Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα! Μια ερώτηση για πιθανή προσθήκη στο forum ενός κουμπιού κάτω δεξιά που να παραπέμπει στο "next unread topic" κάθε φορά που φτάνεις στο τέλος ενός μπορεί να προστεθεί; Να εξηγήσω πως το εννοώ:

Είμαστε στο υποφόρουμ "Ό,τι εχει σχέση με..." και διαβάζουμε το τόπικ "Προς τους Admin...". Έστω ως υπάρχει αδιάβαστο μήνυμα στο τόπικ "Άτομα που αποβάλλονται...". Να υπάρχει ένα κουμπί που θα μπορεί να μας παραπέμψει εκεί χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψουμε στο προηγούμενο υποφόρουμ. Το είδα στο shipfriends.gr και με έχει βολέψει πολύ ως εφαρμογή.

Καλή συνέχεια...

Δεν βλέπω κάποιο νόημα να ανεβάζουμε εδώ συνδέσεις σε trip reports που είναι γραμμένα σε ξένες γλώσσες, μιας και οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουν ρώσικα, κινέζικα κτλ.

Ακη μα εγω δεν λεω οτι καπου δεν εχεις δικαιο.
Ομως αυτα που βαζω δεν ειναι για μενα.Ετσι και αλλιως τα ρωσικα εγω τα ξερω.Την Ελλαδα ολη και να θελαμε δεν μπορουμε να την γνωρισουμε.Σε αυτο μας βοηθανε η τουριστες και δεν εχει σημασια πια εθνικοτητα ειναι.Ο καθενας θα διαβαζε αυτο που τον εδιαφερει.
Το οτι ειναι ευκολο να βρουμε στο ιντερνετ τετοιες ιστοριες εδω θα διαφωνησω.Καποιος τις βρισκει ευκολα και καποιος δυσκολα.
Εχω διαβασει διαφορες ιστοριες ομως η καλυτερες ειναι των ρωσων.
Το σαιτ που σας εδιξα δεν ειναι μονο για την Ελλαδα αλλα για διαφορα κρατοι.

Στο κατω κατω εγω δεν αποφασιζω.Οτι κανω ειναι για το καλο ολων που ειναι στο φορουμ.

Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όσο αφορά το κλείδωμα του νήματος με τα trip reports θέλω να διευκρινίσω, ότι προσωπικά δεν βλέπω κάποιο νόημα να υπάρχει κάποιο νήμα στο οποίο θα ανεβάζεις trip reports σε γλώσσα την οποία το 98% των επισκεπτών αυτής της σελίδας δεν μπορούν να διαβάσουν ώστε να χαρούν με τις ιστορίες που γράφουν οι φίλοι μας οι Ρώσοι για την πατρίδα μας. Όσοι γνωρίζουν την ρώσικη γλώσσα μπορούν, όπως και εσύ μπόρεσες, να βρουν τις σχετικές δημοσιεύσεις στην ρώσικη σελίδα. Οπότε δεν βλέπω κάποιο νόημα υπάρξεις αυτού του νήματος.

Παρόλα αυτά, και επειδή μπορεί να κάνω και λάθος και να υπάρχουν μέλη της σελίδας μας που τους αρέσει αυτό το νήμα, ξεκλειδώνω το "topic σου" και εύχομαι καλή συνέχεια.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Να σε καλα Ακη και σε ευχαριστω!

epidi den eimai pia melos tis selidas, parakalo tin diagrafi tou logarismou mou... euharisto

Аγαπητε alex2 κακως θελετε να σας διαγραψουν.Αστο ετσι οπως ειναι .
Αλλο εμεις και αλλο η διοικιση.Και εγω με καποιους απο τους κανονες του φορουμ διαφωνω.Μπορω να πω οτι ειναι παρατραβηγμενες.

Αφου νομιζουν οτι εχουν δικαιο ας τους να νομιζουν.Και αυτοι προσπαθουν να βαλουν απο οτι καταλαβα μια ταξη.
Ειδικα οταν διαγραφεις ενα ποστ για ορθογραφικα λαθη νομιζω οτι αυτο δεν υπαρχει σε κανενα φορουμ. :wall:
Τι πρεπει να κανω εγω που το 75 εφυγα απο την Ελλαδα.Δεν θα κανω λαθη; Θα κανω ,αφου αυτο ειναι λογικο.
Η νομιζετε οτι οταν γραφω στα ρωσικα δεν κανω λαθη; Εκει να δειτε :D

Ακη ειπα και εγω τα δικα μου παραπονα :)

Ακη, άλλαξε σε παρακαλώ την ώρα στην χειμερινή...Όλο το φόρουμ πάει μια ώρα μπροστά.

Μηπως να κλειναμε το τοπικ ΟΑ-Α3 η να καναμε κανενα καλο ξεκαθαρισμα στις δημοσιευσεις στις τελευταιες σελιδες? Κουραζονται τα ματια μου να βλεπω να τσακωνονται μερικα (συγκεκριμενα) ατομα για το αν η καθαριστρια στην πΟΑ επαιρνε μισθο σε ενα εντελως ασχετο νημα. Ριχνει και το επιπεδο της συζητησης και του a.gr.
Ηδη σταματησαμε να γραφουμε τοσο πολυ ορισμενοι λογω του οτι εχει χασει το προσανατολισμο του το forum, μην μας κανετε να μη μπαινουμε γενικα. Οι τσακωμοι κουρασαν.

Το ίδιο τραγικό σκηνικό κόντρας ΟΑ -Α3 αν θυμάσαι διαδραματίζονταν την περίοδο που συζητιώταν η αποκτατικοποίηση της ΟΑ. Αν θυμάσαι τότε, οι παλιοί ολυμπιακάριοι (θυμάμαι τον πάλαι ποτέ CONFIG2 ή καπώς έτσι) που κατακεραύνωνε όποιον τολμούσε να μιλήσει για την ΟΑ. Θυμάμαι τον πιτσιρικά tarig_gr που έκανε την πρακτική του στην τεχνική βάση και μιλούσε σαν αρχισυνδικαλιστής που έπινε καφέ με τον Ωνάση.

Α ρε NFEEE τι μας θύμισες...

Συμφωνώ με τους δύο προγράψαντες. Γνωρίζω πως είναι επίπονη η δουλειά του moderator, ωστόσο πλέον ειδικά το συγκεκριμένο thread δεν διαβάζεται, άσχετο αν ο οποιοσδήποτε φαντάζεται τι θα συναντήσει πριν ακόμα το ανοίξει.