσαι είναι αυτό σαν δεδομένο?)

τέλος αναρωτιέμαι, έχει κάποιος, κανένα γνωστό που να έχει μετοικήσει στο dubai και που εργάζεται ήδη εκεί? να μας πεί πως περνά, να μας πεί πόσα παίρνει εντέλει με πτητικές, με το ένα, με το άλλο, να μας πει πως είναι να δουλεύεις για αυτές τις εταιρείες βρε παιδάκι μ :)

καλημέρα παιδιά μου!

Τα χρηματα ειναι καλα εν συγκριση βεβαια με αυτα στην Ελλαδα.Το δυσκολο part ειναι να φυγεις μακρυα απο γνωστους φιλους μπλα μπλα .Βεβαια για να γινουν ολα αυτα προυποθετει να αγαπας την δουλεια.Αν οχι δυσκολα τα πραγματα. Αν θες να το τολμησεις καν το. Δυστυχως δε μπορεσα να παρεβρεθω στο χθεσινο open day,αλλα λεω να τολμησω γι αυτο του Σεπτεμβριου..
Τωρα οσο αναφορα τo open day στην δευτερη μερα γινετε η ομαδικη συνεντευξη.Εφοσον περασεις και σε αυτο η προσωπικη γινετε την αμεσως επομενη?
Και τι βαθος χρονου εχεις για να φυγεις Ντουμπαι εφοσον περασεις απ ολα τα stages?
Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα
Καλημερα απο SKG!!

Απ ότι έχω διαβάσει απο άλλους, συνήθως μεσολαβούν 4 εβδομάδες μέχρι να σε ειδοποιήσουν σχετικά με το αν σε επέλεξαν ή όχι. Άρα αμά πάς 22 Σεπτέμβρη, 22 Οκτώβρη +/- θα γνωρίζεις τι γίνεται και στη συνέχεια νομίζω φεύγεις αμέσως. Σε κάθε περίπτωση 1 χρόνος στο Ντουμπάι δεν σε σκοτώνει. Επιπλέον είναι σχετικά κοντά στην Ελλάδα και έχεις και μέρες off κάθε μήνα και έχεις και εκπτώσεις στα αεροπορικά - πολύ γεναίες - και άρα αμά το επιθυμείς έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα και βλέπεις τους οικείους.

Καλημερα σας! Στο δευτερο σταδιο περναμε 3 δοκιμασιες. Η πρωτη ειναι ομαδικη η δευτερη τα αγγλικα τα οποια κατα τη γνωμη μου ηταν αρκετα δυσκολα κ η τριτη μια ομαδικη δοκιμασια ακομη! οσες περασαμε μπηκαμε μεσα κ ενημερωθηκαμε για τη τελικη συνεντευξη! οι κοπελες που δεν μεναμε αθηνα ειχαμε το δικαιωμα να διαλεξουμε την ακριβως επομενη μερα(δλδ χθες) για τη τελικη μας συνεντευξη! επισης σταλθηκε στα μειλ μας ενα ψυχομετρικο τεστ που επρεπε να συμπληρωσουμε οπωσδηποτε μεχρι να γινει η τελικη μας συνεντευξη!επισης δε θεωρω οτι υπαρχει καποιο οριο ηλικιας.Τωρα απλα περιμενουμε 4-6 εβδομαδες για την απαντηση! fingers crossed :)

@ stardusts καλή σου επιτυχία!! Ελπίζω την επόμενη φορα να μας γράψεις απο το μακρινό Ντουμπάι.
Τώρα η δική μου ερώτηση είναι άλλη.
Αντε με το καλό και πας 1-2-3 αντε και 5 χρόνια εκεί,δουλεύεις,μαζεύεις χρήματα.
Γυρνώντας Ελλάδα,μπορέις να απορροφηθείς σε μία εταιρία ως προσωπικό εδάφους έστω εαν η ηλικία για ιπταμένη έχει απέλθει?
Υπάρχουν προοπτικές ρε παιδιά με μία τέτοια προυπηρεσία.Γιατί οκ,για να φύγεις UAE προυποθέτει ότι ήσουν κατάλληλος και όχι βίσμα ενός θείου

Καλη επιτυχια κι αποτελεσματα σε οσους περασαν.

Για το θέμα της ηλικιας, γνωριζω κοπέλα που προσληφθηκε πριν λιγους μηνες στα 32, απο την Emirates. Δεν ειχε οικογενεια, δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.