Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στη συζήτηση για την EL AL ο χαρακτηρισμός "ζώα" δε σας ενόχλησε;Δε θα έπρεπε να διαγράψετε το σχετικό μήνυμα,κύριοι;

Αν δεν συμφωνείς με κάποια δημοσίευση, τότε απλά κάνεις κλικ στο εικονίδιο για αναφορά παράβασης. Από εκεί και πέρα ο πρώτος συντονιστής που θα μπει online θα δει άμεσα την αναφορά σου και θα ενεργήσει ανάλογα.

Το να γράφεις εδώ δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα. Κάνε σε παρακαλώ μια αναφορά, γιατί την λέξη ζώα την είδα μόνο σε δύο μηνύματα στο εν λόγω νήμα και εκεί αναφέρετε ... σε ζώα. Άρα εκεί δεν μας ενοχλεί. :wink:

edit: Μόλις είδα τα σχετικά μηνύματα τα οποία σβήστηκαν ήδη χτες στις 21:45. Τώρα γιατί εσύ σήμερα το αναφέρεις ... δεν ξέρω. :with:

Θα εφαρμόσω την οδηγία σου.Ο λόγος που το ανέφερα είναι γιατί σβήστηκε δική μου απάντηση ενώ το κείμενο με το χαρακτηρισμό παρέμενε.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση της ιστορικής 700/701 απ' την νΟΑ :evil: :wall: :rant: , θα επιθυμούσα να αλλάξω (έστω και μέρος) το nick μου. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα κύριοι διαχειριστές? Έ αγαπημένοι μου διαχειριστές? (Δεν υπάρχει γμτ και emoticon με φατσούλα να "γλείφει") :mrgreen:

Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Μετα απο αρκετο καιρο,θα ηθελα να εκφρασω τη δυσαρεσκεια και τον προβληματισμο μου για την επιλεκτικη συμπεριφορα των υπευθυνων του forum,οταν δειχνουν ιδιαιτερη ευαισθησια σε καποιες αναρτησεις καποιων μελων και αδιαφορουν για καποιες αλλες καποιων αλλων.Αναφερομαι φυσικα στο καυτο θεμα που ξεκινησα εδω και καιρο σχετικα με τη διαφθορα στην ΥΠΑ,και μετα απο πολυ ενδιαφερουσες αποψεις που γραφτηκαν,καποιος ανοητος γραφτηκε με σκοπο να το υποβιβασει και να με συκοφαντησει χωρις να γραψει επι της ουσιας κατι που να εχει σχεση με το θεμα.Παραθετω λοιπον εναν απο τους βασικους ορους που χρησιμοποιουν οι υπευθυνοι για να κλειδωνουν θεματα και να αποβαλλουν μελη,πλην ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση και για το συγκεκριμενο ατομο,δεν εδειξαν τα ιδια αντανακλαστικα οπως σε καποιους αλλους.
"# H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
Ετσι λοιπον το ατομο αυτο καταφερε να χαλασει την πιο ενδιαφερουσα συζητηση που ανοιχτηκε ποτε(κατα την αποψη μου παντα)και να κλειδωθει(να θαφτει δηλαδη)το θεμα,κι ετσι η ΥΠΑ ανασανε που ξεφορτωθηκε την ενοχλητικη συζητηση που εξελισοταν.
Κριμα,διοτι πιστεψα για μια στιγμη οτι κατι θα αλλαζε,αλλα φαινεται οτι εμεις οι ιδιοι πολεμαμε καθε καλη προσπαθεια που παει να γινει για να μην γινουμε αντιπαθητικοι στις υπΕρεσιες....
Το αεροδρομιο Ιωαννινων θα συνεχισει να ειναι "φυλακισμενο" και ερμαιο των ανικανων υπαλληλων του.Κι αυτη η χωρα θα συνεχισει να διωχνει καθε ειδους αεροπορικης δραστηριοτητας.
Αντε παιδια ολοι στα γηπεδα να πλακωνομαστε και να φτιαχνομαστε......

Σου γράφω αυτά ακριβώς που σου έστειλα με ΠΜ, τα οποία διάβασες αλλά προφανώς δεν κατάλαβες:

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις από λόγια. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Για δες αυτά που έγραψες εσύ και αν είσαι αντικειμενικός θα καταλάβεις ότι κι εσύ είναι μέρος της εξέλιξης της συγκεκριμένης συζήτησης.

Περισσότερα δεν θα σου γράψω, γιατί ειλικρινά με κουράζεις και δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με αυτά που γράφεις.

Πως μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

Μετά από 7 μέρες αποκλεισμού χωρίς να μου εξηγηθούν ακριβώς οι λόγοι ψάχνω και δεν βρίσκω τόση ώρα τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού μου.
Μπορεί σε ένα τέτοιο φόρουμ να μην μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα, μπορεί να βλέπουμε τους "παλιούς" να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ανοχή, δώστε μας τουλάχιστον το δικαίωμα να διαγραφούμε...

peter75rhodes

Re: Πως μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

έτσι για την ιστορία: Σου στάλθηκαν 2 μηνύματα/ προειδοποιήσεις σχετικά με τα posts σου. Συγκεκριμένα:

04 Δεκ 2010, 21:17 Η ακόλουθη προειδοποίηση δόθηκε στο μέλος
» Δεν κάνουμε παράθεση του αμέσως προηγούμενου post αλλά ούτε και πολλαπλές παραθέσεις. Επίσης γράφουμε τους αεροπορικούς όρους (αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια κλπ) στα Αγγλικά και όχι Ράιαναιρ Λουφτ κλπ.
και
Η ακόλουθη προειδοποίηση δόθηκε στο μέλος
» Δεν γράφουμε συνεχόμενα posts και δεν αντιγράφουμε άρθρο χωρίς παράθεση προσωπικής γνώμης. Πριν ξαναγράψεις κάποιο μύνημα, διάβασε προσεκτικά τους όρους του φόρουμ γιατί αλλιώς θα αναγκαστούμε να διαγράφουμε τα posts σου.

Κατ' αρχήν γράφτηκες σε ένα φόρουμ και αποδέχθηκες τους όρους του, τους οποίους όμως δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις. Και αυτό είναι άκρως σημαντικό για να μην δημιουργείς ανάλογα προβλήματα στον χώρο αυτό. Από τη στιγμή που κάνεις κλικ στο "Αποδέχομαι" υπόκεισαι στους κανόνες που αποδέχθηκες.

Το θέμα της "ελευθερίας" σε ένα φόρουμ είναι σχετικό. Μιλάμε ελεύθερα σεβόμενοι τους κανόνες του εκάστοτε φόρουμ που μας φιλοξενεί. Κατά την ίδια λογική θα πρέπει να αφήσουμε κάποιον που βρίζει τα άλλα μέλη και δεν πρέπει να τον αποβάλλουμε γιατί απλά... μιλάει ελεύθερα. Ακόμα και τώρα ανοίγεις νέο topic τη στιγμή που υπάρχει topic για να απευθυνθείς στους Συντονιστές.
Αν συνεχίζεις να διαφωνείς με την παραπάνω λογική και θεωρείς ότι καλώς γράφτηκες στο φόρουμ και χωρίς να διαβάσεις τους κανόνες του άρχισες να γράφεις, τότε θα διαγράψουμε το λογαριασμό σου, αφού το θέλεις.

θέλω να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου

Ναι, θέλω να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου διότι οι κανόνες εφαρμόζονται επιλεκτικά. Δεν πήρα τις απαντήσεις που περίμενα αλλά δεν πειράζει.