Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού όλοι ζητάνε, θα ήθελα κι εγώ μια θερμή παράκληση. Να ξεκλειδωθεί για λίγο το νήμα της Skygreece. Φτάνει Πάσχα κι ακόμα δεν έχουμε κανένα νεότερο (ούτε θα έχουμε πιστεύω) αλλά πραγματικά θέλω να ρωτήσω για καθαρά φωτογραφικούς λόγους, αν θα πετάξει ποτέ αυτή η εταιρεία. Αφού στο facebook ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γράφουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από γλυκόλογα για την Skygreece κι αφού ΔΕΝ υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας να τους ρωτήσω, πιστευω ότι μόνο το νημα εδώ μεσα αποτελεί τρόπο πληροφόρησης.
Οπότε, αν γίνεται, ξεκλειδώστε το να ρωτήσω και μετά το ξανακλειδώνετε.

Ευχαριστώ...

Γιατρέ μου,
αν ανατρέξεις στο συγκεκριμένο νήμα, θα διαπιστώσεις ότι η 'πληροφόρηση' ήταν μάλλον στο ναδίρ, η δε 'αερολογία' στο ζενίθ. Επιπλέον αυτόκλητοι 'οπαδοί' ξιφουλκούσαν εναντίον οιουδήποτε έκανε κριτική. Αν είναι να περιμένεις 'πληροφόρηση', μάλλον θα απογοητευθείς...

"Στα σκοτεινά τήν έλουζε στ'άφεγγα τη χτενίζει,
στ'άστρι και στον αυγερινό έπλεκε τα μαλλιά της".

Το καλό αργεί να γίνει.Ας αφήσουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί.Ακόμα και να πετάξει η εταιρεία πού το εύχομαι,θα είναι περιορισμένη.Μέχρι πού θα φθάσει δηλαδή; Ή μήπως θα τήν αφήσουν;Όταν ο Laker είχε τήν SkyTrain (1978-1982 περίπου) συνωμότησαν οι εταιρείες British,American,Pan Am,TWA πού εκμεταλλεύονταν το δρομολόγιο Λονδίνο-Νέα Υόρκη,έριξαν τις τιμές,ανέκτησαν τούς επιβάτες τους και τον έκαναν να κλείσει. Άσε πού οι εργαζόμενοι κατηγόρησαν αυτόν.Δεν τούς ξέρουμε τούς Έλληνες επιβάτες;Αντί να προτιμούν τίς δοκιμαζόμενες εγχώριες εταιρείες πχ στο Θεσσαλονίκη-Χανιά ψάχνονται να πετάξουν με τη Ryanair...
Administrators,σήμερα έχω γενέθλια.Τί δώρο θα μού κάνετε;?

Γιώργος Μάναρης":22coej3y said:
...Θα ήθελα όμως να έπαιρνε μέρος και ο Hastaroth γιατί είχε γνώμη και άποψη στο συγκεκριμένο θέμα,ο οποίος όμως έχει αποβληθεί από τις συζητήσεις από τις 19 Φεβρουαρίου.Νομίζω ότι δύο μήνες αποβολής είναι αρκετοί,δε συμφωνείτε και σείς;
Αλήθεια, που χάθηκες Hasta? :7:

Στο πεδίο των διαφημίσεων του airliners.gr εμφανίζονται τουριστικές διαφημιστικές προβολές των Σκοπίων ως"Μακεδονία".Το ελέγχετε;Σας ξέφυγε;Είναι παρεμβολή;

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στις σελίδες του airliners.gr έρχονται από την google. Η Google εμφανίζει αυτόματα διαφημίσεις που στοχεύουν στο περιεχόμενο ή το κοινό. Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους, π.χ. α) στόχευση με βάση τα συμφραζόμενα, με βάση λέξεις-κλειδιά, β) στόχευση τοποθέτησης, με βάση τη διεύθυνση URL του ιστότοπου ή γ) στόχευση βάσει ενδιαφέροντος, στόχευση συγκεκριμένων χρηστών στον ιστότοπο με βάση το αναγνωριστικό του cookie τους.

Με άλλα λόγια, ο κάθε επισκέπτης βλέπει διαφορετικά banner και προφανώς εσύ είδες διαφημίσεις των Σκοπίων με την ονομασία Macedonia.

Προτείνω να διαγράφονται παντελώς και να μην είναι αναγνώσιμες ούτε ως "εκτός θέματος" όλες οι επαναλαμβανόμενες και εκτός κανονισμών, αναρτήσεις στη θεματολογία περί προσλήψεων "αεροσυνοδών".Το να τις μεταφέρετε στη στήλη "Σκουπίδια-Trash" δε τις αποτρέπει οριστικά από το να συνεχίσουν όπως και κάνουν.Εκτιμώ ότι η οριστική διαγραφή τους είναι προς όφελος του airliners και της διευκόλυνσης των αναγνωστών του.

alex96, η παρακάτω λύση, πιστεύω πως είναι προς όφελος όλων μας:

viewtopic.php?f=62&t=8983

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του ονόματος χρήστη;

Στείλε μου σχετικό ΠΜ.