Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητε Tolis A340,

Προσωπικα σου εχω στειλει τουλαχιστον 5 αναφορες (στις 9-10/5, στις 18/6, στις 30/11) τις οποιες στις 4 περιπτωσεις τις ελαβες αφου μου απαντησες με ΠΜ και εγω σου ξανα-απαντησα εξηγώντας ξανά το λογο που εγινε η αναφορα. Οποτε δεν καταλαβαινω που αναφερεσαι οταν λες οτι δεν λαμβανεις τις αναφορες και οτι δεν σου απαντουμε! Επιπλεον ενα ενδεχομενο ban δεν εχει να κανει με τη "βαρυτητα" της παραβασης αλλα με το γεγονος οτι αγνοεις επανειλημμενα τη συσταση των συντονιστων για ενα πολυ απλο θεμα (συγκεκριμενα οι 3 απο τις 5 αναφορες αφορουσαν τον ιδιο λογο: παραθεση του προηγουμενου post)

Χρηστο εγω εχω λαβει 3 προειδοποιησεις αλλα για ενα περιεργο λογο δεν πηρα ποτε τις απαντησεις σου.Το παραπτωμα της παραθεσης προηγουμενου post ειναι καθαρα θεμα αφηρημαδας, δεν εγινε τιποτα εσκεμμενα.Θα ειμαι προσεκτικοτερος απο δω και περα :D

Είναι δύσκολο να αυξηθούν τα μηνύματα; Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη λειτουργία των φόρουμ, αλλά παρατήρησα κάτι τώρα και μου ήρθε η ιδέα:

Έχω ορίσει κάθε εισερχόμενο pm, να έρχεται και στο mail μου, οπότε εκεί έχω κρατήσει αρχείο με όλα τα εισερχόμενα. Από εδώ όμως, λόγω του περιορισμού των μηνυμάτων τα διέγραψα. Αν και μπορώ λοιπόν να βρω τα παλιά εισερχόμενα στο e-mail μου, δεν μπορώ να βρω τα σταλμένα, τις απαντήσεις δηλαδή στα εισερχόμενα που είχα στείλει εγώ. Επειδή ποτέ δεν κοίταξα τα σταλμένα, ο φάκελος είχε φυσικά γεμίσει και τα νέα σταλμένα διέγραφαν τα παλιότερα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω κάπου το τί είχα γράψει τότε.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν περιορισμοί λόγω χώρου στο site ή κάποιοι άλλοι, αλλά αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα ήταν καλό να αυξηθούν τα μηνύματα όσο γίνεται :D

Εγώ θα ήθελα να ζητήσω κατι. Επειδή οι κωδικοί των αεροδρομίων δεν είναι γνωστοί σε όλους (σε εμενα σίγουρα όχι που είμαι άσχετος), και δεν είναι ευκολο να τρέχεις να ψάχνεις κάθε φορά, γίνεται για τα γνωστότερα αεροδρόμια αυτόματα όταν κάποιος χρήστης χρησιμοποιεί κάποιο κωδικό να δημιουργείται ένα "link" που όταν πας από πάνω το ποντίκι να σου γράφει για ποιο αεροδρόμιο πρόκειται; Δηλαδή τεχνικά γίνεται, το έχω δει σε άλλα forums. Ελπίζω να εγινα κατανοητός σε αυτό που ζητάω

Ευχαριστώ!

Το forum ως ξενόφερτη λέξη θα έπρεπε να παραμένει άκλιτο (το forum - τα φόρουμ). Όπως λέμε τα γκολ, τα ρεκόρ (όχι τα γκολς, τα ρεκόρς).

Άρα η χρήση του forum στην ελληνική δεν έχει πληθυντικό. Πιο αναλυτικά οι γλωσσολόγοι λένε πως υπάρχει το λατινικό forum με πληθυντικό fora αλλά και το αγγλικό forum με πληθυντικό forums. Γενικά δέχονται και τις 3 χρήσεις (forum, forums, fora).

ckabi, έγινες κατανοητός. Κι εγώ το έχω δεί σε άλλες σελίδες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο με τις γνώσεις που έχω μπορώ να ενσωματώσω κάτι τέτοιο. Θα δω αν υπάρχει κάποια λύση και ως τότε δυστυχώς πρέπει να χρησιμοποιείς το google.

@vassdel
Τώρα μόλις πρόσεξα την δημοσίευσή σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου στον server μας. Θα το κοιτάξω πως μπορεί να γίνει.

Έκανα αναζήτηση στο google "omega airlines greece" και με οδήγησε σε αυτή τη σελίδα

Ο δεύτερος σύνδεσμος είναι από το ariliners.gr.
Πατάω και καταλήγω εδώ η οποία είναι η mobile :shock: έκδοση της σελίδας χωρίς να μπαίνω από κινητό ή κάτι άλλο.
Ενώ αν γράψω Μinoan airlines βγαίνει κανονικά η σελίδα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς το φαινόμενο;;;

υπάρχει κάποιος τρόπος, πατώντας το Προβολή των νέων δημοσιεύσεων να μην μου εμφανίζοντε τα νέα μνμ από το cosmpolitan Ιπτάμενο Προσωπικό - Αεροσυνοδοί; γιατί φοβάμαι το μπαν θα το φάω σε λίγο, και είναι κρίμα

@solro
Προφανώς το google έκανε cache την σελίδα με το mobile theme και το βγάζει σαν αποτέλεσμα. Τώρα γιατί ... δεν γνωρίζω και πρέπει να ψάξω το θέμα ώστε να μην το κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη.

@Thanasis_U2
Όχι, δεν υπάρχει ...