Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όχι,φίλε μου,δεν είμαι Δίδυμος ούτε ΚΚΕ όμως όπως μάλλον είσαι εσύ:
αφού όμως μού δώσετε το entry να το κλειδώνω εγώ μετά από κάθε μου καταχώρηση.
Τι άλλο θα διαβάσουμε,χρονιάρες μέρες;
Γιατί,ρε άνθρωπε,δε φτιάχνεις μια δικιά σου ιστοσελίδα με forum για να ξεκατινιάζεσαι εκεί;
Συγγνώμη για τη παρέμβαση αλλά νομίζω ό,τι δικαιούμαι καθώς αναφέρθηκε επί "προσωπικού" το μέλος.

1.Θέλω να απαντήσω σε ένα προσωπικό μήνυμα στη μπάρα ψηλά "πίνακας ελέγχου μέλους" και δεν ξέρω πώς/πού να γράψω τον παραλήπτη.Μού βγάζει "δεν έχει ορισθεί παραλήπτης".
2.Αν το στείλω με το δικό μου e-mail μέσω τού forum@airliners.gr θα φτάσει στον παραλήπτη ως έχει ή μήπως θα το λάβει με τήν προειδοποίηση "προσβλητικό περιεχόμενο";

Ξέρεις τι έχω καταλάβει Alex 96;Οτι άν δεν είσαι "δικός τους",τότε υποψιάζομαι ότι είσαι ένας από τούς συντονιστές.Αυτό έχω καταλάβει.Είσαι το "αγαπημένο παιδί" τού φόρουμ.Ξέρεις να ελίσσεσαι,κατέχεις τήν τεχνική να προκαλείς φλυαρία και ποτέ δεν σε τιμωρούν.....Είσαι ένα πειραχτήρι και τίποτα περισσότερο!

Akis":1jpsvx4r said:
ToSofoPaidi":1jpsvx4r said:
Καταθέτω μια πρόταση προς συζήτηση μεταξύ των διαχειριστών του airliners.gr, ώστε το θέμα "Ξένες εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο" εσωτερικά να χωριστεί σε δύο υποκατηγορίες, η μια να αφορά στην Ελλάδα και η άλλη στην Κυπρο, εφόσον αυτό είναι ευκολο και εφικτό. Έτσι, και εκ των προτέρων θα γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται τα νέα μηνύματα και ο διαχωρισμός θα εξυπηρετήσει αυτούς που ενδιαφέρονται για μια από τις δύο περιοχές αποκλειστικά.

Δεν γνωρίζω αν χρειάζεται να τεθεί σε κάποιας μορφής "διαβούλευση", μήπως τυχόν είμαι ο μόνος που επιθυμεί κάτι τέτοιο και όλοι οι άλλοι προτιμούν την παρούσα κατάσταση.
Αν το παραπάνω είναι κάτι που το θέλουν επιπλέον μέλη, τότε ευχαρίστως να γίνει.

Ειναι μια πολυ καλη ιδεα αυτος ο διαχωρισμος.

Γίωργο Μάναρη,τίποτε από αυτά δεν ισχύει.Γενικά τηρώ τους κανόνες και δε φλυαρώ όπως εσύ λες.Είμαι πολύ ακριβής και συγκεκριμένος,ειδικά όταν διαβάζω αναρτήσεις που με ενδιαφέρουν.Και προς γνώση σου,έχω "αποβληθεί" από τις συζητήσεις και μάλιστα πρόσφατα.Όταν ξεκίνησες το θέμα "Flight into..." προσπάθησα να σε υποστηρίξω και μάλιστα σου έστειλα και πμ γιατί δε κατάλαβες κάτι που έγραψα υπέρ σου.Ανέτρεξε στις δημοσιεύσεις και διάβασε.Αν όμως έχεις τα κότσια,επέστρεψε και παραδέξου το.Στη συνέχεια όμως μόνος σου το ευτέλισες και ό,τι και αν σου έλεγαν οι υπόλοιποι,αρνήθηκες πεισματικά να τους "ακούσεις".Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασχολείσαι μαζί μου,να σχολιάζεις αυτά που γράφω και ό,τι άλλο θέλεις.Ούτε προσβάλλομαι ούτε θίγομαι.Θα ήταν ανόητο να θιχτώ όταν μιλάω με ψευδώνυμο.Να ξέρεις όμως ό,τι θα λαμβάνεις απαντήσεις.Επειδή είμαστε κατά πολύ εκτός από κατάλληλο πεδίο συζητήσεων,δε συνεχίζω άλλο.

Δεν κατάλαβες.ΔΕΝ υπάρχει άλλο πεδίο συζητήσεως.Γι αυτό,αν συνεχίσω να γράφω σε αυτό το φόρουμ, δεν θέλω να ξαναδώ απάντησή σου σε καμμία δημοσίευσή μου,κατάλαβες; Να απαντάς σε άλλους!

Το φόρουμ, Γιώργο Μάναρη, είναι δημόσιο. Το διαβάζουν όλοι όσοι επισκέπτονται αυτήν την σελίδα και γράφουν σε αυτό όσοι έχουν λογαριασμό στο φόρουμ. Εσύ δεν έχεις περισσότερα αλλά ούτε λιγότερα δικαιώματα από άλλα μέλη. Οπότε και εσύ δεν είσαι αυτός που θα επιτρέψει ή θα απαγορέψει σε άλλους πού θα γράφουν και προ πάντων τί θα γράφουν. Από την στιγμή που οι δημοσιεύσεις που εμφανίζονται εδώ συμβαδίζουν με τους κανόνες του φόρουμ, τότε έχεις το δικαίωμα να απαντήσεις σε αυτές αν το θέλεις. Αν θέλεις να έχεις έναν χώρο για "xe~catinage" τότε μπορείς να φτιάξεις το δικό σου site και να το κάνεις εκεί. Ελπίζω να κλείσει κάπου εδώ αυτό το ανούσιο, κατ΄ εμέ, θέμα.

alex96, κι εγω ετσι και δω απάντηση δική σου σε δική μου δημοσίευση, μέχρι τη δύση του ήλιου να έχεις φύγει απο το φόρουμ :lol: :lol: :lol:

...απόλαυση!

Κύριε Αkis,στέλνω τα σέβη μου στο παγερό Dortmund,στην βορεινή Ρηνανία-Βεστφαλία.Βλέπω πώς μόλις ο alex96 σάς έστειλε e-mail ανταποκριθήκατε αμέσως.Δεν είναι κακό να υπάρχουν τέτοιες φιλίες,το αντίθετο μάλιστα,είναι και ο σκοπός αυτού τού φόρουμ,το οποίο παρεμπιπτόντως είναι ιδιωτικό δεν είναι έτσι; Πληρώνουμε κάτι τις γι αυτό,πάντως πληρώνουμε.Και βέβαια,έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι εφόσον,όπως είπε και ο αγαπητός σε όλους μας alex96,"έχω τα κότσια" να χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα (κακώς, όπως έχω καταλάβει) ενώ εκείνος όχι~για να μπορεί να παίζει το εξελιγμένο παιχνίδι πού παίζει~ίσως και νά μπορούσα να πώ κάτι παραπάνω...Θαρρώ όμως ότι είστε υπέρ-προστατευτικός με τον alex96.Προ ημερών, μόλις απήτησε να πάει κάτι "στον κουβά",το σβήσατε εντελώς.Δηλαδή αν το ζητούσα εγώ,θα το κάνατε; Αυτό ακριβώς δεν αφήσατε να εννοηθεί παραπάνω; Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα σε αυτό το φόρουμ,δεν είπατε; Ο αγαπητός σε όλους μας alex96 είναι πιό συμπαθητικός και ποιός είμαι εγώ πού θα το αμφισβητήσω;

Γιώργος Μάναρης":1599o5p0 said:
Βλέπω πώς μόλις ο alex96 σάς έστειλε e-mail ανταποκριθήκατε αμέσως.
Δεν γνώριζα ότι έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό μου, οπότε δεν περίμενα ο κόσμος να μάθει τις ιδιαίτερες φιλίες που έχω εγώ με τον alex96. :wall:
Με εντυπωσιάζει πάντως η φαντασία σας, κ. Μάναρη. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με κάποιο μέλος, το πρόβλημα είναι δικό σας και όχι του φόρουμ. Εγώ απλά σας παρακαλώ να αφήσετε τις φαντασιώσεις στην άκρη και αν έχετε να προσφέρετε κάτι στους επισκέπτες αυτό του φόρουμ να το κάνετε. Με αυτήν την συζήτηση δεν προσφέρετε απολύτως τίποτα οπότε ας τελειώσει εδώ.