Αν και μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες στην αιγαιου πριν 2-3 χρονια ειχα εγκαταλειψει τις βλεψεις μου για το επαγγελμα πηγα κι εγω χθες. Δεν περιμενα να εχει τοσο κοσμο! Ειχα διαβασει και παλιοτερα αυτο το θρεντ (δεν μπορεσα μετιποτα να συνδεθω με τοπαλιο μου ονομα) και με αποθαρρυνε απο το να παω. Τελικα δεν πρεπει να μας επηρεαζει τιποτα, πηγαινετε να δειτε μονοι σας τι παιζει. Για την κυρια που εχουν ειπωθει τοσα σε αλλο τοπικ, δεν ξερω τι να πω... εμενα μου φανηκε μια χαρα κι οτι ξερει πολυ καλα τι κανει, αλλο αν ο τροπος δεν ειναι αυτος που θα ακολουθουσατε εσεις ή αλλες εταιριες. Το βιογραφικο μου το κοιταξε οχι πανω απο 10 δευτερολεπτα μου εκανε μονο μια ερωτηση πανω σ αυτο, αλλα σε αυτα τα λιγα δευτερολεπτα εστιασε πραγματικα σε κατι ιδιαιτερο, στην οποια απαντησα και μονολεκτικα! :shock: και την κλασικη αν εχω τατουαζ. Εχω αλλα σημειωσε οτι δεν εχω καθως δε θα φαινεται με τη στολή,οποτε αν ειναι ετσι μη φοβαστε και λετε ψεματα. Εβλεπα οτι μεαλλους ασχολιοταν περισσοτερο κι εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν εκανα,αλλα τελικα ελαβα το τηλεφωνημα!
Αν και παρα πολλοι υποψηφιοι, η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν προσεγμενοι,ηξεραν πουπηγαιναν, σωστα ντυμενοι, χτενισμενοι...με επαγγελματικες φωτο ανα χειρας, οχι οπως σε αλλες αναλογες διαδικασιες που εχω παει, πχ στην Καταρ οπου απλα πηγα αλλα αποφασισα να μη συμμετεχω, κι εκει εβλεπες τα παντα...
Καλη επιτυχια σε ολους!