Qatar και Εmirates

• Thread starter Thread starter wild_cat/anima
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι η ΕΚ δεν ζητάει από 'σένα κανένα security clearance(ή όπως λέγεται)
Γιατί ρωτάς, είσαι τίποτα εγκληματίας?? χαχα just kiddin

xaaxxa0xaa0x0ax το φανταζεσαι??! οχι ρε αγορι,απλα μου ειπε να το εχω μαζι μου στην συνεντευξη και οτι αργει να βγει και αγχωθηκα γι αυτο και ρωτησα

Καλησπέρα σας!
Νεο μέλος εδω και θα ήθελα να με βοηθήσετε στον προβληματισμό μου: έδωσα πριν 6 μήνες στην Emirates, έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο αλλα τελικα δεν τα κατάφερα... Θα δώσω ξανα τώρα το Σεπτέμβριο, και σκεφτόμουν αν και κατα ποσο ειναι προτιμότερο να πάω κάπου σε Open Day στο εξωτερικό Αντί στην Αθήνα. Μήπως εκει ειναι πιο εύκολο μιας και δεν θα γίνεται ο πανικός που θα γίνει για μια ακόμη φορα εδω στην Αθήνα λόγω της οικοομικης/εργασιακής κατάστασης .... Εχω φίλους Βερολίνο πχ όπου έχει Open Day περίπου στις ίδιες ημερομηνίες και θα μπορούσα να μείνω σε αυτούς για μερικές μέρες για οσο διαρκει η διαδικασία τησ συνέντευξης.μήπως ο ανταγωνισμός εκει ειναι μικρότερος αρα και οι πιθανότητες μεγαλύτερες;;;;
Σας ευχαριστω!

Είδα την ανωτέρω απάντηση στο "Επάγγελμα Αεροσυνοδός" και νόμιζα πως ήταν του FlyingDoc. Πήρα ποπ-κορν και καφέ και ετοιμάστηκα να διαβάσω, αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση, ήταν του FlyingDog... :(

Γεια σου FlyingDog!
Κι εμένα τα μάτια μου ανοιγόκλεισαν αρκετές φορές ώσπου να βεβαιωθώ γι' αυτό το nick!! :lol:

Το θέμα Open Day στην Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία κατά πολλούς. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις την τύχη σου στο εξωτερικό, και μην ξεχάσεις να μας πεις για την εμπειρία σου!

Απλά νομίζω ότι αυτοί έρχονται με συγκεκριμένο αριθμητικό στόχο κάθε φορά. Τώρα αυτό που συμβαίνει φέτος στη Γερμανία είναι πρωτόγνωρο, ίσως να χρειάζονται επειγώντως german speaking πληρώματα και να πάρουν και την κάθε πικραμένη. Για την προσέλευση δεν είμαι και τόσο σίγουρος. 15 Open Days την ίδια μέρα σε μία χώρα είναι πρωτόγνωρο, προφανώς γίνεται μεγάλη καμπάνια αυτή τη στιγμή, οπότε και η ανταπόκριση ίσως να είναι αρκετά μεγάλη.

Καλή επιτυχία :great:

Σας ευχαριστω για την απάντηση!
Υποθέτω οτι το μέλος με το παρόμοιο nick name, έχει αφήσει εποχή! :-)
Σκέυτομαι να προχωρήσω στο registration για το open day του Βερολίνου λοιπόν. Φυσικα και θα επανέλθω με εμπειρίες και σχόλια εκει αν και εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση μου για την εκει συνεντευξη!
Το μόνο που με προβληματίζει ειναι οτι εγω δεν είμαι γερμανοφωνος... Υποθέτω όμως οτι στη συνεντευξη δε θα ζητηθεί κάτι στα Γερμανικά... Η όχι;
Ευχαριστω για τη βοήθεια πάντως! Καλη επιτυχία σε όλους μας!!!

Οντως αφησα εποχη,ειδικα οσον αφορα τα θεματα σχετικα με τις/τους wannabes κι απορω που διαλεξες ΑΥΤΟ το username...

Σεβασμος, νηστεια και προσευχη γιατι δε σε βλεπω καλα στο Βερολινο (ειμαι χειροτερος απο τον Μητσοτακη στις "ευχες" μου...)

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Καλημέρα παιδιά μου - καλα παίζει να είχε και 2.000 άτομα σήμερα στο openDay της Emirates. Θα γίνει και δεύτερο session ενεκα της τραγικής σε νούμερο προσέλευσης. Όσοι μπήκανε στο 1ο session ας γράψουνε τι ζησανε :)

iPhone.png
iPhone.png

Marina79":1s0fkjc1 said:
Καλημέρα παιδιά μου - καλα παίζει να είχε και 2.000 άτομα σήμερα στο openDay της Emirates. Θα γίνει και δεύτερο session ενεκα της τραγικής σε νούμερο προσέλευσης. Όσοι μπήκανε στο 1ο session ας γράψουνε τι ζησανε :)

iPhone.png
iPhone.png

2000 άτομα? Φαντάζομαι τί θα γινόταν! Και τί σας είπαν? Οι μισοί θα περάσετε σήμερα και οι άλλοι μισοί θα δούμε πότε?! Πολύ ταλαιπωρία... :roll:

Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι νέο μέλος και σας διαβάζω αρκετό καιρό.
Σήμερα πήγα στο OD της Emirates....Έφτασα σχετικά νωρίς και επειδή από όσα έμαθα εδώ παίζει πολύς κόσμος, κατέβηκα και περίμενα έξω από την αίθουσα, ώστε να πιάσω σειρά κ να μπω σχετικά από τους πρώτους. Όντως υπήρχε πολύς κόσμος, όχι όμως 2000 άτομα.....Αλλά καμιά 300+!!!!
Χωριστήκαμε σε 2 γκρούπ. Ευτυχώς ήμουν στο 1ο. Μπήκαμε κ ήταν 3 εξετάστριες η Ελληνίδα Χριστίνα, μια Τσέχα και μια Ιρλανδή, η Μονίκ. Και οι 3 τους ήταν πολύ πρόσχαρες κ ευδιάθετες! Μπήκαμε κατά τις 9:30 και κατά τις 12 εγώ είχα ήδη ξεμπλέξει. Αρχικά μας ενημέρωσαν για την εταιρεία, το τρόπο ζωής στο Ντουμπάι και τα σχετικά και στη συνέχεια ένας-ένας κατέθετε το βιογραφικό του μαζί με τις φώτο του στη κάθε κυρία. Όταν τα καταθέσαμε μας ρωτήσανε εάν έχουμε τατού κάπου, με τί ασχολούμαστε και γιατί θέλουμε να γίνουμε αεροσυνοδοί. Εφόσον το καταθέσαμε, μπορούσαμε να φύγουμε και θα μας τηλεφωνήσουνε εάν περάσουμε στο 2ο στάδιο μέχρι απόψε. Δε ξέρω τί ώρα ξέμπλεξαν και οι υπόλοιποι....

Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.