Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σε άλλα forum δοκιμάστηκαν 2 λύσεις για να αντιμετωπίσουν αντίστοιχα προβλήματα

1) Έπεσε τσεκούρι.
Όπου δοκιμάστηκε αυτή η λύση, το forum νεκρώθηκε για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να βρεθεί νέος πυρήνας μελών να συνεισφέρουν, απ' όσο γνωρίζω πουθενά δεν επανήλθε 100% λόγω μελών που παρέμειναν και είχαν "ξινισμένη" διάθεση.

2) Δημιουργήθηκαν τομείς που επέτρεπαν τους διαξιφισμούς και τις κατινιές.
Αυτή η λύση έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε πολλά ελληνικά forum. Υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να δημιουργείς θέματα χαμηλού επιπέδου, όπως επίσης μπορείς να ξεκατινιαστείς και οι mods να επιδεικνύουν πολύ μεγαλύτερη ανοχή σε σχέση με το υπόλοιπο forum. Το κέρδος είναι ότι δεν χάνεις τον κόσμο (κατά τη γνώμη μου το βασικότερο) και τα σοβαρά νήματα παραμένουν καθαρά από "παράσιτα".

Αν δεν καταφύγετε σε καμία λύση, το πρόβλημα μόνο θα μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός και θα επεκτείνεται σε περισσότερα θέματα.

Μ' αρεσει που εχω φαει εγω "πορτα" δυο φορες γιατι προκαλουσα το κοινο αισθημα με τα trip reports και τις wannabe. Η "λιμανισια" κουβεντα με "κραγμενες αδερφες" "βαρελισιους πατους" και πολλα ακομα "γαλλικα", που γινεται στο θεμα για την ΟΑ/Α3 μαλλον δεν ενοχλει τους κ.κ. Διαχειριστες...

Συνεχιστε, λοιπον, αγαπητοι συμφωρουμιτες να βγαζετε τ' αποθημενα σας και να συμβαλλετε στην ποιοτητα του φορουμ...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Re: Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

Moderators Team,γιατί κλειδώσατε το θέμα "Συνεργασία Olympic Air και Αιγαίου;" Μη μάς κλείνετε το στόμα.Ανοίξτε το παρακαλώ,αλλιώς σβήστε όλες μου τις δημοσιεύσεις.Νομίζω καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να πώ......

Νομίζω ότι ήμασταν σαφείς για το λόγο που κλειδώθηκε και επίσης σαφείς να μην γράψετε κάτι επ' αυτού σε άλλο θέμα. Αν θέλατε να επικοινωνήσετε με τους Συντονιστές υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα, η λειτουργία της Αναφοράς αλλά και το παρόν θέμα "Προς τους Admin".
Τι δουλειά είχε το συγκεκριμένο μήνυμα στο θέμα της εγκατάλειψης των Boeing στο LGAT;

Το θέμα της συνεργασίας θα παραμείνει κλειδωμένο για λόγους που είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς.

Καταθέτω μια πρόταση προς συζήτηση μεταξύ των διαχειριστών του airliners.gr, ώστε το θέμα "Ξένες εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο" εσωτερικά να χωριστεί σε δύο υποκατηγορίες, η μια να αφορά στην Ελλάδα και η άλλη στην Κυπρο, εφόσον αυτό είναι ευκολο και εφικτό. Έτσι, και εκ των προτέρων θα γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται τα νέα μηνύματα και ο διαχωρισμός θα εξυπηρετήσει αυτούς που ενδιαφέρονται για μια από τις δύο περιοχές αποκλειστικά.

Δεν γνωρίζω αν χρειάζεται να τεθεί σε κάποιας μορφής "διαβούλευση", μήπως τυχόν είμαι ο μόνος που επιθυμεί κάτι τέτοιο και όλοι οι άλλοι προτιμούν την παρούσα κατάσταση.

Επιπλέον επαναφέρω παλαιότερη πρόταση για την ύπαρξη ενός κουμπιού που θα πηγαίνει κάποιον στο επομενο αδιάβαστο θέμα μιας κατηγορίας χωρίς να χρειάζεται να επανέλθει στο "πιο πάνω μενού". Υφίσταται αυτή η δυνατότητα τεχνικά; Νομίζω θα βοηθούσε σε ταχύτητα την ανάγνωση του φόρουμ.

ToSofoPaidi":7vi6vkfe said:
Καταθέτω μια πρόταση προς συζήτηση μεταξύ των διαχειριστών του airliners.gr, ώστε το θέμα "Ξένες εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο" εσωτερικά να χωριστεί σε δύο υποκατηγορίες, η μια να αφορά στην Ελλάδα και η άλλη στην Κυπρο, εφόσον αυτό είναι ευκολο και εφικτό. Έτσι, και εκ των προτέρων θα γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται τα νέα μηνύματα και ο διαχωρισμός θα εξυπηρετήσει αυτούς που ενδιαφέρονται για μια από τις δύο περιοχές αποκλειστικά.

Δεν γνωρίζω αν χρειάζεται να τεθεί σε κάποιας μορφής "διαβούλευση", μήπως τυχόν είμαι ο μόνος που επιθυμεί κάτι τέτοιο και όλοι οι άλλοι προτιμούν την παρούσα κατάσταση.
Αν το παραπάνω είναι κάτι που το θέλουν επιπλέον μέλη, τότε ευχαρίστως να γίνει.

ToSofoPaidi":7vi6vkfe said:
Επιπλέον επαναφέρω παλαιότερη πρόταση για την ύπαρξη ενός κουμπιού που θα πηγαίνει κάποιον στο επομενο αδιάβαστο θέμα μιας κατηγορίας χωρίς να χρειάζεται να επανέλθει στο "πιο πάνω μενού". Υφίσταται αυτή η δυνατότητα τεχνικά; Νομίζω θα βοηθούσε σε ταχύτητα την ανάγνωση του φόρουμ.
Δεν μπορώ να προσθέσω αυτό το κουμπί. Ίσως μια καλή λύση να είναι το κουμπί "Προβολή των νέων δημοσιεύσεων"στην κεντρική σελίδα του φόρουμ το οποίο σε πάει εδώ: search.php?search_id=newposts.

Ξέρω πώς να κάνω copy-paste αλλά όχι πώς να βάζω χρώμα στην παράθεση.Μπορείτε να μού εξηγήσετε εν ολίγοις πώς χρησιμοποιούνται οι κωδικοί πχ quote,code,list κ.ο.κ. ή πού μπορώ να τους βρώ επεξηγημένους;

Για την παράθεση (quote), που χρησιμοποιείται συχνότατα, ή πατάς την "Παράθεση" πάνω δεξιά του post που θέλεις να παραθέσεις και ή το αφήνεις αυτούσιο ή αφαιρείς μέρος του κειμένου, ή στην απάντησή σου, γράφεις ένα κείμενο, το επιλέγεις και πατάς το quote.

To δεύτερο γίνεται και στα bold και underline, στο μέγεθος και το χρώμα γραμματοσειράς.

Αγαπητοί Moderators,χρόνια πολλά και η ιστοσελίδα να μακροημερεύσει! Αυτό το νήμα μού θυμίζει εκείνα τα κουβούκλια πού πάνε και εξομολογούνται...και δεν τα διαβάζει κανένας.Παρατηρώ ότι και το θέμα με τήν Astra ξεφούσκωσε και ομολογουμένως μετά τήν αποβολή μου,έβλεπα με στραβιά ευχαρίστηση ότι το φόρουμ είχε ατονήσει γενικώς...αφού είχα σταματήσει για μέρες να διαβάζω! Εγώ συνεχίζω να πιστεύω στη συλλογή υλικού πού θέλω να κάνω στο κλειδωμένο νήμα "Flight Into History" και σκέφτηκα μήπως γίνεται να το επανενεργοποιήσουμε αφού όμως μού δώσετε το entry να το κλειδώνω εγώ μετά από κάθε μου καταχώρηση. Κάπου πρέπει να εκφράζομαι διότι έχω αρχίσει και βαρυέμαι επικινδύνως...Δεν είμαι από εκείνους πού φλυαρούν σαν τον alex 96.Έχετε δεί τήν τακτική του.Δίδυμος θα είναι...
Δύο μέλη τού φόρουμ,έμμεσα ή άμεσα,πχ λίγο πιό πάνω ο andreasl (με διορατικότητα) έχουν προτείνει να μάς ανοίξετε ένα νήμα όπου θα μπορούμε να βγάζουμε τα απωθημένα μας χωρίς να ενοχλείται κανένας. Προτείνω να δημιουργηθεί εδώ στο trash area το νήμα "καλλιτεχνικό xe~catinage" όπου δεν θα μπορεί να παρεξηγηθεί κανείς,διότι η θέση τού site θα είναι εκ τών προτέρων σαφής: trash area._

Αυτή η λύση είναι πρακτικά ανέφικτη. Και ο λόγος είναι απλός. Ποιος από εσάς θα αξιολογήσει αν το μηνυμα του είναι "χαμηλής ποιότητας" και άρα για ξεκατίνιασμα και θα το βάλει κατευθείαν σε αυτή την κατηγορία; Μα φυσικά κανείς. Όλοι θα θεωρούν ότι είναι σωστά εντός θέματος στο κανονικό topic και θα συνεχίζουν εκεί. Και οι Διαχειριστές τι θα κάνουν; Θα μεταφέρουν τα μηνύματα στην Trash Area και ειδικότερα στα "Λάθος posts". Ποια η διαφορά; Καμμία.
Αν λοιπόν θεωρείτε ότι τα μηνύματά σας είναι κατινίστικα δεν έχετε παρά να ανοίξετε ένα νέο topic στην Trash Area από μόνοι σας. Για να δω... θα το κάνει κανείς;

Όσο για το άνοιγμα ενός topic για να γράφει μόνο ένας και να το κλειδώνει, χωρίς τη δυνατότητα αντιλόγου-απάντησης, νομίζω δεν χρειάζεται να απαντήσω και όλοι (ή σχεδόν όλοι) καταλαβαίνουν το γιατί.