Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επιπροσθέτως να σας ενημερώσω (και τον Γ. Μάναρη και τον Alex96) ότι εδώ είναι topic "προς τους Συντονιστές" και δεν ανοίγουμε ψιλή κουβέντα μεταξύ μας για να την πει ο ένας στον άλλον. Και οι δύο σας έχετε αποβληθεί στο παρελθόν γιατί δεν ξέρετε που να βάλετε τελεία και θέλετε να έχετε πάντα την τελευταία κουβέντα. Ε, λοιπόν δε γίνεται να έχουμε πάντα την τελευταία κουβέντα. Ή σεβαστείτε το ή θα "ξεκουραστείτε" κανένα μήνα εκτός φόρουμ, μπας και ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν εδώ και πολύ καιρό την αντιπαράθεση σας.

Όσο για το post του Γ.Μάναρη περί εύνοιας και φιλίας του Alex96 και των Συντονιστών καθώς και τις υπόλοιπες φαντασιώσεις, απαξιώ και να απαντήσω πλέον.

Και κάτι που έχουμε πει επανειλημμένα: Σε όποιον δεν αρέσει το φόρουμ, απλά αποχωρεί. Αν όμως μείνει, θα μείνει σύμφωνα με τους όρους του φόρουμ και τις υποδείξεις των Συντονιστών.

Γιώργος Μάναρης":1fa6sdyc said:
.Εγώ παρατήρησα ότι από τις 17:55 μέχρι τώρα,τέσσερις ώρες μετά,έχουν γίνει 280 προβολές,δηλαδή μία ανά λεπτό τής ώρας.Καλά δεν είναι; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;Τι να κάνουμε,να βαρεθούμε; Λίγο ακόμα και θα είχα αρχίσει να βαράω μύγες σε αυτό το φόρουμ!
Είστε εντελώς λάθος όσοι νομίζετε ότι το ζητούμενο του φόρουμ είναι το παραπάνω σχόλιο. Δηλαδή να αρχίσουμε όλοι τις κατινιές, τα εκτός θέματος και τα πικάντικα posts για να κάνουμε views ή να γεμίζουμε posts το σακούλι μας!!!
Όχι λοιπόν. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, τουλάχιστον του συγκεκριμένου φόρουμ. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε ένα τέτοιου είδους φόρουμ ή αν βαριέστε όταν δεν υπάρχουν διαμάχες και προσωπικές αντιπαραθέσεις μελών, είστε απλά σε λάθος φόρουμ.

Τον τελευταίο καιρό έχω το πρόβλημα πού έχετε παρατηρήσει.Βγαίνουν οι δημοσιεύσεις διπλές και τριπλές. Υπάρχει τρόπος τήν επανάληψη να τη σβήσω και μόνος μου;διότι αυτό δεν το δέχεται και μού λέει "το μήνυμα είναι μικρό".Ή να μού πείτε τί λάθος πρέπει να έκανα και πώς να το αποφεύγω...;

Δεν μπορείτε να το σβήσει το κάθε μέλος μόνο του. Τώρα, γιατί γίνεται αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Μήπως κάνετε διπλό κλικ για να δημοσιεύσετε μια απάντηση; Ή μήπως επειδή μερικές φορές αργεί o browser να εμφανίσει την απάντηση σας, ξαναπατάτε το "Υποβολή";

Όπως το λέτε έγινε.Το θυμήθηκα και ευχαριστώ για τη βοήθεια.....

Μήπως να αλλάζατε τη σειρά παράθεσης στην ενότητα για τα αεροδρόμια της Ελλάδας με το δεδομένο ό,τι η Θεσ/κη είναι πλέον το τέταρτο σε κίνηση καθώς προηγούνται το Ηράκλειο και η Ρόδος; (Εκτός αν έχω λανθασμένα στοιχεία)

Αγαπητοί κύριοι Συντονιστές,
Σάς παρακαλώ να μεταφέρετε τίς τελευταίες δημοσιεύσεις τού νήματος "Δρομολόγια Olympic air" στο "Λάθος Posts" διότι αρχίζει και εξελίσσεται σε στύλ Flight Into History και δεν μού αρέσει καθόλου αυτό και ούτε είναι σωστό.Ευχαριστώ.

Αγαπητοί κύριοι συντονιστές,
Έλαβα το πρωί το εξής μήνυμα από έναν (ή μία) moderator πού με στεναχώρησε πολύ:
"Σε κάθε ευκαιρία (και συνήθως σε άσχετες στιγμές) θίγετε επανειλλημένα το κλείδωμα τού topic πού είχατε ανοίξει.Τήν επόμενη φορά θα διαγραφεί χωρίς προειδοποίηση κάθε σχετικό post πού θα έχει για πολλοστή φορά αυτή τήν αναφορά." (Εννοεί τήν ακατανόμαστη φράση Flight Into History).
1ον:Δεν καταλαβαίνω ποιόν ενοχλεί αυτό.
2ον:Το "επανειλημμένα" γράφεται με δύο μ,όχι με δύο λ.
3ον:Πέρα από ό,ποιες διαφορές είμαι από εκείνους πού έχουν προσφέρει και κάτι.(Νομίζω)
4oν:Να πάει στο Ελληνικό να δεί πώς βγαίνουν οι βρούβες.(Sinapis nigra)
5ον:Αν με βοηθούσε και λίγο το ΠΟΛΚΕΟΑ,δεν θα καθόμουν στο i-pad να χάνω το χρόνο μου.
6ον:Να υποθέσω ότι μετά τήν ανάγνωση,το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί;

Αν το "επανειλημμενα" γραφεται με δυο "μ" τοτε το "οποιες" ΔΕΝ παιρνει " , "....

ΑΡΚΕΤΑ....

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Γιατρέ μου εσείς; Γράψτε μας μία συνταγή για τήν ανορθογραφία.Και παρεμπιπτόντως,το " , " λέγεται υποδιαστολή,το ξεχάσατε;Να σάς θυμίσω όμως ότι οι συντονιστές δεν θέλουν να διαπληκτιζόμεθα εδώ μεταξύ μας,μόνο να απευθυνόμεθα πρός αυτούς,άλλωστε δεν έχω καμμία διάθεση να συζητώ μαζί σας.Ευχαριστώ.